Fabianinkatu 17 C, Kaartinkaupunki, Helsinki

Vuokra Kysy välittäjältä
Pinta-ala
120 m2
Liiketila / ravintola / kahvila

Liiketila, joka remontoidaan vuokraisen toiminta ja toiminnallisuudet huomioiden. Tila soveltuu moneen käyttöön mm. ravintolaksi, kahvio / leipomo ym. toimintaan.

Tila sijaitsee talon sisäpihalla, ja on osin erillinen rakennus.

Jugendvaikutteinen talokaunotar, Agronomitalo valmistui vuonna 1901. Rakennusta on persuskorjattu mittavasti 2000 luvulla. Talossa pitkäaikaisia vuokralaisia mm. Espanjan matkailutoimisto, Algerian Suurlähetystö, Agronomiliitto ja Ravitsemusterapeuttien yhdistys. Lisäksi samassa talossa Ravintola The Cock ja Kotileipomo Eromanga.

Keskeinen sijainti Kasarmitorin vierellä, hyvät liikenneyhteydet ja pysäköintipaikkoja mahdollista varata mm. Kasarmitorin Aimo Park -pysäköintitalosta. Lisätietoja ja esittelyt: Mika Nyman 0400347758 tai Jari Tammisto 0400333366

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Kohteen tiedot

  Perustiedot

  Kohdenumero
  558783
  Kohdetyyppi
  Liiketila
  Osoite
  Fabianinkatu 17 C, 00130 HELSINKI
  Huoneet
  Liiketila / ravintola / kahvila
  Kokonaispinta-ala
  120 m2
  Vapautuminen
  remontin valmistuttua

  Hintatiedot

  Vuokra
  Kysy välittäjältä

  Tontti ja kaavoitus

  Tontin pinta-ala
  1 072 m2
  Omistus
  Oma
  Kaavoitus
  Asemakaava. K Liike- ja toimistorakennusten korttelialue. Ar V , III ja II. sr-1 ja sr-3 suojelumääräykset.

  Lisätiedot

  Tila sijaitsee sisäpihan puolella ja tilassa on aiemmin toiminut leipomo. Tila tullaan remontoimaan vuokralaisen toiminnan ja tarpeiden mukaiseksi, jonka myöden muodostuu myös todellinen vuokranmäärä, kun remontista on laadittu vuokralaisen toimsesta remntti suunnitelma ja materiaali esitys. Vuokrasopimus tulee olla voimassa vähintään 5 vuotta. Vuokrantarkastus vuosittain 1.1, joka sidotaan elinkustannusindeksiin. Jos indeksi laskee, vuokraa ei lasketa. Vuokraan lisätään alv. Vesimaksu toiminnan mukaan. Vuokravakuus vähintään 2 kk vuokraa vastaava summa. Agronimotalo, on ollut Agronomiliiton omistuksessa vuodesta 1953 lähtien, mihin asti talo tunnettiin nimellä Lääkäreiden talo. Arkkitehtitoimisto Gesellius, Lindgren & Saarisen suunnittelema Agronomitalo valmistui vuonna 1901. Agronomiliitto on halunnut pitää kulttuurihistoriallisesti arvokkaasta talostaan hyvää huolta. Talossa tehtiin perusteellinen remontti vuosina 2001–2002, sen julkisivu maalattiin ja valaistiin jo muutamaa vuotta aiemmin. Ullakon permanto ja kantavat rakenteet vahvistettiin vuonna 2005. Viidennen kerroksen kokoustilat remontoitiin vuonna 2010. Viimeisen remontti toteutettiin vuonna 2012, jolloin sisäpihan pintarakenteet uusittiin ja viemäröintiä parennettiin. Kellarikerrokseen valmistui myös jätehuone ja tavara- sekä jäteliikennettä palvelemaan asennettiin uusi hissi. Remontin yhteydessä toiminnallisuutta parannettiin myös avaamalla täysin uusi kulkuyhteys B-portaasta Pohjoiselle Makasiinikadulle. Myös talon tekniikkaa ja energiataloudellisuutta sekä viihtyisyyttä on kehitetty.

  Pohja

  Kuvat

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kohdetta välittää

  Helsinki OP Koti Uusimaa Oy LKV

  Hakaniemenranta 1, HELSINKI

  0400 347 758 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä
  Hae asuntolainaaOsuuspankista!