Palomäentie 1 B, Klaukkala, Nurmijärvi

Velaton myyntihinta 259 300 € Myyntihinta: 77 790 €
Käyttöönottovuosi 2022
Pinta-ala
77 m2
3h + kt + s

TERVETULOA ASUMAAN ASUNTO OY NURMIJÄRVEN GROOMIIN

Keskeiselle sijainnille Klaukkalan vanhalle Ratsutilalle on valmistunut idyllisiä pienkerrostalo- ja rivitalokoteja Asunto Oy Nurmijärven Groomiin. Uudiskohde käsittää 23 huoneistoa, joista valtaosa on kolmen tai neljän huoneen asuntoja. Kotien vaihtelevat katunäkymät, harmoniset värisävyt sekä suojaisat korttelimaiset pihat luovat Nurmijärven Groomiin levollisen tunnelman. Täällä asut luonnon rauhassa, vain puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingistä.

Idyllinen ratsutila-alue lähellä Klaukkalan palveluita.

Ratsutilan vehreällä asuinalueella Klaukkalan kaikki palvelut ovat lähellä. Klaukkalan päiväkodit, koulut, supermarketit, kirjasto, apteekit ja terveysasema sujuvoittavat arkea. Lisäksi ympäriltä löytyy perheen harrastuksiin monipuoliset mahdollisuudet pallokentistä jäähalleihin ja kuntosaleista ulkoilureitteihin. Keimola Golf sijaitsee vain varttitunnin ajomatkan päässä. Kulttuuri-/monitoimitalo Monikko tarjoaa puolestaan teatteria, musiikkia ja tapahtumia kulttuurin ystäville. Nurmijärven Groomista on hyvät yhteydet myös lähikaupunkien palveluihin. Esimerkiksi Leppävaaran Kauppakeskus Selloon ajaa 30 minuutissa ja Vantaan kauppakeskus Jumboon noin 20 minuutissa. Kivistön juna-asemalle pääsee autolla vartissa.

Skandinaaviset sisustusmaailmat ja kattava varustelu

Nurmijärven Groomissa kotien ajattomat sisustusteemat Lumi, Kallio ja Hiili ovat saaneet inspiraationsa skandinaavisesta luonnosta. Laadukkaat kiinteät kalusteet ovat kotimaisia. Huoneistoissa on lämmöntalteenotolla varustetut huoneistokohtaiset tulo- ja poistoilmanvaihtokoneet, joiden kulutus on kytketty kiinteistön sähköön. Laatoitetuilta lattioilta löytyy sähköinen mukavuuslattialämmitys. Kiinteistö on muutoin liitetty edulliseen kaukolämpöön. Huoneistojen lämmönjakona toimii energiaystävällisesti vesikiertoinen patterilämmitys.

Mahdollisuus omalla tontilla asumiseen.

Nurmijärven Groomissa ikioman kodin tunnetta tuo osakkaan mahdollisuus lunastaa huoneiston tonttiosuus omaksi kerran vuodessa. Yhtiöllä on yhteensä 30 autopaikkaa, joista kaikki paikat ovat sähköistettyjä.

KIINNOSTUITKO?

Aloita unelmien toteutus ottamalla meihin yhteyttä ja sovi oma henkilökohtainen esittelyaikasi malliasuntoon tai haluamaasi huoneistoon.

Myynnissä huoneistot A7, A9, B17.

Myyntiä hoitaa: Jari Selenius, 050 482 1769 jari.selenius@op.fi

Katso kaikki vapaat asunnot tässä taloyhtiössä.

Siirry uudiskohdesivulle

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Kohteen tiedot

  Perustiedot

  Kohdenumero
  550246
  Kohdetyyppi
  Rivitalo
  Osoite
  Palomäentie 1 B, 01800 KLAUKKALA
  Omistusmuoto
  Omistus
  Huoneluku
  3
  Huoneet
  3h + kt + s
  Asuinpinta-ala
  77 m2
  Asuntoon kohdistuvat jyvitetyt osakkeet 2593 kpl
  Kokonaispinta-ala
  77 m2
  Käyttöönottovuosi
  2022
  Yleiskunto
  Uusi
  Kerros
  1-2/2
  Hissi
  Ei
  Sauna
  Kyllä
  Parveke
  On
  Parvekkeen kuvaus
  Ranskalainen parveke
  Ikkunat ja näköalat
  Pihalle ja kadulle.
  Vapautuminen
  Heti

  Hintatiedot

  Myyntihinta
  77 790,00 €
  Velaton hinta
  259 300,00 €
  Lainaosuus
  181 510,00 €
  Neliöhinta
  3 367,53 €
  Hoitovastike
  269,50 €/kk
  Rahoitusvastike
  337,09 €/kk
  Muu vastike
  161,70 €/kk
  Yhtiövastike yht
  768,29 €/kk
  Vesimaksu
  20,00 €/hlö/kk

  Kustannukset ilmoitettu voimassa olevan 31.8.2022 päivätyn myyntihinnaston mukaisesti. Kokonaislaina-aika on 26 vuotta. Rakentamisaikana ja kahtena ensimmäisenä vuotena erääntyvät vain korot. Lainan ensimmäinen määräaikaislyhennys on 12/2024. Voimassa olevan hinnaston mukainen B17 huoneiston pääomavastikkeen pelkkä korko 337,09 euroa/kk ja pääomavastike + korko on 1037,20 euroa/kk. Pääomavastikkeen korko muuttuu Euribor 12 kk tarkastushetken korkotason mukaisesti, seuraava pääomalainan korontarkastus on 9.6.2023.Vesimaksun tasauslasku vuosittain. Osakkeenomistaja, joka on maksanut osuutensa tontin määräosan lunastushinnasta, on vapaa tonttivuokrahinnan maksamisesta.

  Varustus

  Keittiö

  Jääkaappipakastin, erillisuuni (kalusteuuni), liesitaso (keraaminen), liesikupu, astianpesukone, kiinteät valaisimet.

  Pesutilat

  Sauna ikkunallinen sauna, kuusi lauteet., sähkökiuas, kylpyhuone, suihku, peilikaappi, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kiinteät valaisimet, Pyykkikaappi. Asuntojen ikkunat ovat kolminkertaisia, puurakenteisia MSE-ikkunoita. Ulkopuolen puitteet ovat alumiinia.

  Säilytystilat

  Asuntokohtaiset ulkovarastot, ei lämmitystä

  Materiaalit

  Keittiö: Vaalea tammi laminaatti. Olohuone: Vaalea tammi laminaatti. Makuuhuone 1: Vaalea tammi laminaatti. Makuuhuone 2: Vaalea tammi laminaatti. Sauna: Keraaminen laatta, tummanharmaa himmeä. Kylpyhuone: Keraaminen laatta tummanharmaa himmeä. Eteinen: Pääosin Keraaminen laatta tummanharmaa himmeä. Ulkovarasto: Ulkovarastojen lattiat ovat hierrettyä betonia..

  Taloyhtiö

  Taloyhtiön nimi
  Asunto Oy Nurmijärven Groomi
  Isännöitsijä
  Kiinteistö Tahkola Mikko Laiti, 0207488365, mikko.laiti@kiinteistotahkola.fi
  Kiinteistönhuolto
  Huoltoyhtiö
  Asuinhuoneistoja
  23
  Autopaikat
  30 kpl
  Taloyhtiössä on
  Väestösuoja, kaapeli-TV, irtaimistovarastot

  Rakennuksen tiedot

  Rakennusmateriaali
  Puu. Ulkoseinät ovat pääosin puurakenteisia ja lämmöneristeenä on 250 mm mineraalivillaa. Asuntojen ikkunat ovat kolminkertaisia, puurakenteisia MSE-ikkunoita. Ulkopuolen puitteet ovat alumiinia. Julkisivuverhouksena on pääosin tiiliverhous. Huoneistojen väliset seinät ovat alakerrassa betonirakenteisia ja yläkerrassa puurakenteisia. Huoneiden kevyet väliseinät ovat pääosin teräsrunkoisia kipsilevyseiniä. Märkätilojen seinät ovat pääosin teräsrankaisia, kosteisiin tiloihin soveltuvia levyseiniä ja ne vesieristetään sertifioiduin menetelmin.
  Kattotyyppi
  Harja
  Kattomateriaali
  Tiili. Betonitiilikatto.
  Lämmitysjärjestelmä
  Kaukolämpö
  Lämmönjakojärjestelmä
  Vesikiertoinen patterilämmitys. Kylpyhuoneet lattialämmitys sähköllä.
  Ilmanvaihtojärjestelmä
  Huoneistokohtaiset ilmanvaihtokoneet (tulo/meno, lämmön talteenotto)
  Energialuokka
  B 2018
  Lisätietoa energiatodistuksesta
  Energiatodistus voimassa 24.3.2031 saakka.

  Tontti ja kaavoitus

  Tontin pinta-ala
  3 822 m2
  Omistus
  Vuokrattu
  Vuokralleantaja
  Ålandsbanken Tonttirahasto Erikoissijoitusrahasto
  Tontin vuokra-aika
  Vuokrasopimus päättyy 28.2.2047
  Kaavoitus
  Asemakaava, sitova tonttijako. Nurmijärven kunta, p. 040 317 2394.

  Palvelut ja liikenneyhteydet

  Palvelut: Ruokakauppa Citymarket noin 500 m, kirjasto Noin 500 m, terveysasema noin 1 km. Koulut: Isoniitun koulu noin 600 m. Päiväkoti: Alueella useita. Klaukkalassa on erinomaiset palvelut. Keskustassa mm. marketit, ravintolat, putiikit, kirjasto, apteekki ja terveysasema. Klaukkala tarjoaa erinomaiset harrastusmahdollisuudet, mm. kuntosaleja, tennis- ja jäähallit ja upea urheilupuisto. Kulttuuri-/monitoimitalo Monikko tarjoaa mm. teatteria, musiikkia ja tapahtumia. Valkjärven uimaranta noin 3 km. Liikenneyhteydet: Klaukkalan Matkakeskus noin 500 m

  Lisätiedot

  Taloyhtiön osakeluettelo on viety huoneistotietojärjestelmään, ostaja hakee kaupanteon jälkeen omistuksensa rekisteröintiä huoneistotietojärjestelmään. Yhtiökokous määrää osakkeenomistajien hallitsemistaan huoneistoista suoritettavan vastikkeen, joka jakautuu hoitovastikkeeseen A ja B, tontinvuokravastikkeeseen C ja pääomavastikkeisiin D, E ja F, sekä vesivastikkeeseen. Hoitovastikkeen A suuruuden perusteena käytettään yhtiöjärjestyksen 4 §:ssä mainittuja asuinhuoneistojen pinta-aloja. Hoitovastikkeen B perusteena käytetään autopaikkojen osakelukumääriä. Tontinvuokravastike C on määrättävä kultakin asuinhuonenelilömetriltä ja pääomavastike D kultakin jyvitetyltä osakkeelta ja pää-omavastike E kultakin huoneistoneliömetriltä samansuuruisiksi. Pääomavastikkeen F perusteena käytetään yhtiöjärjestyksen 4 §:ssä mainittuja asuinhuoneistojen pinta-aloja. Huoneistokohtainen tonttiosuus lunastamatta. Tonttiosuuden hinta 561,64€/m2 (vuonna 2022). Tonttiosuuden hinta sidottu elinkustannusindeksiin ja tarkastetaan vuosittain. Tontin hintaan lisätään varainsiirtovero 4% + muut maksut. Osakkaalla on oikeus lunastaa huoneistokohtainen tontti osuutensa kerran vuodessa. Alueella on käynnissä Viirinlaakso II asemakaavamuutos. Yhtiöjärjestyksen mukainen huoneistoselitelmä on 3h+k+s.

  Asuntolaina –
  Avain unelmiesi kotiin

  Tutustu OP:n asuntolainaan
  Asuntolainan myöntää osuuspankki

  Hanki kotisi
  kokoinen vakuutus

  Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
  Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

  Pohja

  Kuvat

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kohdetta välittää

  Klaukkala OP Koti Uusimaa Oy LKV

  Liikekuja 1, KLAUKKALA

  010 254 2855 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä
  Hae asuntolainaaOsuuspankista!