Penttiläntie 7 B, Suutarila, Helsinki

Velaton myyntihinta 485 000 € Myyntihinta: 485 000 €
Käyttöönottovuosi 2011
Pinta-ala
150 m2
6h, avok, 2 kph, 2 wc, s, kh, vh, parveke, l.terassi, autokatos, var.

TILAVA OMAKOTITALO Tämä kaksikerroksinen erillistalo on valmistunut vuonna 2011 ja on pinnoiltaan edelleen erinomaisessa kunnossa. Asunnon pohja on hyvin suunniteltu ja fiksusti jaoteltu. Alakerrassa on viralliset oleskelutilat ja kodin sydän. Keittiö, ruokailutila ja olohuone muodostavat yhden suuren avaran oleskelutilan isojen ikkunoiden kanssa, joiden yhteydessä on myös käynti viihtyisälle lasitetulle terassille. Alakerrassa on myös yksi makuuhuoneista, saunaosasto, kodinhoitohuone sekä erillis-wc. Taloon on kaksi erillistä sisäänkäyntiä, joista toinen on kodinhoitohuoneen yhteydessä pesutilojen vieressä ja varustettu kuraritilällä. Tämän ansiosta arki on helpompaa varsinkin kosteilla keleillä lasten ja koirien kanssa. Yläkerrassa on yhteensä neljä makuuhuonetta, joista yksi soveltuu hyvin myös erilliseksi työ-, TV- tai leikkihuoneeksi. Vanhemmille on varattu hyvän kokoinen masterbedroom, josta löytyy myös oma vaatehuone!

VIIHTYISÄ PIHAPIIRI Pihapiiri koostuu aidatusta omasta nurmipihasta, lasitetusta terassista, kahden auton katoksesta ja isosta lämpimästä varastosta. Lämmin varasto on todella tilava ja sinne mahtuu kätevästi suuremmankin lapsiperheen lelut ja harrastusvälineet. Itse pihamaa suuntautuu lähes kohtisuoraan länteen, joten auringosta ja valoisuudesta saa nauttia aina iltaan saakka omalla terassilla.

PERHEIDEN SUOSIMA SUUTARILA Suutarila on viihtyisää omakotitaloaluetta, joka on erityisesti lapsiperheiden suosiossa. Asuinalue on lapsiystävällinen ja rauhallinen. Ympäriltä löytyy kaikki tarvittavat palvelut, koulut, harrastusmahdollisuudet ja monipuoliset liikenneyhteydet. Täällä perheiden on hyvä ja turvallista asua!

LIIKENNEYHTEYDET Vierestä löytyy useampi puisto niin leikkiville lapsille, kuin myös koiran omistajille! Myös laajemmat ulkoilureitit on alueella on hyvät. Vain noin sadan metrin päästä avautuu Keravanjoen viihtyisät ulkoilureitit, josta pyöräilee Vanhankaupunginkoskelle tai vaikka Haltialan ulkoilualueille. Omalla autolla pääsee ketterästi Kehä III:lle muutamassa minuutissa ja Helsingin keskustaan ajaa parhaimmillaan 20 minuutissa. Lähimmät bussipysäkit löytyvät lähes kivenheiton päästä, josta bussilla pääsee suoraan Helsinkiin ja Tikkurilaan.

Samuli S. Strander Puh. 050 350 2951 samuli.strander@op.fi OP Koti Ullanlinna

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    550041
    Kohdetyyppi
    Erillistalo
    Osoite
    Penttiläntie 7 B, 00740 HELSINKI
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    6
    Huoneet
    6h, avok, 2 kph, 2 wc, s, kh, vh, parveke, l.terassi, autokatos, var.
    Asuinpinta-ala
    150 m2
    Kokonaispinta-ala
    170 m2
    Käyttöönottovuosi
    2011
    Yleiskunto
    Hyvä
    Kerros
    1-2/2
    Hissi
    Ei
    Sauna
    Kyllä
    Parveke
    On
    Ikkunat ja näköalat
    Asunnossa ikkunoita jokaisella sivulla. Päänäkymät ovat sisäpihan puolella. Asunnon parveke, lasitettu terassi ja varsinainen pihamaa avautuvat lähes kohtisuoraan länteen.
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    485 000,00 €
    Neliöhinta
    3 233,33 €
    Hoitovastike
    932,00 €/kk
    Yhtiövastike yht
    932,00 €/kk

    Vesimaksun peruste: Tasaus kerran vuodessa. Yhtiövastike sisältää hoitovastikkeen, maanvuokran, kaukolämmön, taloyhtiön sähkön, vesi ja jäteveden, jätemaksun, tiemaksun, vakuutuksen, kiinteistöveron + muut kulut. Elisa tietoliikennemaksu, valokuitu 20€/kk.

    Varustus

    Keittiö

    KEITTIÖN KALUSTEET JA VARUSTEET Keittiökalusteet ovat tummaa puuta. Tasot kiillotettua valko / harmaata graniittia ja välitilat osittain laatoitettu ja valkoisella maalattu. Täysikorkeat jääkaappi ja pakastekaappi Miele väri: rosteri, erillisuuni Miele väri: rosteri, induktioliesi Miele väri: rosteri, liesituuletin SAVO väri: rosteri, astianpesukone Miele väri: rosteri, keittöhana Oras väri: kromi.

    Pesutilat

    MÄRKÄTILAT Alakerran kodinhoitohuone, kylpyhuone ja sauna: Lattialämmitys, Iki sähkökiuas ja Saunatalon lauteet, 2kpl Oras sadesuihkuja väri: kromi, kaapistot tummaa puuta, pesuallas, pesuallashana Oras väri: kromi, pesukoneelle ja kuivausrummulle valmiudet, kura-allas. Alakerran WC: Lattialämmitys, IDO WC-istuin, tasoallas, allashana Oras väri: kromi, allaskaapit tummaa puuta, peili, bidette. Yläkerran WC / kylpyhuone: Lattialämmitys, IDO WC-istuin, tasoallas, allashana Oras väri: kromi, kaapit ja allaskaappi tummaa puuta, peilikaappi, bidette, Oras suihku väri: kromi.

    Säilytystilat

    Vaatehuone, ulkovarasto

    Materiaalit

    PINTAMATERIAALIT Eteisessä laattalattia ja seinät maalattu. Keittiössä laattalattia, välitila maalattu / osittain kaakeloitu ja seinät maalattu. Olohuoneessa laattalattia ja seinät maalattu. Makuuhuoneessa 1 lattia Karelian 3 sauvainen select matta vanilla tammiparketti ja seinät maalattu / tapetoitu. Makuuhuoneessa 2: lattia Karelian 3 sauvainen select matta vanilla tammiparketti ja seinät maalattu. Makuuhuoneessa 3: lattia Karelian 3 sauvainen select matta vanilla tammiparketti ja seinät maalattu. Makuuhuoneessa 4: lattia Karelian 3 sauvainen select matta vanilla tammiparketti ja seinät maalattu. Huoneessa 5: lattia Karelian 3 sauvainen select matta vanilla tammiparketti ja seinät maalattu. Kodinhoitohuoneessa laattalattia ja seinät maalattu. Saunassa laattalattia ja seinät paneloitu. Alakerran kylpyhuoneessa laattalattia ja seinät kaakeloitu. Alakerran WC:ssä laattalattia ja seinät kaakeloitu. Yläkerran WC / kylpyhuoneessa laattalattia ja seinät kaakeloitu.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto Oy Helsingin Penttiläntie 7
    Isännöitsijä
    Perttu Kuikka, Puh 0405691134, pkuikka@yahoo.com
    Kiinteistönhuolto
    Osakkaat
    Asuinhuoneistoja
    3
    Autopaikat
    6 kpl
    Taloyhtiössä on
    Tekninentila, jätehuone, huoneistokohtaiset varastot

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Puu
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Pelti
    Lämmitysjärjestelmä
    Kaukolämpö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Lattialämmitys vesi
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla.
    Energialuokka
    B 2018
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    E-luku 100. Viimeinen voimassaolopäivä 30.7.2032

    Tehdyt korjaukset

    Taloyhtiön talot ovat valmistunut vuonna 2011, eikä tarvetta huomattaville kunnossapito- ja muutostöille ole ollut. 2021 Aidan päällislankkujen uusiminen ja maalaus. 2023 Talojen huoltomaalaus.. Asunnon remontit: 2019 IV-putkien huolto ja putsaus. 2020 Lattialämmityksen ilmaus. 2021 Terassin lasitus. 2022 Liesituulettimen huippuimurin uusiminen. 2022 Kahden makuuhuoneen termostaattien uusiminen. 2022 Alakerran makuuhuoneen parketin uusiminen. 2023 LTO-koneen emolevyn vaihto.

    Suunnitellut korjaukset

    Ainoa taloyhtiön vastuulle kuuluva huolto- tai korjaustoimi, mikä hallituksella on tiedossa, on pihan asfaltin paikkaukset. Toteutus 2024 kesän aikana.

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    2 219 m2
    Omistus
    Vuokrattu
    Vuokralleantaja
    Helsingin kaupunki
    Tontin vuokra-aika
    Vuokrasopimus päättyy 31.12.2075
    Kaavoitus
    Asemakaava. Helsingin kaupunki, www.hel.fi

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Ympärillä kattavasti palveluita ja useita eri liikkeitä. K-Market Suutarila n. 400 m. Lidl Ala-Tikkurila n. 1,2 km. Kauppakeskus Jumbo n. 3 km. Lentokenttä n. 5 km. Leikkipaikka Aamukasteenkujan puistikko n. 160 m. Leikkipuisto Linnunrata n. 400 m. Tapuli Halli Oy n. 1,8 km. Helsingin kaupunki Tapulikaupungin liikuntapuisto n. 1,8 km. Crossfit Korjaamo n. 650 m. Suutarilan kirjasto n. 1,4 km. Suutarilan hammashoitola n. 1,4 km. Koulut: Suutarilan ala-aste n. 1,4 km. Suutarinkylän peruskoulu n. 1,4 km. Päiväkoti: Päiväkoti Pentinkulma n. 400 m. Päiväkoti Tenava ry n. 1,5 km. Päiväkoti Vaskiniitty n. 1,5 km. Päiväkoti Kumina n. 1,6 km. Liikenneyhteydet: Alueella useita Linja-autopysäkkejä, joiden kautta kulku keskustaan vaivatonta. Lähimmät linja-autopysäkit Suutarilantie n. 100 m. ja Böstaksentie n. 100 m.

    Lisätiedot

    Asunto sijaitsee lentomelualueella. Viereiselle kiinteistölle rakentuu vielä yksi erillistalo.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Helsinki OP Koti Uusimaa Oy LKV

    Kapteeninkatu 7, HELSINKI

    010 255 5900 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!