Kuskinkierros 7 A 9, Nummela, Vihti

Vuokra 560 €/kk
Pinta-ala
33 m2
Hallitila + wc + parvi

UUSI Hallitila Nummelan Veikkoinkorvessa. Tilassa sähköinen nosto-ovi käyntiovella, lattiakaivo hiekan ja öljyn erotuksella, vesipiste ja wc sekä parvi (kaiteet asennetaan viikolla 14). Hallissa on sähkölämmitys ja ilmalämpöpumppu. Tilakohtaiset sähkö- ja vesimittaukset. Sisäkorkeus tiloissa noin 5,1-5,5 m. Nosto-oven koko on L 2,95m K 4m. Vuokra 500€+alv. 2kk vuokratakuu. Toistaiseksi voimassa, irtisanomisen alkamiskohta aikaisintaan 3 kk vuokrasuhteen alusta. Lisätiedot: Niko Kärkkäinen 0403509623 niko.karkkainen@op.fi LUOTTOTIEDOT TARKISTETAAN

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Kohteen tiedot

  Perustiedot

  Kohdenumero
  551155
  Kohdetyyppi
  Varastotila
  Osoite
  Kuskinkierros 7 A 9, 03100 NUMMELA
  Huoneluku
  1
  Huoneet
  Hallitila + wc + parvi
  Kokonaispinta-ala
  33 m2
  Vapautuminen
  Heti

  Hinta ja ehdot

  Vuokra
  560,00 €/kk

  Vuokralainen solmii oman sähkösopimuksen ja vastaa sähkö- ja vesikustannuksista. Tilassa on oma sähkömittari. Vesimaksu on kulutusperusteinen. Vakuus 1120€.

  Rakennuksen tiedot

  Energialuokka
  D 2018

  Suunnitellut korjaukset

  Ei

  Muut tiedossa olevat korjaukset

  Ei ilmenneitä korjaustarpeita, rakennus on valmistunut vuonna 2022.

  Lisätiedot

  Toistaiseksi voimassa oleva vuokrasopimus, irtisanomisen ajankohta aikaisintaa 3 kk vuokrasuhteen alkamisesta. Vuokra 560 euroa/kk (sis. alv). Vuokravakuus 1120 euroa. Vuokran korotusperuste elinkustannusindeksi. Vuokralainen solmii oman sähkösopimuksen ja vastaa sähkö- ja vesikustannuksista. Tilassa on oma sähkömittari. Vesimaksu on kulutusperusteinen. Ei tupakointia. Isännöitsijä: Taneli Antila, puh 050 394 9778 Yhtiön muulla piha-alueella ei saa varastoida tai säilyttää tavaroita ilman hallituksen antamaa suostumusta. Hallituksella on oikeus toisen kirjallisen varoituksen jälkeen poistaa mahdollinen varastoitu tai säilytetty tavara osakkaan kustannuksella. Autojen säilyttäminen yön yli tai viikonlopun ajan on sallittua. Ajoneuvojen, muiden kulkuneuvojen, veneiden tai niitä vastaavien pitkäaikainen säilyttäminen ja varastointi ei ole sallittua ilman yhtiöltä saatua erillistä kirjallista lupaa. Rakennusten tarkoituksen mukainen käyttö tulee olla esteetöntä kaikkina vuorokaudenaikoina. Vuokralainen on velvollinen pitämään varastotilassa vähintään 8 Celsius asteen peruslämpöä rakenteiden ja vesipisteiden turvaamiseksi. Vuokralainen on velvollinen korvaamaan vahingon täysimääräisesti, jos lämpötilan lasku aiheuttaa esim. vuotovahingon. Vuokralainen vastaa lattiakaivojen puhtaanapidosta sekä kiinteistön lämmitysjärjestelmän ja ilmanvaihtokoneiden puhdistamisesta erillisen vuokranantajan toimittaman ohjeistuksen mukaisesti.

  Kuvat

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kohdetta välittää

  Lohja OP Koti Uusimaa Oy LKV

  Kauppakatu 13, LOHJA

  010 254 5360 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä
  Hae asuntolainaaOsuuspankista!