Harvassaari, Hauhuu, Virrat

Velaton myyntihinta 70 000 € Myyntihinta: 70 000 €
Pinta-ala
3,2 ha

Osta oma kesäparatiisi! Myydään tarjousten perusteella Tarjannevedellä (veneellä pääsee siten Tampereelle saakka) upea 3,1525 ha suuruinen tila Harvassaaresta. Kiinteistö käsittää kaksi kaavanmukaista loma-asunnon rakennuspaikkaa, joissa molemmissa on rakennusoikeus 80 k-m². Loput alueesta on metsätalousmaata. Rantaviivaa on kaikkiaan yli 600 metriä ja rannat ovat osin luonnonhiekkarantaisia. Lisäksi on komeita kalliorantoja ja ns. Sotamiehen nokka, josta upeat näkymät ilta-auringon suuntaan.

Kiinteistö myydään tarjousten mukaan, pohjahinta 70.000,00 euroa. Mahdollisuus on myös ostaa ainoastaan kaavanmukainen tontti/tontit ja mahdollisesti niihin lisämaata.

Kirjalliset tarjoukset OP Koti Pohjois-Häme Oy LKV, Keskustie 6 B, 34800 VIRRAT, jussi.makitalo@op.fi Lisätiedot tarjousmenettelystä toimistoltamme.

Näytöt sopimuksen mukaan, varaa oma esittelyaikasi!

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Kohteen tiedot

  Perustiedot

  Kohdenumero
  552862
  Kohdetyyppi
  Vapaa-ajan tontti
  Osoite
  Harvassaari, 34800 VIRRAT
  Omistusmuoto
  Omistus

  Hintatiedot

  Myyntihinta
  70 000,00 €
  Kiinteistövero
  Kiinteistövero määräytyy lohkomisen jälkeen.

  Tiemaksu koko kiinteistöltä on ollut noin 40,00 / vuosi ja kiinteistövero 128,00 / vuosi.

  Tontti ja kaavoitus

  Tontin pinta-ala
  3,2 ha
  Omistus
  Oma
  Maasto
  Eri-ikäisiä mäntyjä ja jonkin verran kuusta. Rannassa komeita tervaleppiä. Kallioita, luonnonhiekkarantaa.
  Tie perille
  Ei
  Kaavoitus
  Ranta-asemakaava, yleiskaava. Virrat, Harvassaaren rantakaava. Virtain kaupunki 03 485 111
  Rakennusoikeus
  80 m2
  Lisätietoja maapohjasta
  Kaavamerkintä RA, I. Loma-asuntojen korttelialue. Kokonaisrakennusoikeus 80 m². Rakennuspaikkaa kohden saa rakentaa yhden loma-asunnon ja erillisen sauna- ja talousrakennuksen. Erillisen saunarakennuksen, jonka kerrosala saa olla enintään 20 m2 saa sijoittaa rakennusrajan ulkopuolelle, kuitenkin vähintään 10 m päähän rantaviivasta.

  Rantaoikeudet

  Ranta
  Oma ranta
  Lisätiedot
  Tieoikeus venevalkamaan, oikeus venevalkamaan ja oikeus autojen pitämiseen kiinteistön 936-401-5-17 Aitohelmi alueella, rasitetoimituksessa määritellyllä paikalla. Osuus yhteiseen vesialueeseen: 936-410-876-1 Monosen vedet.
  Rannan pituus
  noin 600 m
  Rannan suunta
  Luodes, pohjoinen, koillineen, itä, kaakko, etelä.
  Vesistön tyyppi
  Järvi
  Vesistö
  Näsijärven vesistöön kuuluva Tarjannevesi.
  Rannan kuvaus
  Loivasti syvenevät, osin luonnonhiekkaiset rannat, upeat näkymät järvelle. Venematka venevalkamasta tonteille noin 2,6 km (kala-aterian aineet saa matkalta...) Veneily-yhteys Tampereelle, Ruovedelle ja Virroille.

  Vesi ja viemäröinti

  Vesijohto
  Ei
  Viemäri
  Ei
  Jätevesi-selvitys tehty
  Ei

  Palvelut ja liikenneyhteydet

  Palvelut: Venevalkamasta Virroille noin 25 kilometriä. Tonteilta veneellä Visuvedelle, jossa kauppapalvelut, noin seitsemän kilometriä.

  Lisätiedot

  Kiinteistö (3,1530 ha) myydään tarjousten perustella, pohjahinta 70 000,00 euroa. Kirjalliset tarjoukset osoitteella OP Koti Pohjois-Häme Oy LKV, Keskustie 6 B, 34800 Virrat tai jussi.makitalo@op.fi. Myyjä pidättää itselleen oikeuden hyväksyä tai hylätä tehdyt tarjoukset. On myös mahdollisuus tehdä tarjous kaavanmukaisista rantarakennuspaikoista yhdessä tai erikseen ja niihin mahdollisesti liitettävistä lisäalueista. Ostaja maksaa kaupasta varainsiirtoverion (4 % kauppahinnasta), sekä kaupanvahvistajan palkkion 120 euroa ja lainhuudon hakemisesta aiheutuvat kustannukset. Mikäli kauppa toteutetaan määräalakauppana (ostetaan ainoastaan kaavanmukainen tontti/tontit ja mahdollinen lisämaa), vastaa ostaja lohkomiskustannuksista. Saaressa ei ole sähköä. Tonttien sähköistys kohtuulliseen hintaan edellyttäisi, että saaren muut tontin omistajat (saaressa on yhteensä 10 rakennuspaikka) lähtisivät hankkeeseen mukaan. Nykyisillä aurinkosähköjärjestelmillä saa valaistuksen, television ja muut 12 V laitteet toimimaan varsin kohtuulliseen hintaan (alkaen noin 500 euroa). Mikäli nyt myytävän kiinteistön / myytävien määräalojen todetaan myöhemmin rajoittuvan ns. vesijättöön, vastaa ostaja vesijätön lunastamisesta aiheutuvista kuluista, mikäli ostaja haluaa liittää vesijätön nyt myytävään kiiinteistöön / myytäviin määräaloihin. Kaavanmukaisten tonttien pinta-aloja ei ole mitattu ja lopullinen pinta-ala määräytyy lohkomistoimituksessa. Kaupan osapuolet eivät ole velvollisia maksamaan mitään kauppahinnnan lisäsuorituksia tai hyvityksiä, mikäli tonttien pinta-alojen todetaan eroavan markkinointimateriaalissa mainituista pinta-aloista.

  Joustavalla lainalla
  unelmiesi kotiin

  Tutustu OP:n rakennuslainaan
  Asuntolainan myöntää osuuspankki

  Kuvat

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kohdetta välittää

  Ruovesi OP Koti Pohjois-Häme Oy LKV

  Ruovedentie 13, RUOVESI

  044 7852643 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä
  Hae asuntolainaaOsuuspankista!