Viulukonsertonkuja 8 B, Lepola, Järvenpää

Velaton myyntihinta 182 800 € Myyntihinta: 73 120 €
Käyttöönottovuosi 2025
Pinta-ala
36,5 m2
2h + kt

OP KOTI TUNTEE AINOLAN UUDISKOHTEET - NYT ENNAKKOMARKKINOINNISSA ASUNTO OY JÄRVENPÄÄN JOKAMIEHEN TAHTI

Loistavalle sijainnille Järvenpään Ainolaan, tulevan Ainolan juna-aseman kupeeseen nousee Marvean tyylikäs uudiskohde Asunto Oy Järvenpään Jokamiehen Tahti. Näyttävä 8-kerroksinen uudiskohde kätkee sisäänsä 74 urbaania kaupunkikotia, jotka odottavat uusia asukkaita.

KOTI ARJEN KESKIPISTEENÄ

Jokamiehen Tahdissa on panostettu sujuvaan arkeen. Kun palvelut ja hyvät kulkuyhteydet ovat helposti saavutettavissa, aikaa jää enemmän yhdessäoloon kotona.

Jokamiehen Tahdin asunnoissa näkyy asukkaan oma tyyli: tyylikkäät säilytysratkaisut ja pintamateriaalit pääsee valitsemaan itse. Keittiöt ovat kattavasti varusteltuja ja osassa kolmioista on tyylikkäät keittiösaarekkeet luomassa tilaa yhdessä tekemiseen. Kaikki asunnot kruunaa viihtyisä parveke, jossa nauttia lämpimistä kesäilloista.

AINOLA - KEHITTYVÄT PALVELUT SEKÄ RIKAS LUONTO JA KULTTUURIHISTORIA

Ainola on Järvenpään kehittyvä asutuskeskus, jolla on pitkä historia ja valoisa tulevaisuus. Vuonna 2024/2025 valmistuvan juna-aseman ympärille rakentuu Ainolan aluekeskus monipuolisine lähipalveluineen, työpaikkoineen, liikenneyhteyksineen ja asumismahdollisuuksineen.

Aluetta on suunniteltu lapsiperheiden tarpeet huomioiden: koulut ja päiväkodit sijaitsevat kävelyetäisyydellä. Jo nyt Jokamiehen Tahti sijaitsee lähellä kattavia palveluita. Lähin kauppa sijaitsee noin kilometrin päässä ja Järvenpään keskustan palvelutarjonta löytyy alle kymmenen minuutin ajomatkan päästä, hyvien julkisten yhteyksien varrelta. Vastapainoksi modernille kaupunkiympäristölle Ainolasta löytyy myös vehreyttä, harrastusmahdollisuuksia ja kulttuuria. Alueella on jätetty tilaa puistoille ja taiteelle. Vain kivenheiton päässä Jokamiehen Tahdista sijaitsee säveltäjä Jean Sibeliuksen kotitalo, alueelle nimensä antava Ainola. Kävelymatkan päästä löytyvät Tuusulanjärven kauniit ulkoilureitit, Järvenpään rantapuisto, useat uimarannat ja urheilukentät.

MAHDOLLISUUS OMAAN TONTTIOSUUTEEN

Jokamiehen Tahti rakentuu valinnaiselle vuokratontille ja sinulla on mahdollisuus lunastaa tonttiosuus omaksi. Kohteen valmistuminen on arviolta 1-3/2025.

LUOTETTAVAA RAKENTAMISTA

Järvenpään Jokamiehen Tahdin rakentaa Marvea Oy. Marvean henkilöstöllä on asuntorakentamisesta ja rakennusalasta vuosikymmenten kokemus, jota yritys hyödyntää kehittäessään kaupunkiympäristöjä tulevien sukupolvien asumiseen ja hyvään elämään.

TERVETULOA ASUNTO OY JÄRVENPÄÄN JOKAMIEHEN TAHTIIN - VARAA MEILTÄ UUSI KOTISI!

Lisätietoa kohteesta ja varaukset: Leena Mähönen, leena.mahonen@op.fi, 0400 415 107

Jarkko Kolehmainen, jarkko.kolehmainen@op.fi, 040 577 4980.

Katso kaikki vapaat asunnot tässä taloyhtiössä.

Siirry uudiskohdesivulle

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Kohteen tiedot

  Perustiedot

  Kohdenumero
  554399
  Kohdetyyppi
  Kerrostalo
  Osoite
  Viulukonsertonkuja 8 B, 04420 JÄRVENPÄÄ
  Omistusmuoto
  Omistus
  Huoneluku
  2
  Huoneet
  2h + kt
  Asuinpinta-ala
  36,5 m2
  Kts. yhtiöjärjestys
  Kokonaispinta-ala
  36,5 m2
  Käyttöönottovuosi
  2025
  Yleiskunto
  Uusi
  Kerros
  8/8
  Hissi
  Kyllä
  Sauna
  Ei
  Parveke
  On
  Vapautuminen
  Kohteen valmistuminen on arviolta 3/2025. mennessä

  Hintatiedot

  Myyntihinta
  73 120,00 €
  Velaton hinta
  182 800,00 €
  Lainaosuus
  109 680,00 €
  Neliöhinta
  5 008,22 €
  Hoitovastike
  150,00 €/kk
  Rahoitusvastike
  783,00 €/kk
  Yhtiövastike yht
  933,00 €/kk

  Rahoitusvastikkeessa arvio lainan korosta on 402,00 kuukaudessa laskettuna 3,5%:n korkotasolla ja lyhennys on 381,00 kuukaudessa. Kokonaisvastike jakautuu hoito-,kuitu/kaapeli-TV-, ja pääomavastikkeeseen. Pääomavastike lasketaan käyttäen yhtiöjärjestyksen kohta 4 §:ssä mainittuja huoneistojen hallintaan oikeuttavien osakkeiden lukumääriä ja hoitovastike lasketaan käyttäen huoneistojen pinta-aloja. Vedestä suoritetaan eri korvaus, jonka suuruuden sekä maksuajan ja tavan määrää yhtiön hallitus käyttäen arviolaskutuksessa perusteena huoneistoissa asuvien henkilöiden lukumääriä sekä veden kulutuksesta peritään erillinen vastikkeeseen rinnastettava korvaus huoneistokohtaisen mittauksen perusteella.

  Varustus

  Keittiö

  KEITTIÖN KALUSTEET JA VARUSTEET Keittiöiden kiinteät ja komerokalusteet ovat tehdas-valmisteisia standardikalusteita mikrolaminaattiovella. Eteiset ja makuuhuoneiden kaapin ovet valkoiseksi maalattua melamiinilevyä. Materiaaliesitteen mukaisesti perustasoiset työpöytätasot ovat laminaattipintaisia ja keittiöiden välitilat välitilalevyllä. Keittiön tasoon upotetut pesualtaat ovat ruostumatonta terästä. Keittiökalusteissa on erillisuuni ja liesitaso. Kodinkoneet ovat perustasoisina materiaaliesitteen mukaisesti UPO tai vastaavia.

  Pesutilat

  KYLPYHUONEEN KALUSTEET JA VARUSTEET Kylpytiloihin asennetaan allaskaappi altaan yhteyteen. Käsienpesualtaiden yläpuolelle asennetaan peilikaappi. Valaistus toteutetaan sähkösuunnitelmien mukaisesti. Kylpytiloissa on bide- suihku, suihkuseinä, koukut ja WC-paperiteline. Huoneistokohtaisiin puurakenteisiin irtaimistovarastoihin sijoitetaan hylly ja vaatetanko (ei lukitusta). Jokaisessa asunnossa on liitäntävalmiudet pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle.

  Materiaalit

  SISÄTILOJEN PINTAMATERIAALIT Asuinhuoneiden, keittiön, eteisen ja vaatehuoneen seinät ovat maalattuja. Kylpyhuoneen seinät laatoite-taan. Asuinhuoneiden katot ovat pääosin ruiskutasoi-tettuja kattoja. Koteloinnit tasoitetaan ja maalataan. Eteistilan katot ovat pääosin alas laskettuja kipsilevy-kattoja. Elementtikylpyhuoneiden katot ovat valkoisia teräsohutlevykattoja. Kylpyhuoneiden lattiat laatoite-taan.

  Taloyhtiö

  Taloyhtiön nimi
  Asunto Oy Järvenpään Jokamiehen Tahti
  Asuinhuoneistoja
  74

  Rakennuksen tiedot

  Rakennusmateriaali
  Betoni. Kerrostalon väliset seinät ovat betonielementtiseiniä. Kevyet väliseinät ovat pääosin kipsilevypintaisia teräsrunkoisia seiniä tai vastaavia. Asuntojen märkätilat ovat pääosin valmiita tehdasvalmisteisia kylpyhuone-elementtejä. Asunnoissa voi olla kantavia väliseiniä tai hormeja. Yleisten tilojen kevyet väliseinät ovat kivi- tai levyrakenteisia.
  Lämmitysjärjestelmä
  Kaukolämpö. Lämmitysmuotona on kaukolämpö.
  Lämmönjakojärjestelmä
  Vesikiertoinen patterilämmitys. LÄMMÖNJAKOJÄRJESTELMÄ Lämmönjakomuotona on vesikiertoinen patterilämmitys.
  Ilmanvaihtojärjestelmä
  ILMANVAIHTO Kerrostalossa on lämmöntalteenotolla varustettu keskitetty tulo- ja poistoilmanvaihto.
  Energialuokka
  B 2018

  Tontti ja kaavoitus

  Omistus
  Vuokrattu
  Kaavoitus
  Asemakaava. Lisätietoja asemakaava, Järvenpään kaupunki (09) 2

  Palvelut ja liikenneyhteydet

  Palvelut: Lähellä sijaitsevat erinomaiset palvelut, lähin kauppa on tulossa 200 metrin etäisyydelle ja suuriin kauppakeskuksiin Prismaan kaksi kilometriä ja maailman parhaaksi ruokakaupaksi valittuun Järvenpään Citymarketiin on etäisyyttä vain reilut kolme kilometriä. Kaikki Järvenpään keskustan palvelut ovat saavutetavissa reilun kahden kilometrin etäisyydeltä. Koulut: Läheltä löytyvät Kyrölän ja Juholan ala- ja yläkoulut sekä Keski-Uudenmaan kristillinen koulu. Koulut sijaitsevat noin kilometrin etäisyydellä. Päiväkoti: Alueella sijaitsee kaksikin päiväkotia kuten Tanhumäen päiväkoti ja STEP-päiväkoti, joista molemmat sijaitsevat kilometrin säteellä. Alueella asuinviihtyvyyttä ja aktiviteettimahdollisuuksia tuovat lähellä sijaitsevat kuntosalit, padelkentät, pallo -ja jääkentät sekä Tuusulanjärven uimaranta rantakahviloineen. Ympärillä pääset nauttimaan myös lukuisista luonto -ja rantareiteistä ja voit aistia ympärilläsi aitoa maaseuidylliä peltomaisemineen. Tuusulanjärvi tarjoaa luontorikkaita kokemuksia ympärin vuoden; kesäisin kalastus -ja retkeilymahdollisuuksineen ja talvisin hiihto -ja luistelureitteineen. Liikenneyhteydet: Liikenneyhteydet ovat ensiluokkaiset; Ainolan uusi juna-asema valmistuu 50 metrin etäisyydelle. Lähijunat kulkevat puolen tunnin välein ja matka lähijunalla Helsinkiin taittuu alle puolessa tunnissa. Lähijunalla pääset myös Tampereelle saakka. Autoilijalle kohteesta on nopeat yhteydet Lahden -ja Tuusulanväylille ja lentokentällekin ehtii alle puolessa tunnissa.

  Lisätiedot

  AUTOPAIKOITUS Viereiselle tontille rakennetaan erillinen pysäköintirakennus, josta yhtiön asukkailla on oikeus vuokrata paikkoja. Pysäköintirakennusta ja paikkojen vuokrausta hallinnoi KOy Ainolan pysäköinti. OLESKELUALUEET Tontin piha-alue toteutetaan erillisen pihasuunnitelman mukaan. JÄTEHUOLTO Jätekeräys toteutetaan syväkeräysjärjestelmänä yhteisesti naapuritaloyhtiön, Asunto Oy Järvenpään Jokamiehen Rytmin kanssa. ANTENNI -JA TIETOLIIKENNEJÄRJESTELMÄT Talo liitetään kaapeli-TV-järjestelmään ja asunnot varustetaan yleiskaapeloinnilla. Taloyhtiölaajakaista 100/100 Mbit/s. YHTEISTILAT Tekniset tilat: Sähköpääkeskushuone, lämmönjako-huone, IV-konehuone, irtaimistovarasto, ulkovälienvarasto ja väestönsuoja. RASITTEET Yhtiö tulee allekirjoittamaan Asunto Oy Järvenpään Jokamiehen Rytmin kanssa rasitesopimuksen mm. yhteisestä jätteenkeräyspisteestä, tekniikan sijoittamisesta, yhteisestä leikki- ja oleskelupaikasta sekä kulkureiteistä ja pelastusteistä. RAKENNUTAPASELOSTUS Rakennustapaselostus on tarkoitettu yleisluontoisen tiedon antamiseksi. Rakennusliike pidättää itsellään oikeuden vaihtaa edellä mainittuja materiaaleja ja rakenteita toisiin samanarvoisiin sekä tarvittaessa täsmentää arkkitehtisuunnitelmissa esitettyjä mitoituksia ja ratkaisuja. Hormien, kotelointien ja alaslaskettujen kattojen paikat ja mitat saattavat muuttua LVIS -teknisistä seikoista johtuen. Oikeus vähäisiin muutoksiin pidätetään.

  Asuntolaina –
  Avain unelmiesi kotiin

  Tutustu OP:n asuntolainaan
  Asuntolainan myöntää osuuspankki

  Hanki kotisi
  kokoinen vakuutus

  Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
  Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

  Pohja

  Kuvat

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kohdetta välittää

  Järvenpää OP Koti Uusimaa Oy LKV

  Helsingintie 18, JÄRVENPÄÄ

  010 254 2700 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä
  Hae asuntolainaaOsuuspankista!