Hankarinteentie 10, Kirkonkylä, Hankasalmi

Velaton myyntihinta 133 000 € Myyntihinta: 133 000 €
Käyttöönottovuosi 1989
Pinta-ala
118 m2
5-6h, k, khh, 2 wc, ph, s

Muutetaanko Hankasalmelle? Asumaan vireään, hyvän arjen kuntaan?

Tämä 1980-luvun loppupuolella käyttöönotettu koti on vapautumassa sinun ja perheesi käyttöön joustavallakin aikataululla. Vuosien varrella on tähän kotiin tehty muutamakin laajennus, joilla on käyttötiloja selkeästi lisätty. Nykyisin tässä kodissa on kaikkiaan 6 asuintilaksi luokiteltavaa huonetta, olohuone mukaan lukien. Viidestä makuuhuoneesta yksi toimiikin varasto-/vaatehuoneena. Kodin selkeä keskipiste on avoin ja tilava olohuone, josta on kulku osaan makuuhuoneita. Keittiössäkin on reilusti tilaa useammallekin kokille. Ja myös aina tarpeellista kaappitilaakin löytyy runsaasti.

Koti on kasvanut aina tarpeen mukaan. Muutoinkin tätä kotia on uudistettu, mm. keittiö on remontoitu 2000-luvun alussa. Kattavampi remontti on tehty 2013, jolloin on mm. uusittu pesutilat, vaihdettu tulisija, tehty toinen wc sekä uusittu useita kodin pintoja.

Alkuperäinen öljylämmitys on vaihdettu ilmavesilämpöpumpulla toimivaan lämmitykseen 2013. Tuolloin on myös alkuperäinen öljysäiliö poistettu sisätiloista ja tehty muutostyönä ko. tila asuintilaksi. Säilytys-/harrastetilaa löytyy lisää autotallista, jota sitäkin on vuosien saatossa laajennettu.

Kiinteistöllä sijaitsevassa varastorakennuksessa on perinteistä kylmää varastotilaa sekä luonnollisesti myös liiteritilaa polttopuiden säilytystä varten. Pihan perällä sijaitseva koiratarha voi tarvittaessa jäädä teidän lemmikin käyttöön.

Vireä Hankasalmen kuntakeskus runsaine palveluineen on vain noin kilometrin päässä. Lapsiperheen tarpeisiin kylällä on päiväkoti ja uudehko koulukeskus. Keskustasta löydät monipuoliset ruoka-, rauta- ja vaatekaupat. Siellä ovat myös kirjasto, apteekki ja paikallinen pankkikin. Myös terveydenhuollon palvelut ovat saatavilla, kylältä löytyy terveyskeskus ja hammashoitola. Tervetuloa asumaan ja viihtymään Hankasalmelle. Ehdota sinun kalenteriin sopivaa ajankohtaa, niin käydään tutustumassa tähän kuntotarkastettuun, hyvän olon kotiin teille sopivana ajankohtana.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Kohteen tiedot

  Perustiedot

  Kohdenumero
  548932
  Kohdetyyppi
  Omakotitalo
  Osoite
  Hankarinteentie 10, 41520 HANKASALMI
  Omistusmuoto
  Omistus
  Huoneluku
  6
  Huoneet
  5-6h, k, khh, 2 wc, ph, s
  Asuinpinta-ala
  118 m2
  Mainittu kokonaispinta-ala on rakennusluvan 2013-066 mukainen kerrosala
  Kokonaispinta-ala
  148 m2
  Käyttöönottovuosi
  1989
  Yleiskunto
  Tyydyttävä
  Kerros
  Sauna
  Kyllä
  Vapautuminen
  Sopimuksen mukaan

  Hintatiedot

  Myyntihinta
  133 000,00 €
  Kiinteistövero
  333,48 € / 2022

  Kokonaissähkönkulutuskustannus (324,76 euroa/kk) on ollut keskimääräinen kustannus aikavälillä 1.1.2022-31.12.2022, sisältäen sähköenergiamaksut 1.1.-31.7.2022 (10,95 snt/kWh), ko. ajanjakso ilman perusmaksua ja 1.8.2022-31.12.2022 (15,79 snt/kWh/päiväenergia ja 12,99 snt/kWh/yöenergia, (laskennassa käytetty ka 14,40 snt/kWh)) perusmaksuineen (4,90 €/kk) ja sähkönsiirtomaksut (4,38 snt/kWh) perusmaksuineen (66,46 €/kk) sekä sähköveron (2,79 snt/kWh). Kohteessa ollut kaksi eri sähkönkulutussopimusta, 1.1.-31.7.2022 ja 1.8.-31.12.2022 välisinä aikoina. Vuotuinen sähkönkulutus nykyisillä asukkailla (3 henkilöä) on edellisen vuoden, 2022 ajalta ollut keskimäärin 15780 kWh sisältäen lämmitys- ja taloussähkön. Vuosikäyttöarvio on 18 000 kWh. Puuta on käytetty lämmityksessä noin 2-3 mottia/v. Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta, kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta.

  Varustus

  Keittiö

  Jääkaappi, keraaminen liesi, liesituuletin, leivinuuni, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet.

  Pesutilat

  Sauna, sähkökiuas pilarikiuas, kylpyhuone, erillinen wc kaksi, suihku kaksi, peilit molemmissa wc:ssa, kaapit mh:n wc:ssa, allaskaappi eteisen wc:ssa, pesukoneliitäntä khh:ssa, lattialämmitys, kiinteät valaisimet.

  Säilytystilat

  Ulkovarasto, kaapistot

  Materiaalit

  Keittiö: Lattia vinyylikorkkia, seinät maalattu. Olohuone: Lattia vinyylikorkkia, seinät maalattu. Makuuhuone 1: Lattia muovia, seinät tapetoitu. Makuuhuone 2: (oh) Lattia muovia, seinät maalattu, sisustuslevyä. Makuuhuone 3: (k) Lattia muovia, seinät maalattu, sisustuslevyä. Kodinhoitohuone: Lattia ja seinät laattaa. Sauna: Lattia laattaa, seinät puuta. Kylpyhuone: Lattia ja seinät laattaa. Eteinen: Lattia vinyylikorkkia, seinät maalattu. Wc: (mh) Lattia laattaa, seinät laattaa/maalattu lasikuitutapetti. Wc: (et) Lattia ja seinät laattaa. Makuuhuone: (et) Lattia muovia, seinät maalattu. Varasto-/vaatehuone: Lattia laminaattia, seinät sisustuslevyä.

  Rakennuksen tiedot

  Rakennusmateriaali
  Puu
  Kattotyyppi
  Harja
  Kattomateriaali
  Pelti
  Lämmitysjärjestelmä
  Muu. Lämmitystä tukee varaava takka sekä leivinuuni.
  Lämmönjakojärjestelmä
  Vesikiertoinen patterilämmitys. Asuintiloissa vesikiertoiset patterit ja lattialämmitys sähköllä. Märkätiloissa vesikiertoinen lattialämmitys ja vesikiertoiset patterit.
  Ilmanvaihtojärjestelmä
  Koneellinen poistoilma
  Energialuokka
  B 2018
  Lisätietoa energiatodistuksesta
  Energiatodistus voimassa 6.3.2033 saakka

  Tehdyt korjaukset

  Kattava remontti 2013, jossa mm. muutettu alkuperäinen öljylämmitys ilmavesilämpöpumpulle, alkuperäisen öljysäiliön tila muutettu asuinhuoneeksi (nykyinen käyttö vaate-/varastotilana), vaihdettu alkuperäinen tulisija uuteen, tehty pesutilojen remontti, tehty makuuhuoneen yhteyteen, alkuperäiseen vaatehuoneeseen, toinen wc, tehty pintaremonttia huonetiloihin. Keittiö remontoitu 2002, edellisen omistajan omistusaikana.

  Tontti ja kaavoitus

  Tontin pinta-ala
  0,1 ha
  Omistus
  Oma
  Tie perille
  Kyllä
  Kaavoitus
  Asemakaava (ohjeellinen tonttijako), Rakennuslupa myönnetty 17.12.1986, lupanro 203, käyttöönottotarkastus. Hankasalmen kunta, kaavoitus, tekninen päällikkö Tiina Pellinen, sp. tiina.s.pellinen@hankasalmi.fi Hankasalmen kunta
  Rakennusoikeus
  200 m2
  Lisätietoja maapohjasta
  Tieto kokonaisrakennusoikeudesta on viimeisimmässä, 5.7.2013 myönnetyssä rakennusluvassa 2013-066 mainittu kaavanmukainen rakennusoikeus. Tieto käytetystä rakennusoikeudesta on viimeisimmässä, 5.7.2013 myönnetyssä rakennusluvassa 2013-066 mainittu kiinteistön rakennettu kerrosneliömäärä.

  Vesi ja viemäröinti

  Vesijohto
  Kyllä
  Käyttövesi
  Kunnan.
  Viemäri
  Kyllä
  Jätevesihuolto
  Kunnan.
  Jätevesi-selvitys tehty
  Ei

  Palvelut ja liikenneyhteydet

  Palvelut: ruokakaupat: K-Market Kuha, Keskustie 30, S-market, Keskustie 26, kirjasto Hankasalmen kunnankirjasto, Rantakalliontie 3, terveysasema Hankasalmen terveysasema, Keskustie 53. Koulut: Kuuhankaveden koulu, Kirkkotie 7. Päiväkoti: Sillankorvan päiväkoti, Koulutie 14. Liikenneyhteydet: Linja-auto

  Lisätiedot

  Kiinteistöllä sijaitseva koiratarha neuvoteltavissa kauppaan kuuluvaksi.

  Asuntolaina –
  Avain unelmiesi kotiin

  Tutustu OP:n asuntolainaan
  Asuntolainan myöntää osuuspankki

  Hanki kotisi
  kokoinen vakuutus

  Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
  Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

  Pohja

  Kuvat

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kohdetta välittää

  Jyväskylä OP Koti Keski-Suomi Oy LKV

  Kauppakatu 22, JYVÄSKYLÄ

  010 256 5950 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä
  Hae asuntolainaaOsuuspankista!