Tervahaudantie 21, Kahvimaa, Siuntio

Velaton myyntihinta 95 000 € Myyntihinta: 95 000 €
Käyttöönottovuosi 1971
Pinta-ala
5,5 ha

Upea 5,5 hehtaarin kokoinen metsäinen tila, jossa kaksi erillistä rakennuspaikkaa omakotirakentamiseen! Loistosijainti Siuntion Kahvimaalla: Nummelan palvelut ovat 10 minuutin ajomatkan päässä ja esim. Helsingin keskustaan on vain 45 km. Täällä metsän siimeksessä sinulla on oma rauha ja taatusti riittävästi tilaa toteuttaa unelmasi. Kiinteistöllä on kaavan mukaisesti kaksi rakennuspaikkaa erillispientaloille talousrakennuksineen. Pienempi, tällä hetkellä rakentamaton alue on kooltaan noin 0,5 ha ja isompi noin 0,8 ha. Rakennusoikeutta on 10% rakennuspaikkaa kohti, joten kokonaisrakennusoikeus on hulppeat noin 1 300 m2!

Isommalla rakennuspaikalla sijaitsee vuonna 1971 valmistunut hirsinen vapaa-ajan asunto sekä useita piharakennuksia, mm. aittoja, varastoja sekä vanha savusauna. Kaikki rakennukset myydään purkukuntoisina. Kiinteistöllä on sähköliittymä ja kunnostusta kaipaava mökkitie perille. Suurin osa tilan pinta-alasta on maa- ja metsätalousvaltaista aluetta, jonne saa rakentaa tähän liittyviä rakennuksia. Kiinteistöllä on runsaasti vanhaa arvokasta puustoa ja hienoja kallioita. Osa metsästä on hakattu joitain vuosia sitten ja tilalle on hyvää vauhtia kasvamassa uutta koivikkoa.

Ota yhteyttä, niin sovitaan kiinteistöön tutustumisesta: vesa.moilanen@op.fi tai 041 3100 825. Kauttani saat myös kilpailukykyiset rahoitus- ja vakuutustarjoukset.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Kohteen tiedot

  Perustiedot

  Kohdenumero
  554460
  Kohdetyyppi
  Okt-tontti
  Osoite
  Tervahaudantie 21, 02570 SIUNTIO KK
  Omistusmuoto
  Omistus
  Huoneluku
  1
  Huoneet
  Tupa, keittiö, makuuparvi, sauna, pukuh
  Asuinpinta-ala
  26 m2
  Arvio, ei tarkistusmitattu
  Kokonaispinta-ala
  26 m2
  Käyttöönottovuosi
  1971
  Sauna
  Kyllä
  Vapautuminen
  Heti

  Hintatiedot

  Myyntihinta
  95 000,00 €
  Kiinteistövero
  215,67 € (2023)

  Rakennuksen tiedot

  Rakennusmateriaali
  Hirsi
  Kattotyyppi
  Harja
  Kattomateriaali
  Huopa
  Lämmitysjärjestelmä
  Puu. Avotakka ja sähköpatterit.
  Lämmönjakojärjestelmä
  Muu
  Ilmanvaihtojärjestelmä
  Painovoimainen
  Energialuokka
  Ei energiatodistusta
  Lisätietoa energiatodistuksesta
  Kohteelle ei lain mukaan tarvitse hankkia energiatodistusta

  Tontti ja kaavoitus

  Tontin pinta-ala
  5,5 ha
  Omistus
  Oma
  Tie perille
  Kyllä
  Kaavoitus
  Osayleiskaava. Pohjois-Siuntion osayleiskaava. Valtaosa kiinteistöstä on M-2 -aluetta (maa- ja metsätalousvaltainen alue) ja lisäksi on kaavoitettu kaksi rakennuspaikkaa erillispientaloille. Ks lisätiedot kaavaotteesta ja -määräyksistä. rakennusvalvonta@siuntio.fi
  Rakennusoikeus
  1 300 m2
  Lisätietoja maapohjasta
  Kiinteistöllä on kaksi rakennuspaikkaa, nämä näkyvät yleiskaavassa A-alueina. Rakennusoikeus on 10 % rakennuspaikan pinta-alasta, eli A-alueen pinta-alasta. Loput kiinteistöstä on M2-aluetta, jolle saa rakentaa ainoastaan maa- ja metsätalouteen liittyviä rakennuksia. A-alue joka on keskellä on kooltaan n 0,5 ha, eli rakennusoikeutta on n. 500 m2. Kyseiselle A-alueelle voi rakentaa yhden asuintalon talousrakennuksineen. Eteläisessä kulmassa oleva A-alue on noin 0,8 ha, eli rakennusoikeutta on n. 800 m2. Kyseisellä A-alueella on jo yksi loma-asunto ja talousrakennuksia. Tämä tarkoittaa että kyseinen loma-asunto tulee purkaa tai muuttaa käyttötarkoitusta mikäli haluaa rakentaa uuden omakotitalon. Normaali rakennuslupa riittää, kunhan rakentaa yleiskaavan ja kunnan rakennusjärjestyksen mukaan.

  Vesi ja viemäröinti

  Vesijohto
  Ei
  Käyttövesi
  Kaivo.
  Lisätietoa käyttövedestä
  Oman kaivon kunnosta ja veden laadusta ei tietoa. Kiinteistörekisteriotteen mukaan vedenotto-oikeus tien toisella puolella olevasta kaivosta.
  Viemäri
  Ei
  Jätevesihuolto
  Imeytys maahan.
  Jätevesi-selvitys tehty
  Ei
  Lisätietoa kunnallistekniikasta
  Kiinteistön alueelta mahdollisesti löytyvien sakokaivojen ym jätevesijärjestelmien tyhjennyksestä, purkamisesta ja maaperän puhdistamisesta vastaa ostaja.

  Palvelut ja liikenneyhteydet

  Palvelut: Nummelan keskustan palvelut n. 10 km. Koulut: Aleksis Kiven koulu + Sjundeå svenska skola n. 20 km, Nummelan koulu n. 10 km. Päiväkoti: Tyyskylän päiväkoti (Siuntio) n. 15 km, Nummelassa useita n. 10 km. Veikkolan keskustan palvelut n. 12 km, Lohjan Lempolan kauppakeskus n. 18 km. Liikenneyhteydet: Oma auto (Siuntion rautatieasema n. 20 km)

  Lisätiedot

  Kiinteistöllä sijaitsevat rakennukset myydään purkukuntoisina. Metsä arvo on noin 33 000 euroa (keskiarvo kahdesta netin kautta saadusta arviosta, tarkempi arvio vaatii metsäarvioitsijan käynnin paikan päällä).

  Joustavalla lainalla
  unelmiesi kotiin

  Tutustu OP:n rakennuslainaan
  Asuntolainan myöntää osuuspankki

  Kuvat

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kohdetta välittää

  Lohja OP Koti Uusimaa Oy LKV

  Kauppakatu 13, LOHJA

  010 254 5360 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä
  Hae asuntolainaaOsuuspankista!