Myllylammentie 4b, Myllylampi, Vihti

Velaton myyntihinta 74 000 € Myyntihinta: 74 000 €
Käyttöönottovuosi 1969
Pinta-ala
32,7 m2
1h, kk, pukuh, sauna

Iso Myllylampi on monelle tuttu uimapaikka Vihdin ja Lohjan rajalla. Nyt voit ostaa lammen läheltä oman suloisen piilopirtin - ja mikä parasta, tänne on helppo tulla vaikka bussilla! Toki mukavinta on hurauttaa omalla autolla suoraan pihaan.

Tämä kuivanmaan kiinteistö on pinta-alaltaan sopivan kokoinen (0,2690 ha) ja pihapiiri on todella kaunis, mutta myös helppohoitoinen. Hiekkaharjulla kasvaa runsaasti mustikkaa, joten piirakkamarjat saa omalta tontilta. Tänne mahtuu isompikin porukka lomailemaan, sillä majoitustiloja löytyy saunamökin lisäksi tilavasta aitasta, jossa on etenkin lapsille mieluisa makuuparvi. Yläpiha on tasainen ja aurinkoa piisaa! Uimaan on helppo mennä yhteisen venevalkaman laiturilta, ja vain hieman kauempana on myös Myllylammen yleinen uimaranta.

Kiinteistöllä on sähköliittymä ja kesävettä saa yhteisestä rengaskaivosta suoraan omaan pihaan. Kauppaan kuuluu myös Myllylammen vesiosuuskunnan liittymä. Vesijohto- ja viemärivaraukset eli kansankielellä putkenpäät ovat tontin alakulmalla.

Tilaa kohteen asiakirjat sähköpostiisi ja sovi oma esittelyaikasi: vesa.moilanen@op.fi tai 041 3100 825. Kauttani saat myös kilpailukykyiset rahoitus- ja vakuutustarjoukset!

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Kohteen tiedot

  Perustiedot

  Kohdenumero
  556277
  Kohdetyyppi
  Mökki tai huvila
  Osoite
  Myllylammentie 4b, 03100 NUMMELA
  Omistusmuoto
  Omistus
  Huoneluku
  1
  Huoneet
  1h, kk, pukuh, sauna
  Asuinpinta-ala
  32,7 m2
  Rakennuspiirustusten mukainen, ei tarkistusmitattu. Kerrosala 45,5 m2
  Kokonaispinta-ala
  32,7 m2
  Käyttöönottovuosi
  1969
  Yleiskunto
  Tyydyttävä
  Kerros
  Sauna
  Kyllä
  Vapautuminen
  Sopimuksen mukaan

  Hintatiedot

  Myyntihinta
  74 000,00 €
  Kiinteistövero
  n. 190 €/vuosi

  Puhtaanapito- ja tiemaksut riippuvat kiinteistön käyttäjien määrästä. Vesiosuuskunnan käyttömaksu n. 250 €/vuosi ja vesimaksu kulutuksen mukaan sen jälkeen kun kiinteistökohtainen vesimittari on asennettu. Vesiosuuskunta siirtyy Vihdin Veden hallintaan lähitulevaisuudessa.

  Varustus

  Keittiö

  Jääkaappi, pakastekaappi, sähköliesi, mikroaaltouuni, kaapistot.

  Pesutilat

  Sauna, puukiuas Erillinen vesipata.

  Säilytystilat

  Ulkovarasto

  Materiaalit

  Keittiö: Lautalattia, seinät hirttä. Olohuone: Lautalattia, seinät hirttä. Sauna: Maalattu betonilattia, seinät hirttä. Pukuhuone: Lautalattia, seinät hirttä.

  Rakennuksen tiedot

  Rakennusmateriaali
  Hirsi
  Kattotyyppi
  Harja
  Kattomateriaali
  Pelti. Huoltomaalattu n. 16 vuotta sitten.
  Lämmitysjärjestelmä
  Puu
  Lämmönjakojärjestelmä
  Muu
  Ilmanvaihtojärjestelmä
  Painovoimainen
  Energialuokka
  Ei energiatodistusta
  Lisätietoa energiatodistuksesta
  Kohteelle ei lain mukaan tarvitse hankkia energiatodistusta

  Tehdyt korjaukset

  Sauna remontoitu 1994, ollut sen jälkeen vähäisellä käytöllä

  Tontti ja kaavoitus

  Tontin pinta-ala
  0,3 ha
  Omistus
  Oma
  Tie perille
  Kyllä
  Kaavoitus
  Yleiskaava, Rakennuslupa 12.7.1968. Kiinteistö sijaitsee maaseutuelinkeinojen alueella. Turun tunnin junan reitti kulkee melko lähellä kiinteistöä. Ks lisätiedot: tunninjuna.sitowise.com Lisäksi hankkeen läheisyydessä on toinen suurempi hankekokonaisuus eli valtatien 25 kehittäminen. Valtatie 25 on tavoitetilanteessa nelikaistainen keskikaiteellinen tie välillä Virkkala-Nummela. Tämän seurauksena nykyiset tasoliittymät katkaistaan ja valtatielle liitytään eritasoliittymien kautta. Tasoliittymien katkaisu edellyttää mm. kiinteistön läheisyydessä olevan Nummenkyläntien ja Mustalahden (Harjunraitti) liittymien uudelleenjärjestelyjä. Vuonna 2017 valmistuneeseen Valtatien 25 kehittäminen välillä Muijala–Ojakkala aluevaraussuunnitelmaan voi tutustua tarkemmin täällä: www.doria.fi/handle/10024/130779 rakennusvalvonta@vihti.fi
  Rakennusoikeus
  269 m2
  Lisätietoja maapohjasta
  Ranta-alue, joten uudisrakentaminen vaatii todennäköisesti poikkeamispäätöksen. Vihdin rakennusjärjestys 24§: Rakennusten yhteenlaskettu kerrosala saa olla enintään 10 % rakennuspaikan pinta-alasta, ellei tämän pykälän muista edellytyksistä aiheudu alhaisempaa rajoitetta rakentamisen määrälle tai rakennusten koolle. Ranta-alueella vapaa-ajan rakennuspaikalle saa rakentaa yksiasuntoisen enintään kaksikerroksisen lomarakennuksen, jonka kerrosala saa olla rakennuspaikan koon salliessa enintään 250 k-m2. Rakennuspaikan muiden enintään yksikerroksisten talousrakennusten kerrosala saa olla yhteensä 70 k-m2. Yksittäisen talousrakennuksen maksimikoko ei kuitenkaan saa ylittää 40 m². Sauna- ja talousrakennuksen tulee olla korkeudeltaan alisteinen päärakennukseen nähden.

  Vesi ja viemäröinti

  Vesijohto
  Ei
  Käyttövesi
  Vesiosuuskunta, yhteinen rengaskaivo.
  Lisätietoa käyttövedestä
  Myllylammen vesiosuuskunnan vesijohto- ja viemärivaraukset kiinteistön kulmalla, liittymäsopimus on maksettu ja kuuluu kauppaan. Viemäriin liittyminen vaatii oman painepumppaamon. Käyttövettä on toistaiseksi pumpattu kolmen mökin yhteisestä rengaskaivosta, joka sijaitsee läheisellä naapurikiinteistöllä, letku tulee mökin pihaan asti. Vettä on riittänyt, on käytetty juomavetenäkin (ei tutkittu).
  Viemäri
  Ei
  Jätevesihuolto
  Ikään perustuva vapautus, maahan imeytys.
  Jätevesi-selvitys tehty
  Ei

  Palvelut ja liikenneyhteydet

  Palvelut: K-Market Lohjanportti n. 2 km, Neste Myllylampi n. 1,2 km, Nummelan keskusta n. 6 km, Lempolan kauppakeskus n. 8 km, Lohjan keskusta n. 13 km. Myllylammen yleinen uimaranta n. 600 m. Liikenneyhteydet: Bussipysäkit n. 450 m ja 900 m

  Lisätiedot

  Ostaja maksaa varainsiirtoveroa 4% kauppahinnasta. Vuoden 2024 alusta alkaen varainsiirtovero on hallituksen esityksen mukaan 3%. Verohallinto palauttaa liikaa maksetun varainsiirtoveron korkoineen niille asiakkaille, jotka tekevät kaupat loppuvuoden 2023 aikana ja suorittavat veron nykyisten säännösten mukaisesti.

  Asuntolaina –
  Avain unelmiesi kotiin

  Tutustu OP:n asuntolainaan
  Asuntolainan myöntää osuuspankki

  Mökkivakuutus
  vapaa-ajan asunnolle

  Tutustu Pohjola Mökkivakuutukseen
  Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

  Pohja

  Kuvat

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kohdetta välittää

  Lohja OP Koti Uusimaa Oy LKV

  Kauppakatu 13, LOHJA

  010 254 5360 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä
  Hae asuntolainaaOsuuspankista!