Kohteessa esittely ti 23.7. klo. 16:00 - 16:30.
Esittelijä:Riitta-Liisa Korimo, 045 664 6088, riitta-liisa.korimo@op.fi

Piispanportti 7 B, Olari, Espoo

Velaton myyntihinta 655 000 € Myyntihinta: 229 250 €
Käyttöönottovuosi 2023
Pinta-ala
100 m2
3-5h + k + s + var

ASUMISTA HUIPPUSIJAINNILLA OMALLA TONTILLA - ASUNTO OY PIISPANPORTIN AURA!

Kaikki yhtiön vapaana olevat asunnot ovat meillä myynnissä.

Muuttovalmiin Piispanportin Auran modernit kerrostalokodit sijaitsevat omalla tontilla keskeisellä paikalla Espoon Piispanportissa, jossa palvelut ovat lähelläsi. Asuntojen pohjaratkaisut ovat tarkoin mietittyjä, jotta arkesi olisi sujuvaa ja huoletonta. Kaupunkikodit sopivat moneen elämäntilanteeseen, asuntokoot ovat 28 m² yksiöstä aina 125 m² huoneistoon.

ARJEN SUJUVUUTTA PALVELUIDEN JA KULKUYHTEYKSIEN ÄÄRELLÄ

Piispanportin naapuri Olari sijaitsee Länsiväylän pohjoispuolella noin 15 kilometriä Helsingin keskustasta länteen. Matinkylä on Olarin etelänaapuri, jossa sijaitsevan Ison Omenan palvelut ovat siten myös Olarilaisten lähettyvillä. Alueella on useita päiväkoteja, kouluja sekä Steinerkoulu.

SISUSTUS PURSUAA RAIKKAUTTA JA AJATTOMUUTTA

Sisustusmateriaalit on huolellisesti valittu vastaamaan tämän päivän asumisen toiveita. Asuntoihin on valittu joko Ajaton tai Raikas sisustustyyli.

Ajattomassa tyylissä korostuu valkoisen raikkaus ja puhtaus. Ajattomaan tyyliin on helppo yhdistää kodin muita kalusteita ja tekstiilejä, jolla voit luoda erilaista tunnelmaa. Valkoiset kodinkoneet istuvat tähän kokonaisuuteen kauniisti.

Raikas tyyli on nimensä veroinen, jossa korostuu klassisen skandinaavinen sisustustyyli. Kaapiston puusyykuvio yhdessä valkoisen kanssa muodostaa kokonaisuuden, mikä on aina kaunis. Vaalea lattia antaa rauhallista tunnelmaa tilaan.

HYVINVOINTIA LUONNOSTA

Olarin pohjoisosassa on Espoon keskuspuisto, joka tarjoaa runsaasti reittejä liikkujalle ja mainioita retkikohteita luonnonystävälle. Keskuspuiston pururadoilla on myös talvisin kunnostetut ladut. Lähellä sijaitseva Matinkylän Urheilupuisto tarjoaa runsaat aktiviteetit. Urheilupuistosta löydät mm. tekonurmikentät, juoksurata, ulkokuntoiluvälineet, palloiluareenat ja lasten leikkipaikat.

AUTOILIJALLE ARJEN HELPPOUTTA TUO ALAKERRAN PARKKIHALLI

Pysäköintihalli sijaitsee katutasossa olevassa kellarikerroksessa, johon on suora hissiyhteys. Suurimpaan osaan autopaikoista on saatavilla latauspaikka sähköautolle.

+ Sijainti kattavien palvelujen, Ison Omenan äärellä + Oma tontti + Metrolle 600 metriä + Autohallista suoraan kulku kerrokseen + Tilavat parvekkeet ja terassit + Upeat sisustusratkaisut + Lähellä luontoa

TERVETULOA ESITTELYYN

Sovi oma esittelyaikasi:

Ulla Ruokomäki p. 040 183 1727 / ulla.ruokomaki@op.fi

Katso kaikki vapaat asunnot tässä taloyhtiössä.

Siirry uudiskohdesivulle

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Kohteen tiedot

  Perustiedot

  Kohdenumero
  557817
  Kohdetyyppi
  Kerrostalo
  Osoite
  Piispanportti 7 B, 02240 ESPOO
  Omistusmuoto
  Omistus
  Huoneluku
  5
  Huoneet
  3-5h + k + s + var
  Asuinpinta-ala
  100 m2
  Kts. yhtiöjärjestys.
  Kokonaispinta-ala
  100 m2
  Käyttöönottovuosi
  2023
  Yleiskunto
  Uusi
  Kerros
  4/8
  Hissi
  Kyllä
  Sauna
  Ei
  Parveke
  On
  Parvekkeen kuvaus
  Parvekekaiteet ovat alumiini-lasikaiteita. Parvekkeet ovat lasitettuja pohjapiirustusten mukaisesti. Osassa asuntoja on ranskalainen parveke.
  Ikkunat ja näköalat
  Huoneistosta avautuu koko huoneiston leveydeltä näkymät koilliseen .
  Vapautuminen
  Valmistuminen on arviolta 31.8 - 31.10.2023 mennessä. mennessä
  Hinta

  Velaton hinta

  655 000,00 €

  Myyntihinta

  229 250,00 €

  Lainaosuus

  425 750,00 €

  Neliöhinta

  6 550,00 € /m²

  Kohde on yhtiölainoitettu - lainaosuus 425 750,00 €

  Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

  Lisätietoa lainaosuudesta

  Viitekoron muutokset vaikuttavat rahoitusvastikkeen määrään. Lainan lyhentämiseen tähtäävää pääomavastiketta voidaan alkaa kerätä aikaisemmin kuin lyhennysvapaa loppuu, jotta tarvittavat varat ovat yhtiön tilillä ensimmäisen lyhennyserän suoritushetkellä. Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille. Pääomavastiketta (pääomalyhennys + korko) peritään, jos et maksa pois asuntokohtaista osuutta taloyhtiölainasta.

  Vastikkeet

  Hoitovastike

  410,00 € /kk

  Rahoitusvastike

  1 834,00 € /kk

  Yhtiövastike yhteensä

  2 244,00 € /kk

  Muut maksut

  Vesimaksu

  20,00 €/kk/henkilö

  Myyntihinta: 1. maksuerä (75 % myyntihinnasta) erääntyy kaupanteossa, 2. maksuerä (25 % myyntihinnasta) valmistumisen yhteydessä. Arvioidut vastikkeet: Hoitovastike 4,10 €/m2/kk. Rahoitusvastike 1:tä maksetaan enintään kahtena ensimmäisenä vuonna valmistumisesta lukien, jolloin yhtiölainasta maksetaan vain korko. Korko on aina vähintään marginaalin suuruinen. Rahoitusvastike 1 arvio on 0,0028 €/jyvitetty osake (sisältää vain koron osuuden, arvioitu korkokannan 23.6.2023 / 4,147 % mukaan). Rahoitusvastike 2 arvio on 0,0052 €/jyvitetty osake (lyhennysten alkamisen jälkeen, arvioitu korkokannan 23.6.2023 / 4,147 % mukaan). Lyhennysten keräämisen alkamisen ajankohdasta päätetään yhtiössä erikseen. Vastikkeet ja maksut ovat arvioita, jotka tarkistetaan ennen kohteen valmistumista. Yhtiölaina: Arvioitu kokonaislaina-aika 25 vuotta, joista enintään kahden ensimmäisen vuoden ajan maksetaan vain korkoa. Yhtiölainan korko 12kk euribor + marginaali 1,00 %. Todellinen korko määräytyy lainan nostoajankohtana voimassa olevan korkotason perusteella. Kokonaiskorko vahvistetaan valmistumisen yhteydessä lähellä valmistumista voimassa olevaan korkotasoon. Yhtiölainasta on maksettavissa pois valmistumisen yhteydessä joko 50% tai 100%. Vesimaksuennakko: 20€/hlö/kk, tasaus kulutuksen mukaan. Autopaikat: 45 kpl myydään erillisinä osakkeina. Autohallipaikkaosakkeen hinta on 25.000 €, sähkölatauspaikka 27.000 €. Arvioitu pysäköintipaikkamaksu 37 €/ autopaikka/ kk.

  Varustus

  Keittiö

  Asunnon keittiöt toteutetaan arkkitehdin erikoissuunnitelmien mukaisesti. Kalusteovet ovat maalattuja mdf-ovia. Työtasot ovat 30 mm laminaattitasoja. Välitilassa on välitilan levy. Rst-allas upotetaan keittiötasoon. Keittiössä on liesitaso, kalusteuuni, liesikupu sekä astianpesukone. Yläkaapistossa on mikroaaltouunivaraus. Asunnoissa on jää-pakastinkaappi ja isommissa (89,5 m² - 127 m²) asunnoissa erilliset jääkaappi ja pakastinkaappi. Sisustumateriaalit vaihtelevat huoneistoittain kahdesta eri tyylikkäästä sisustusmaailmasta; skandinaavinen Raikas sekä valkoinen Ajaton.

  Pesutilat

  Kylpyhuoneen lattia ja seinät ovat laatoitettuja arkkitehdin erikoissuunnitelman mukaisesti. Katto on puuverhoiltu. Kalusteena on pesuallas vedettävillä laatikoilla ja peilikaapilla varustettuna sekä wc-istuin ja suihku. Kaikkien asuntojen kylpyhuoneissa on tila- ja liitäntävaraus pyykinpesukoneelle huoneistokohtaisten suunnitelmien mukaisesti. Sisustumateriaalit vaihtelevat huoneistoittain kahdesta eri tyylikkäästä sisustusmaailmasta; skandinaavinen Raikas sekä valkoinen Ajaton.

  Materiaalit

  Asuinhuoneiden, eteisten ja keittiöiden lattianpäällysteenä on parketti. Komerokalusteiden ovet ovat maalattua mdf-levyä. Osassa asuntoja eteisen komerokalusteissa on liukuovet pohjakuvan mukaisesti. Asunnon kevyet väliseinät ovat metallirankaisia kipsilevyseiniä. Seinäpinnat tasoitetaan ja maalataan asuinhuoneissa. Märkätiloissa seinät vedeneristetään ja laatoitetaan. Asuntojen kattopinnat ovat ruiskutasoitettuja ontelolaattoja. Pohjapiirustuksiin merkityissä kohdissa on alaslasketut, tasoitetut ja maalatut kipsilevykatot. Sisustumateriaalit vaihtelevat huoneistoittain kahdesta eri tyylikkäästä sisustusmaailmasta; skandinaavinen Raikas sekä valkoinen Ajaton.

  Taloyhtiö

  Taloyhtiön nimi
  Asunto Oy Piispanportin Aura
  Kiinteistönhuolto
  Huoltoyhtiö
  Asuinhuoneistoja
  63
  Liikehuoneistoja
  1
  Taloyhtiössä on
  Sauna, kuivaushuone, urheiluvälinevarasto, kaapeli-TV, mahdollisuus autopaikkaan

  Rakennuksen tiedot

  Rakennusmateriaali
  Betoni
  Kattotyyppi
  Tasa
  Kattomateriaali
  Muu. Vesikatteena on bitumikermikate.
  Lämmitysjärjestelmä
  Kaukolämpö. Lämmitysmuotona on kaukolämpöön liitetty vesikiertoinen patterilämmitys.
  Lämmönjakojärjestelmä
  Vesikiertoinen patterilämmitys
  Ilmanvaihtojärjestelmä
  Ilmanvaihtojärjestelmänä on huoneistokohtainen tulo-poistoilmanvaihtojärjestelmä, jossa on poistoilman lämmöntalteenotto (LTO). LTO–laite on asunnon kylpyhuoneessa. 7.–8. kerroksien asunnoissa on ilmalämpöpumppu, joka mahdollistaa asunnon viilentämisen. Viilennys estää huoneiston liikalämpenemistä kesäkaudella. Ilmalämpöpumppujen ulkoyksiköt on sijoitettu 8. kerroksen katolle.
  Energialuokka
  B 2018
  Lisätietoa energiatodistuksesta
  Energiatehokkuusluokka on B asuinkerrostalo-käyttötarkoitusluokassa.

  Tontti ja kaavoitus

  Tontin pinta-ala
  2 100 m2
  Omistus
  Oma
  Kaavoitus
  Asemakaava. Espoon kaupunki puh. 09-816 21.

  Palvelut ja liikenneyhteydet

  Palvelut: Alueella on erinomaiset palvelut. Kauppakeskus Isosta Omenasta löydät kaikki kattavat palvelut päivittäistavarakauppoineen ja erikoisliikkeineen. Kauppakeskusssa palvelee mm. Citymarket ja Prisma, apteekki, pankit, pakettiposti, Musti&Mirri, Duudsonit Activity Park, Hohtogolf West Coast sekä lukuisat ravintolat. Terveyspalvelut sijaitsevat myös lähellä. Koulut: Alueella sijaitsee ala- ja yläkoulut sekä lukio. Päiväkoti: Lähialueella sijaitsee useita päiväkoteja. Kohteen lähellä sijaitsee Espoon Keskuspuisto, joka tarjoaa mainioita virikkeitä luonnossaliikkujalle. Matinkylän Urheilupuisto sijaitseen reilun kahden kilometrin etäisyydellä, josta löytyy lukuisat aktiviteetit niin isommillekin kuin perheen pienimmillekin. Liikenneyhteydet: Alueella on erinomaiset liikenneyhteydet, metrolle on 600 metrin kävelymatka ja bussit kulkevat vierestä. Autoilijalle on nopea liittymä Länsiväylälle.

  Lisätiedot

  AUTOPAIKAT Autopaikat ovat erikseen myytäviä pysäköintiyhtiön osakkeita, jotka sijaitsevat kellarikerroksen yhteiskäyttöisessä pysäköintihallissa. Autopaikat ovat varustettu sähköauton latauspistevalmiudella. Latauslaitteen voi tilata lisätyönä. A- ja B- portaista on omat kulkuyhteydet suoraan parkkihalliin. TONTTI Espoon kaupungin Olarin kaupunginosan kortteli 22284, tontti 2. Tontti on Asunto Oy Piispanportin Auran sekä Piispanportin pysäköintiyhtiön omistuksessa. Yhtiöt omistavat ja hallinnoivat tonttia erillisen hallinnanjakosopimuksen mukaisesti. Yhtiöllä on yhteisjärjestelysopimus ja rasitesopimus naapuriyhtiöiden kanssa. RAKENNUS Rakennus on 6–8 kerroksinen, kaksiportainen (A, B) asuinkerrostalo. Lisäksi yksi asunto sijaitsee C-portaassa omalla sisäänkäynnillä. Kaikki portaat kuuluvat Asunto Oy Piispanportin Auran yhtiölle. Osassa 1. kerroksen asuntoja on terassipihat sekä yhdessä 7. kerroksen asunnossa on lasitettu kattoterassi. Rakennus liitetään kaupungin vesi- ja viemäriverkostoon. Yhtiössä on huoneistokohtainen kylmän ja lämpimän veden mittaus. Yhtiössä on yhteensä 63 asuntoa. YHTEISET TILAT Katutasossa on rakennuksen kellarikerros, jossa pääosin on pysäköintitilaa sekä yhtiön tekniset tilat. Lisäksi kellarikerroksessa on yhtiön jätehuone, ulkoiluvälinevarastoja sekä yksi liiketila. Taloyhtiön saunaosasto, kuivaushuoneet ja osa varastotiloista sijaitsevat 1.-kerroksessa. Käynti ensimmäiseen kerrokseen on sisäpihan tasolta, mutta myös pysäköintitasolta on kulkuyhteydet kerroksiin. TIETOLIIKENNEYHTEYDET Yhtiö liitetään kaapeli-TV-verkkoon. Sähkö-, antenni- ja datapistorasioiden paikat asuinhuoneissa näkyvät kauppakirjan liitteenä annettavassa sähköpisteet esittävässä piirustuksessa. Kiinteistö on varustettu tiedonsiirron mahdollistavalla yleiskaapeloinnilla. Kiinteistöliittymä avaa tietoliikenneyhteyden valitun operaattorin laajakaistaverkkoon.

  Asuntolaina –
  Avain unelmiesi kotiin

  Tutustu OP:n asuntolainaan
  Asuntolainan myöntää osuuspankki

  Hanki kotisi
  kokoinen vakuutus

  Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
  Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

  Pohja

  Kuvat

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kohdetta välittää

  Espoo OP Koti Uusimaa Oy LKV

  Sammonsilta 8, ESPOO

  010 255 5930 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä
  Hae asuntolainaaOsuuspankista!