Långörintie 61 D, Täktom, Hanko

Velaton myyntihinta 245 000 € Myyntihinta: 245 000 €
Käyttöönottovuosi 1974
Pinta-ala
160 m2
5h, k, eril.wc, kph, s

Ihanasti erilainen koti on nyt myynnissä Täktomin asuinalueella. Kyse on omakotitalosta, jonka pohjapiirros on tehty moninaiseen eri tarkoitukseen ja käyttöön sopivaksi ja jonka tekee erityiseksi tilavat, valoisat ja selkeät huoneet, joissa on tilaa hengittää ja asua. Toimeksiantajan käsitys talon pinta-alasta on 160 neliötä ja omatonttisen metsään rajoittuvan maapohjan pinta-alasta 3 250 neliötä.

Asuinhuoneiden määritelmä tässä kodissa on viisi huonetta sekä pitkänomainen keittiö, joka jatkuu kirjastoksi piirrettyyn isoon huoneeseen. Yhtä hyvin kirjastohuonetta voi käyttää vaikkapa isomman pöytäryhmän kanssa ruokailutilana. Toisaalta myös olohuoneessa on reilusti tilaa mihin tahansa tarkoitukseen. Makuuhuoneita on kaksi, joista toisesta on kulku erittäin hienoon ja mielenkiintoiseen tilaan, joka on rakennettu vuonna 2008 ateljeetilaksi, mutta jos uusi omistaja sellaista ei tarvitse tai halua, saa 40 neliöisen tilan eroteltua, vaikka kahteen makuu- tai työhuoneeseen. Ateljeehuoneessa on paljon valoa johtuen sen monista ikkunoista. Huoneen yksi nurkka on käytännössä pelkkää isoa ikkunaa. Huoneesta on kaksi käyntiä ulos, kummastakin huoneen päädystä, joten tila sopisi jaettuna hyvin esimerkiksi perheen nuorisolle, jotka kaipaavat hieman omaa itsenäisyyttä ja omaa kulkua.

Tässä sopimuksen mukaan vapautuvassa yksitasoisessa talossa on myös kylpyhuone, pukuhuone, puukiukainen sauna, erillinen wc ja tekninen tila sekä kaksi varastohuonetta. Rakennuksen kyljessä on lisäksi tilava verstas, entinen autotalli sekä pihamaalla erillinen varasto sekä 10,2 neliötä käsittävä sähkölämmitteinen kesähuone. Kauppaan kuuluu myös kasvihuone, joka etenkin näin kevään korvalla ilahduttanee puutarhan ystävää. Koti on hyväkuntoinen ja muuttovalmis sellaisenaan. Päärakennuksen lattiat ovat laminaattia ja lautalattiaa, seinät maalattu, monin paikoin talossa on kaunista kuultomaalattua pintaa, etenkin katto on pääsääntöisesti kauniin vaaleaa, josta kuitenkin kuultaa puu läpi. Talon pääasiallinen rakennusmateriaali onkin puu ja talon pääasiallinen lämmitysjärjestelmä toimii öljyllä. Öljypannu on uusittu vuonna 2003, myös öljypoltin on uusittu. Säiliö on tarkastettu ja pinnoitettu vuonna 2020 ja seuraavaan tarkastuksen on aikaa 7 vuotta. Talossa on vesikiertoinen lattialämmitys. Avustavina lämmitystapoina ovat ilmalämpöpumppu ja varaava takka olohuoneessa. Ateljeetilassa on sähkölämmitys ja Högforsin kaunis tumma kamiina, jonka muotoilu henkii mennen ajan maailmaa.

Talo on rakennettu vuonna 1974. Sen jälkeen rakennus on kokenut monia korjauksia ja laajennuksia, joten päivitystä nykypäivään on tehty paljon, esimerkiksi pesutilat on uusittu vuonna 2004, ja keittiö on kokenut remontin vuonna 2013. Vuosina 2014 ja 2016 on tehty suuri remontti, sillä kaikki lattiat on kaivettu auki ja hiekat ja sorat on poistettu, laitettu sepeli tilalle sekä valettu lattia uudelleen betonilaataksi. Samalla on lämmitystapa vaihdettu vesikiertoiseen lattialämmitykseen. Vuonna 2001 huopakatto on muutettu konesaumatuksi peltikatoksi, joka on saanut uuden maalipinnan vuonna 2019. Pihatalon peltikatto on uusittu vuonna 2018 ja vuonna 2015 on tehty liittäminen viemäriosuuskuntaan sekä asennettu oma viemäripumppu. Myös pihamaata on kunnostettu, remontoitu ja istutuksin kaunistettu. Salaojitus on tehty 2015 ja sadevesi ohjataan ojaan.

Hanko on hieno merenrantakaupunki, joka on kolmelta suunnalta meren ympäröimänä. Ominaista kaupungille ovatkin juuri rannat. Hiekkarantoja kaupungissa on yli 30 km. Nyt myytävänä olevastakin kohteestakin on lyhyt matka Ryssholmenin rantaan.

Tämän viehättävän talon tunnelmassa on helppoa kuvitella asuvansa. Ehkäpä tämä Suomen eteläisimmässä kaupungissa sijaitseva kohde on sinustakin niin kiva, että kerran sinne tultuasi et ehkä halua lähteä enää sieltä pois.

Tervetuloa tutustumaan! Kohteesta lisätietoja antaa ja sitä esittelee Christa 050 329 7868, christa.lehmus@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Kohteen tiedot

  Perustiedot

  Kohdenumero
  550141
  Kohdetyyppi
  Omakotitalo
  Osoite
  Långörintie 61 D, 10960 HANKO POHJOINEN
  Omistusmuoto
  Omistus
  Huoneluku
  5
  Huoneet
  5h, k, eril.wc, kph, s
  Asuinpinta-ala
  160 m2
  Kokonaispinta-ala
  185 m2
  Käyttöönottovuosi
  1974
  Yleiskunto
  Hyvä
  Kerros
  Sauna
  Kyllä
  Vapautuminen
  Sopimuksen mukaan

  Hintatiedot

  Myyntihinta
  245 000,00 €
  Kiinteistövero
  315 €/v

  Varustus

  Keittiö

  Jääkaappipakastin Electrolux, keraaminen liesi UPO, liesituuletin, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet, pöytätasojen materiaali laminaatti.

  Pesutilat

  Sauna, puukiuas, kylpyhuone, erillinen wc, suihku, peilit, peilikaappi, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys Asuintiloissa, kiinteät valaisimet.

  Säilytystilat

  Vaatehuone, kellari, ulkovarasto, kylmävarasto

  Materiaalit

  Keittiö: Laminaatti, maalattu. Olohuone: Laminaatti, maalattu. Makuuhuone 1: Laminaatti, maalattu. Makuuhuone 2: Laminaatti, maalattu. Sauna: Laattalattia, paneeli. Kylpyhuone: Laattalattia, kaakeliseinät. Eteinen: Laminaatti, maalattu. Wc: Laattalattia, maaalattu. Ateljee: Puulattia (Timberwise), maalattu. Kirjasto: Laminaatti, maalattu.

  Rakennuksen tiedot

  Rakennusmateriaali
  Puu
  Kattotyyppi
  Harja
  Kattomateriaali
  Pelti. Alkuperäinen katto ollut huopakatto. Uusittu konepeltisaumattu katto, uusittu 2008, maalattu 2019.
  Lämmitysjärjestelmä
  öljy. Öljypannu uusittu 2003, säiliö tarkastettu ja pinnoitettu 7 vuotta jäljellä seuraavaan tarkastukseen. Öljypoltin uusittu.,Öljysäiliön sijainti:Sisällä,Öljysäiliö tarkastettu:2020,Kattilan valmistusvuosi:2003.
  Lämmönjakojärjestelmä
  Lattialämmitys vesi. Laajennuksessa sähkölämmitys ja Högforsin kamiina. Teetetty varaava takka. Ilmalämpöpumppu. Puuhella keittiössä.
  Ilmanvaihtojärjestelmä
  Painovoimainen
  Energialuokka
  Ei energiatodistusta
  Lisätietoa energiatodistuksesta
  Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa

  Tehdyt korjaukset

  2001 Huopakatto muutettu konesaumatuksi peltikatoksi 2003 Öljypannu uusittu 2004 Pesutilat uusittu 2008 Laajennus rakennettu, välihuone ja wc uusittu samalla, ulko-ovet uusittu 2009 Piharemontti, soran vaihto, kivetys ja istutukset 2013 Keittiöremontti, 2014-2016 Betonilaatan piikkaus ja uuden valaaminen, uuden viemärin asentaminen ja kylpyhuoneen sukitus 5m. 2015 Oman viemäripumpun asentaminen ja liittäminen viemäriosuuskuntaan. Samalla asennettu kuituyhteys. 2018 Pihataloon uusi peltikatto 2019 Päätalon peltikatto maalattu

  Tontti ja kaavoitus

  Tontin pinta-ala
  3 250 m2
  Omistus
  Oma
  Maasto
  Tasainen metsätontti, terassilta pilkottaa meri.
  Tie perille
  Kyllä
  Kaavoitus
  Yleiskaava, Rakennuslupa 1973. Hangon kaupunki Hangon kaupunki / Aki Uusitalo
  Rakennusoikeus
  300 m2
  Lisätietoja maapohjasta
  Rakentamista ohjaa Hangon kaupungin rakennusjärjestys, suunnittelutarveratkaisu. Hangon kaupunki / Anders Welander. Rakennusoikeus 300 + 100, mutta 10% kokonaispinta-alasta saa käyttää rakentamiseen.

  Vesi ja viemäröinti

  Vesijohto
  Kyllä
  Käyttövesi
  Vesiosuuskunta.
  Lisätietoa käyttövedestä
  Vesiosuuskunta lakkautetaan, kaupunki hoitaa tulevaisuudessa.
  Viemäri
  Kyllä
  Lisätietoa viemäristä
  Långörenin vesiosuuskunta
  Jätevesihuolto
  Viemäriosuuskunta.
  Jätevesi-selvitys tehty
  Kyllä
  Lisätietoa kunnallistekniikasta
  Hangon kaupunki

  Asuntolaina –
  Avain unelmiesi kotiin

  Tutustu OP:n asuntolainaan
  Asuntolainan myöntää osuuspankki

  Hanki kotisi
  kokoinen vakuutus

  Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
  Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

  Pohja

  Kuvat

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kohdetta välittää

  Hanko OP Koti Turun Seutu Oy LKV

  Vuorikatu 21, HANKO

  040 583 2257 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä
  Hae asuntolainaaOsuuspankista!