Sysikallionkuja, Häriskivi, Tuusula

Velaton myyntihinta 125 000 € Myyntihinta: 125 000 €
Pinta-ala
894 m2

Tontti uudelta kaavoitetulta Häriskiven alueelta.

Laadukasta luonnonläheistä asumista Häriskiven alueella. Alueella on tavoitteena säilyttää alueen historialliset ja maisemalliset ominaispiirteet. Reilun kokoinen tontti 894 m2, joka rajoittuu lähivirkistysalueeseen. Tontin takapihalta avautuu peltomaisema, joten yksityisyyttä jää hyvin tälle tontille.

Rakennusoikeus on 224 k-m2. AP - 38 asuinpientalojen korttelialue. Alueelle saa rakentaa kytkettyjä tai erilisiä pientaloja sekä rivitaloja enintään II-tasoon. Jokaisella asunnolla tulee olla suojattu asuntopiha.

Parvekkeita, jätesuojia ja muita rakennuksia voidaan sijoittaa myös rakennusalan rajojen ulkopuolelle kuitenkin vain, mikäli ne eivät ole esteenä liikenteelle tai pelastusajoneuvolle.

Tontin haltijan tulee toimittaa Häriskiven rakennustapa-ohje pääsuunnittelijalle. (Pyydä välittäjältä ohje kokonaisuudessaan).

Rakennustapa-ohjeiden tarkoitus on ohjata alueen rakentamista siten, että asuinalueelle muodostuu viihtyisä ja sopusuhtainen oma identiteetti.

Rakennustapaohjeet täydentävät alueen asemakaavamääräyksiä. Ohje on tontinluovutuksessa rakentajaa ja tontin haltijaa sitova.

Rakennusten pääasiallisina materiaaleina tulee käyttää joko lauta- tai tiiliverhousta tai rappausta. Autosuojien ja piharakennusten julkisivuverhoukset käsitellään AO-korttelialueilla päärakennuksen julkisivujen tapaan. Alueella sallitaan harjakatot ja pulpettikatot.

Hyrylän palvelut noin 2 km säteellä.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Kohteen tiedot

  Perustiedot

  Kohdenumero
  555037
  Kohdetyyppi
  Tontti
  Osoite
  Sysikallionkuja, 04300 TUUSULA
  Omistusmuoto
  Omistus

  Hintatiedot

  Myyntihinta
  125 000,00 €

  Tontti ja kaavoitus

  Tontin pinta-ala
  894 m2
  Omistus
  Oma
  Tie perille
  Kyllä
  Kaavoitus
  Asemakaava (sitova tonttijako). AP - 38 asuinpientalojen korttelialue. Alueelle saa rakentaa kytkettyjä tai erilisiä pientaloja sekä rivitaloja eintään II-tasoon. jokaisella asunnolla tulee olla suojattu asuntopiha. Parvekkeita, jätesuojia ja muita rakennuksia voidaan sijoittaa myös rakennusalan rajojen ulkopuolelle kuitenkin vain, mikäli ne eivät ole esteenä liikenteelle tai pelastusajoneuvolle. Tuusulan kunta, puh. 09 87 181
  Rakennusoikeus
  224 m2

  Vesi ja viemäröinti

  Vesijohto
  Kyllä
  Käyttövesi
  Kunnan.
  Lisätietoa käyttövedestä
  Kunnallistekniikkaa rakennetaan parasta aikaa.
  Viemäri
  Kyllä
  Jätevesihuolto
  Kunnan.
  Lisätietoa kunnallistekniikasta
  Kunnallistekniikkaa rakennetaan parasta aikaa.

  Palvelut ja liikenneyhteydet

  Palvelut: Hyrylän palvelut noin 2 km. Koulut: Paijalan koulu luokat 1-6, Hyökkälän koulu luokat 1-9. Päiväkoti: Päiväkoti Kanin loikka, päiväkoti Venlantupa Oy. Liikenneyhteydet: Bussi Hämeentieltä.

  Lisätiedot

  Tontin haltijan tulee toimittaa Häriskiven rakennustapa-ohje pääsuunnittelijalle. (Pyydä välittäjältä ohje kokonaisuudessaan). Rakennustapa-ohjeiden tarkoitus on ohjata alueen rakentamista siten, että asuinalueelle muodostuu viihtyisä ja sopusuhtainen oma identiteetti. Rakennustapaohjeet täydentävät alueen asemakaavamääräyksiä. Ohje on tontinluovutuksessa rakentajaa ja tontin haltijaa sitova. AO- KORTTELIALUEET Rakennusten suunnittelussa tulee huomioida asemakaavassa esitetyt rakennusalan rajat. RAKENNUSTEN SOVITTAMINEN MAASTOON Suhteellisen voimakkaat maaston korkeuserot ovat luonteenomainen piirre alueelle. Korkeuseroja tulisi pyrkiä mahdollisuuksien mukaan hyödyntämään uudisrakennuksia suunniteltaessa. Rinnemaastossa suositellaan rakennuksen kerrosten porrastamista maaston muotojen pienipiirteisyyden säilyttämiseksi. PIHAJÄRJESTELYT Rakennusvaiheessa tulee pyrkiä säilyttämään tontilla olevia hyväkuntoisia nuoria ja täysikasvuisia puita. Hulevesien muodostumisen vähentäminen on yleisesti suositeltavaa kaikilla kiinteistöillä. AO-tonteilla tulee istuttaa vähintään yksi puu 200 m2 kohti. RAKENTAMISEN AIKAINEN HULEVESIEN HALLINTA Vesiensuojelun kannalta on tärkeää, että rakennettavien alueiden maanpeitettä ei poisteta ennenaikaisesti ja hulevesien virtaus rakennustyömailla pidetään mahdollisimman hitaana JULKISIVUT Rakennusten ulkoarkkitehtuurissa suositaan yhtenäisiä materiaaleja ja värejä. Sallittuja värisävyjä ovat murretut maanläheiset, sävyt, joista löytyy värikartta. Rakennusten pääasiallisina materiaaleina tulee käyttää joko lauta- tai tiiliverhousta tai rappausta. Autosuojien ja piharakennusten julkisivuverhoukset käsitellään AO-korttelialueilla päärakennuksen julkisivujen tapaan. VESIKATOT Alueella sallitaan harjakatot ja pulpettikatot.

  Joustavalla lainalla
  unelmiesi kotiin

  Tutustu OP:n rakennuslainaan
  Asuntolainan myöntää osuuspankki

  Kuvat

  Kohdetta välittää

  Tuusula OP Koti Uusimaa Oy LKV

  Ostosraitti 2, TUUSULA

  010 254 2650 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä
  Hae asuntolainaaOsuuspankista!