Pohjoinen Makasiinikatu 6 B, Kaartinkaupunki, Helsinki

Vuokra 2 980 €/kk
Pinta-ala
120 m2
Toimistotila, aula, k, wc

Uusi ja tyylikäs toimistotila Agronomitalon ullakkokerroksessa, johon voit tutustua myös virtuaalisesti ! Tilassa jäähdytys (kaukokylmä), hälytys- ja kulunvalvonta. Talossa kameravalvonta, hissi ja valokuitu.

Tähän tilaan yhdistettävissä viereinen yhteiskäyttö neuvottelutila, sekä varattavissa edustava saunatila.

Jugendvaikutteinen talokaunotar, Agronomitalo valmistui vuonna 1901. Rakennusta on persuskorjattu mittavasti 2000 luvulla. Talossa pitkäaikaisia vuokralaisia mm. Espanjan matkailutoimisto, Algerian Suurlähetystö, Agronomiliitto ja Ravitsemusterapeuttien yhdistys. Lisäksi samassa talossa Ravintola The Cock ja Kotileipomo Eromanga.

Keskeinen sijainti Kasarmitorin vierellä, hyvät liikenneyhteydet ja pysäköintipaikkoja mahdollista varata mm. Kasarmitorin Aimo Park -pysäköintitalosta.

Lisätietoja ja esittelyt: Mika Nyman 0400347758 tai Jari Tammisto 0400333366

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Kohteen tiedot

  Perustiedot

  Kohdenumero
  558789
  Kohdetyyppi
  Liiketila
  Osoite
  Pohjoinen Makasiinikatu 6 B, 00130 HELSINKI
  Huoneet
  Toimistotila, aula, k, wc
  Kokonaispinta-ala
  120 m2
  Vapautuminen
  Heti

  Hinta ja ehdot

  Vuokra
  2 980,00 €/kk

  Vuokra + alv. Vesimaksu toiminnan mukaan. Vuokralaisen tehtävä oma sähkösopiomus, sekä sopimus tietoliikenneyhteyksistä (kiinteistöllä kuitu).

  Rakennuksen tiedot

  Energialuokka
  Ei energiatodistusta
  Lisätietoa energiatodistuksesta
  Kohteelle ei lain mukaan tarvitse hankkia energiatodistusta

  Tontti ja kaavoitus

  Tontin pinta-ala
  1 072 m2
  Omistus
  Oma
  Kaavoitus
  Asemakaava. K Liike- ja toimistorakennusten korttelialue. Ar V , III ja II. sr-1 ja sr-3 suojelumääräykset.

  Lisätiedot

  Vuokrattavana uusi ullakkokerroksen toimistotila. Vuokrasopimus voi olla määräaikainen tai toistaiseksivoimassa oleva, jossa 1. mahdolinen irtisanomiaika on 12 kk vuokrasoimuksen alkamisajankohdasta. Vuokrantarkastus vuosittain 1.1, joka sidotaan elinkustannusindeksiin. Jos indeksi laskee, vuokraa ei lasketa. Vuokraan lisätään alv. Vesimaksu toiminnan mukaan. Vuokravakuus vähintään 2 kk vuokraa vastaava summa. Agronimotalo, on ollut Agronomiliiton omistuksessa vuodesta 1953 lähtien, mihin asti talo tunnettiin nimellä Lääkäreiden talo. Arkkitehtitoimisto Gesellius, Lindgren & Saarisen suunnittelema Agronomitalo valmistui vuonna 1901. Agronomiliitto on halunnut pitää kulttuurihistoriallisesti arvokkaasta talostaan hyvää huolta. Talossa tehtiin perusteellinen remontti vuosina 2001–2002, sen julkisivu maalattiin ja valaistiin jo muutamaa vuotta aiemmin. Ullakon permanto ja kantavat rakenteet vahvistettiin vuonna 2005. Viidennen kerroksen kokoustilat remontoitiin vuonna 2010. Viimeisen remontti toteutettiin vuonna 2012, jolloin sisäpihan pintarakenteet uusittiin ja viemäröintiä parennettiin. Kellarikerrokseen valmistui myös jätehuone ja tavara- sekä jäteliikennettä palvelemaan asennettiin uusi hissi. Remontin yhteydessä toiminnallisuutta parannettiin myös avaamalla täysin uusi kulkuyhteys B-portaasta Pohjoiselle Makasiinikadulle. Myös talon tekniikkaa ja energiataloudellisuutta sekä viihtyisyyttä on kehitetty.

  Kuvat

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kohdetta välittää

  Helsinki OP Koti Uusimaa Oy LKV

  Hakaniemenranta 1, HELSINKI

  0400 347 758 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä
  Hae asuntolainaaOsuuspankista!