Padisentie 4 B, Ylästö, Vantaa

Velaton myyntihinta 514 800 € Myyntihinta: 154 440 €
Käyttöönottovuosi 2022
Pinta-ala
98,5 m2
4 h + kt + s

LUONNONLÄHEISTÄ ASUMISTA KESKELLÄ KYLÄIDYLLIÄ. TERVETULOA YLÄSTÖÖN ASUNTO OY VANTAAN MAALARIIN! Vantaa Ylästöön on juuri valmistunut viihtyisiä perheasuntoja keskelle Tolkinkylän wanhaa kyläidylliä. Asunto Oy Vantaan Maalarissa pääset nauttimaan omasta pihasta ja maaseutumaisesta rauhasta. Tolkinkylän turvallisella pientaloalueella on helppo viihtyä. Täältä löytyy kaikki lapsiperheiden tarpeisiin: päiväkoteja, peruskoulu, useita leikkikenttiä ja valtavasti kavereita!

JOKA SUUNTAAN KETTERÄSTI AUTOLLA, JULKISILLA TAI VAIKKAPA PYÖRÄILLEN Ylästöstä pääsee autolla kätevästi Hämeenväylälle, Kehä III:lle, Tuusulanväylälle. Lähibussit vievät mm. Tikkurilaan, Helsingin keskustaan ja lentokentälle, josta pääsee lisäksi Kehäradan raideyhteydellä Helsinkiin ja muualle Vantaalle. Matkat taittuu ketterästi myös pyöräillen, sillä Ylästöstä kulkee pyöräreitit ympäriinsä pitkin pääkaupunkiseudun pyöräilyverkostoa.

JUURI SOPIVAN MATKAN PÄÄSSÄ KAIKISTA PALVELUISTA Arkea helpottamaan tarvittavat palvelut löytyvät läheltä: lähin ruokakauppa löytyy kilometrin etäisyydeltä ja Jumbon kauppakeskuksen monipuoliset palvelut ovat viiden minuutin ajomatkan päässä.

LUONNON JA AKTIVITEETTIEN ÄÄRELLÄ Kodin ja kyläyhteisön ympärillä avautuu vehreää maalaismaisemaa, peltoja ja lähimetsiä, joten täällä luonto on aina lähellä. Läheinen Vantaanjoki aktivoi ulkoilemaan, hiihtämään, melomaan. Koko perheelle löytyy lähistöltä mukavia retkikohteita, esimerkiksi Haltialan kotieläintila, lukuisat luontopolut, Kartanonkosken urheilupuisto sekä Backaksen kartano. Viihdettä, rentoutumista ja yllin kyllin kivaa tekemistä on tarjolla koko perheelle Flamingon kylpylävesipuistossa.

TYYLIKÄSTÄ SISUSTUSTA, VALTAVAT IKKUNAT, KATETTU TERASSI JA PIHAMAA Kaksikerroksisissa kodeissa on neliöt sijoiteltu taitavasti koko perheen hyötykäyttöön. Sisustus on toteutettu tyylikkäillä materiaaleilla. Luksuksena vesikiertoinen lattialämmitys mahdollistaa valtavat ikkunat parvekkeelle, josta tulvii runsaasti luonnonvaloa sisälle. Lisäksi Vantaan Maalarissa viihtyisät ulkotilat ovat tärkeä osa kotia: ulkoilmasta pääsee nauttimaan parvekkeelle, terassille tai kotoisalle etu- ja takapihalle. Ulkotiloista nauttivat myös perheen lemmikit.

ENERGIAYSTÄVÄLLISTÄ ASUMISTA KAIKIN MUKAVUUKSIN Vantaan Maalarissa asut energiatehokkaasti, kun koti ja käyttövesi lämpenee ympäristöystävällisellä maalämmöllä. Maalämpö on päästötön, varma ja edullinen energiaratkaisu, jolla helposti pienennät asumisesi hiilijalanjälkeä. Maalämmössä suurin osa lämmitysenergiasta on maaperään varastoitunutta aurinkoenergiaa. Maalämmön lämmönjako on toteutettu miellyttävästi vesikiertoisena lattialämmityksenä. Lisäksi asunnoissa on lämmöntalteenotolla varustettu huoneistokohtainen koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto LTO -kone, joka on kytketty kiinteistösähköön. Asunnot ovat muuttovalmiit. Soita ja sovi oma esittelyaikasi!

YLEISESITTELYYN TULIJAT: TAPAAMME ASUNNOLLA C 13, JOSTA PÄÄSETTE KATSOMAAN HALUTTUA KOHDETTA.

Kun ostat muuttovalmiin YIT Kodin 29.1. - 30.4.2024, YIT maksaa Aktiasta tai Nordeasta ottamasi asuntolainan viitekorolle 2 % korkokaton 5 vuodeksi. Ks. https://www.yit.fi/asunnot/myytavat-asunnot/hyvia-uutisia

Tapio Huhtinen, suora: 0500 630 743, tapio.huhtinen@op.fi

Katso kaikki vapaat asunnot tässä taloyhtiössä.

Siirry uudiskohdesivulle

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Kohteen tiedot

  Perustiedot

  Kohdenumero
  550004
  Kohdetyyppi
  Rivitalo
  Osoite
  Padisentie 4 B, 01690 VANTAA
  Omistusmuoto
  Omistus
  Huoneluku
  4
  Huoneet
  4 h + kt + s
  Asuinpinta-ala
  98,5 m2
  Kts. Yhtiöjärjestys.
  Kokonaispinta-ala
  98,5 m2
  Käyttöönottovuosi
  2022
  Yleiskunto
  Uusi
  Kerros
  1-2/2
  Hissi
  Ei
  Sauna
  Kyllä
  Parveke
  On
  Parvekkeen kuvaus
  Parvekkeelta avautuu vehreät näkymät sisäpihalle lounaaseen. Huoneistossa on etelään tai lounaaseen avautuva maanvarainen terassi, jossa on betonikivetys. Huoneistoilla on oma asuntopiha, joka avautuu etelään ja lounaaseen.
  Ikkunat ja näköalat
  Huoneiston ikkunat ovat koilliseen ja iltapäivän auringon puolelle sisäpihalle lounaaseen.
  Vapautuminen
  Heti
  Hinta

  Velaton hinta

  514 800,00 €

  Myyntihinta

  154 440,00 €

  Lainaosuus

  360 360,00 €

  Neliöhinta

  5 226,40 € /m²

  Kohde on yhtiölainoitettu - lainaosuus 360 360,00 €

  Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

  Vastikkeet

  Hoitovastike

  354,60 € /kk

  Rahoitusvastike

  1 235,52 € /kk

  Yhtiövastike yhteensä

  1 590,12 € /kk

  Muut maksut

  Vastikkeet ja käyttökorvaukset. Hoitovastike 3,60 €/m2/kk. Hoitovastike, autopihapaikka 15,75 €/paikka/kk. Hoitovastike, autokatospaikka 22,50 €/paikka/kk. Latauspistevastike 4,00 €/paikka/kk. Pääomavastike, korko 0,24 €/jyvitetty osake/kk. Pääomavastike, korko+lyhennys 0,51 €/jyvitetty osake/kk. Pääomavastike lyhennys+korko 2 625,48 €. Vesimaksuennakko 20,00 €/hlö/kk. Huoneistoissa on huoneistokohtainen käyttövedenmittaus. Vastikkeet ovat 24.8.2023 yhtiökokouksen päätösten mukaiset. Rahoitusvastikkeet ja korot päivittyvät kulloinkin voimassaolevan korontarkistushetken mukaan. 3 kk:n pääomavastikevakuus: Niin kauan kuin muulla kuin perustajaosakkaalla on huoneistoon kohdistuvaa yhtiölainaosuutta jäljellä enemmän kuin 50 % huoneiston alkuperäisestä yhtiölainaosuudesta, tulee yhtiön hallussa olla ao. huoneiston osalta aina vähintään kolmen (3) kuukauden pääomavastikkeiden suuruinen pääomavastikevakuus yhtiön pääomavastikesaatavan vakuudeksi. Yhtiölainan lyhennysvapaan aikana pääomavastikevakuus sisältää yhtiölainan kolmen kuukauden korkokulut. Lainanlyhennysten alkamisesta lukien pääomavastikevakuus korotetaan vastaamaan yhtiölainan kolmen kuukauden lyhennysosuutta ja korkokuluja. Yhtiölainan kokonaislaina-aika on 25 vuotta. Lainan ensimmäinen lyhennys on 3,5 vuoden kuluttua valmistumisesta. Vahvistettu korko 12 kk euribor (30.11.2022) 2,89% + marg. 0,90%=3,79%. Lainan lyhentämiseen tähtäävää pääomavastiketta voidaan alkaa kerätä aikaisemmin kuin lyhennysvapaa loppuu, jotta tarvittavat varat ovat yhtiön tilillä ensimmäisen lyhennyserän suoritushetkellä. Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

  Varustus

  Keittiö

  Keittiön kalusteet ja varusteet: Keittiöiden Novart -kiintokalusteet ovat kotimaisia vakiokalusteita. Keittiöissä on Electroluxin kodinkoneet; keittotaso, kalusteuuni, mikro, jääkaappipakastin, astianpesukone ja Swegon -merkkinen liesikupu. Asunnoissa 89,5/90,5/98,0 ja 98,2 m2, on kaksi kylmälaitetta, jääkaappi ja pakastinkaappi.

  Pesutilat

  Kylpyhuoneen varusteet: Suihku -ja pesuallashanat Oras, wc-istuin Gustavsberg, suihkuseinä Vihta. Peilikaappi Temal, allaskalustelaatikosto ja pyykkikaapisto Novart. Saunan varusteet: Kaikissa asunnoissa on sauna, jossa on Harvian sähkökiuas. Lauteet ovat tervaleppää. Saunan ovi on kokolasiovi. Pesutiloissa on tilavaraukset ja liitännät pyykinpesukoneelle sekä kuivausrummulle.

  Säilytystilat

  Vaatehuone, irtaimistovarasto.

  Materiaalit

  HUONEIDEN PINTAMATERIAALIT Keittiöiden, makuu, -ja olohuoneiden lattiat ovat parkettia tai korkeapainelaminaattia erillisen materiaalitaulukon mukaisesti. Keittiökalusteiden välitilaan on asennettu alumiinipintainen mattavalkoinen välitilalevy. KYLPYHUONEIDEN JA ETEISEN PINTAMATERIAALIT Pesuhuone -ja saunatiloissa sekä eteistiloissa on keraaminen laatta. Ulkovarastojen lattiat ovat hierrettyä betonia. Pesuhuoneiden ja wc -tilojen seinät on laatoitettu 30 x 60 vaakaan asennetuilla laatoilla. Märkätilojen ja saunan katot ovat paneloituja. Kylpyhuoneiden lattialaatat ovat 10x10 laattaa. HUONEIDEN SEINÄT JA KATOT Kuivien tilojen seinät on tasoitettu ja maalattu.

  Taloyhtiö

  Taloyhtiön nimi
  Asunto Oy Vantaan Maalari
  Isännöitsijä
  Oiva Isännöinti Vantaa Oy, p. 0207862150, asiakaspalvelu.maikoski@oi.fi
  Kiinteistönhuolto
  Huoltoyhtiö
  Asuinhuoneistoja
  28
  Autopaikat
  22 kpl, 16 kpl
  Taloyhtiössä on
  Kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys, mahdollisuus autopaikkaan
  Lunastuspykälä
  Lunastusoikeus on yhtiöllä. Lunastusoikeus on osakkailla

  Rakennuksen tiedot

  Rakennusmateriaali
  Puu. Ulkoseinät ovat pääosin puurakenteisia ja lämmöneristeenä on 250 mm mineraalivilla. Julkisivuverhouksena on pääosin puuverhous.
  Kattotyyppi
  Harja
  Kattomateriaali
  Pelti. Asuinrakennusten katot ovat harjakattoja ja vesikatteena on konesaumattu pelti. Tarvittavissa paikoissa on lumiesteet. Sadevesikourut ja syöksytorvet ovat peltiä.
  Lämmitysjärjestelmä
  Maalämpö. Rakennuksissa on lämmitysmuotona maalämpö.
  Lämmönjakojärjestelmä
  Lattialämmitys vesi. Lämmönjakojärjestelmä on vesikiertoinen lattialämmitys.
  Ilmanvaihtojärjestelmä
  Asunnoissa on lämmön talteenotolla (LTO-kone) varustettu, huoneistokohtainen koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto. Lämmityskaudella LTO-koneen tuloilmaa esilämmitetään sähköllä.
  Energialuokka
  B 2018
  Lisätietoa energiatodistuksesta
  Energiatodistus on voimassa 11.12.2030 asti.

  Tontti ja kaavoitus

  Kaavoitus
  Asemakaava. Vantaan kaupunki, www.vantaa.fi, asemakaavoitus.

  Palvelut ja liikenneyhteydet

  Palvelut: Lähikauppana K-Market Ylästö 1,3 km. Koulut: Ylästön koulu noin 1,4 km. Päiväkoti: Isonmännyn päiväkoti noin 500 metriä. Tammiston ostospuiston sekä Jumbon ja Flamingon ostos- sekä viihdekeskusten huikea palvelutarjonta noin kolmen kilometrin päässä. Ylästön alueella ratsastuskoulu, useita Vantaanjoen koskia, avoimia peltomaisemia ja poikkeuksellisen avointa maalaismaisemaa. Lähistöllä Backaksen kartanon sekä Haltialan tilan kulttuurihistorialliset alueet.

  Lisätiedot

  ASUNTO-OSAKEYHTIÖ Asunto Oy Vantaan Maalari sijaitsee Vantaan kaupungin Ylästön kaupunginosassa. korttelin 40515 -korttelin tonteilla 1 ja 2 (kiinteistöt 92-40-515-1 ja -2. Yhtiössä on neljä kaksikerroksisista rivitaloa ja kaksi kaksikerroksista paritaloa. PAIKOITUS JA PIHA-ALUEET Yhtiöllä on 40 sähköistettyä autopaikkaa, joista 22 paikkaa on katoksessa. Avopaikkoja on 18, joista kaksi on LE-paikkaa. Kaikki autopaikat ja autokatospaikat myydään osakkeina, lukuunottamatta LE -paikkoja, jotka jäävät yhtiön hallintaan. YHTEISTILAT, VARASTO- JA TEKNISET TILAT Apuväline- ja lastenvaunuvarasto, F- talon irtaimistovarasto, tekniset tilat ja talovarasto sijaitsevat erillisessä piharakennuksessa. Kiinteistön 92-40-515-2 väestönsuoja sijaitsee viereisellä tontilla yhteisjärjestelysopimuksen mukaisesti. JÄTEKERÄYSPISTE Yhtiön jätekeräyspiste sijaitsee piha-alueella autokatosken yhteydessä. Asuntoihin A1-A9, D15, D16, E19-E21 kuuluu lisäksi asuntokohtainen kylmävarasto asuntopihan yhteydessä.

  Asuntolaina –
  Avain unelmiesi kotiin

  Tutustu OP:n asuntolainaan
  Asuntolainan myöntää osuuspankki

  Hanki kotisi
  kokoinen vakuutus

  Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
  Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

  Kuvat

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kohdetta välittää

  Vantaa OP Koti Uusimaa Oy LKV

  Kielotie 11, VANTAA

  010 255 5950 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä
  Hae asuntolainaaOsuuspankista!