Tihisentie 10, Lapinkangas, Oulu

Velaton myyntihinta 260 000 € Myyntihinta: 260 000 €
Pinta-ala
3,0 ha

Myydään noin kolmen hehtaarin määräala Oulujoen rannalta ja rantaviivaa käytössä noin 145 metriä. Kohteessa yleiskaavan mukaan kaksi rakennuspaikkaa, rakennusoikeus 500 k-m2 per rakennuspaikka. Hyvä sijainti Oulujoen pohjoispuolella, vain noin 20 km Oulun keskustasta ! Ole nopea, näitä harvoin tarjolla !

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Kohteen tiedot

  Perustiedot

  Kohdenumero
  554708
  Kohdetyyppi
  Okt-tontti
  Osoite
  Tihisentie 10, 90650 OULU
  Omistusmuoto
  Omistus

  Hintatiedot

  Myyntihinta
  260 000,00 €
  Kiinteistövero
  ei vielä tiedossa

  Sähkö ja vesi kulutuksen mukaan. Varainsiirtovero 4 % kauppahinnasta maksaa ostaja. Kaupanvahvistus 120 € maksaa ostaja.

  Rakennuksen tiedot

  Rakennusmateriaali
  Muu
  Kattotyyppi
  Muu
  Kattomateriaali
  Muu
  Lämmitysjärjestelmä
  Muu
  Lämmönjakojärjestelmä
  Muu

  Tontti ja kaavoitus

  Tontin pinta-ala
  3,0 ha
  Omistus
  Oma
  Tie perille
  Kyllä
  Kaavoitus
  Yleiskaava. Myytävälle määräalalle on merkitty Oulujoen yleiskaavassa 2007 kaksi rakennuspaikkaa. Molemmille rakennuspaikolle saa rakentaa yhden kaksikerroksisen asuinrakennuksen ja lisäksi saa rakentaa muun rakennuksen yhteyteen max 80 m2:n sivuasunnon, asunto-osan pinta-ala saa olla max 300 k-m2 per rakennuspaikka. Lisäksi saa rakentaa muitakin rakennuksia, mutta kuitenkin siten, että muodostuu yhtenäinen pihapiiri ja kaikkien pihapiirin rakennusten kesken ja yhteenlaskettu kerrosala saa olla enintään 500 k-m2 per rakennuspaikka. Määräalojen rakennuspaikkojen pinta-ala tulee olla vähintään 5000 m2, mutta uusi omistaja voi jakaa määräalan osalta pinta-alat rakennuspaikkojen kesken parhaaksi katsomallaan tavalla, koska koko määräala on noin kolme hehtaaria niin pinta-aloissa voi olla eroja määräalojen kesken, huomioon pitää kuitenkin ottaa yleiskaavaan merkityt rakennuspaikaikkojen sijainti. Oulun kaupunki p. 08-558410
  Rakennusoikeus
  1 000 m2
  Lisätietoja maapohjasta
  Rakennusoikeus 1000 k-m2 on jaettu kahdelle rakennuspaikalle eli 500 k-m2 per yleiskaavaan merkitylle rakennuspaikalle jotka ovat noin 60 metriä Oulujokirannasta.

  Rantaoikeudet

  Ranta
  Oma ranta
  Rannan pituus
  noin 145 m
  Rannan suunta
  Pohjoisranta
  Vesistön tyyppi
  Joki
  Vesistö
  Oulujoki

  Vesi ja viemäröinti

  Vesijohto
  Kyllä
  Viemäri
  Ei
  Lisätietoa viemäristä
  Ollut omat sakokaivot.
  Jätevesihuolto
  Saostuskaivo.
  Jätevesi-selvitys tehty
  Ei

  Ajo-ohjeet

  Oulujoen pohjoispuolen tieltä Tihisentielle ja heti ensimmäisestä pistosta oikealla menee tie myytävälle määräalalle, tosin auto pitää jättää ko. piston alkupäähän ja sitten kävellä.

  Lisätiedot

  Myydään noin kolmen hehtaarin määräala Oulujokivarresta ja tällä määräalalla on käytössä rantaviivaa noin 145 metriä. Määräalan erottamiskulut maksaa ostaja, samoin kaupppahinnasta menevän varainsiirtoveron, joka on 4 % kauppahinnasta.Tilalla on vanhat purkukuntoiset rakennukset (asuinrakennus, navetta, puohi, varastorakennus, liiteri ja maakellari), näiden rakennusten purkuluvan hankinta ja purkukustannukset jäävät uuden omistajan hoidettavaksi. Määräalalle on merkattu kaksi rakennuspaikkaa yleiskaavassa ja rakennusoikeus per rakennuspaikka 500 k-m2. Määräalalla on yksi sähkö- ja vesiliittymä vanhan asuinrakennuksen osalle otettuna, ostajan tulee selvittää, pitääkö ottaa uusia sähkö- tai vesiliittymiä, kun rakennuspaikkoja on kaksi. Rakennuspaikat ovat noin 60 metriä Oulujokirannasta yleiskaavassa. Kartassa näkyy, että määräalan läpi kulkee tie, tämä on vanha tie ja siitä on vireillä muutos Maanmittauslaitoksella, että tuo tie poistetaan kartoista ja maa-alue liitetään tähän myytävään määräalaan. Upea sijainti vain noin 20 km Oulun keskustasta Oulujoen pohjoispuolella eli aurinkoinen eteläranta kyseessä.

  Joustavalla lainalla
  unelmiesi kotiin

  Tutustu OP:n rakennuslainaan
  Asuntolainan myöntää osuuspankki

  Pohja

  Kuvat

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kohdetta välittää

  Oulu OP Koti Pohjoinen Oy LKV

  Isokatu 14, OULU

  010 2535 400 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä
  Hae asuntolainaaOsuuspankista!