Kaikukatu 4 C, Sörnäinen, Helsinki

Vuokra 3 500 €/kk
Pinta-ala
188 m2
Toimisto, neuvottelutila, taukotila

Helsingin Leipätehdas, tyylikäs ja nykyaiakaistettu toimistotila vanhassa tehdasmiljöössä, jonka historia alkaa jo vuodesta 1923. Toimisto sijaitsee 4. kerroksessa ja hissillä on käynti suora käynti toimistoon !

Tilat alivuokrataan määräaikaisesti min. 6 kk jaksolla, jatkuen toistaiseksivoimassaolevana 3 kk irtisanomisajalla.

Päävuokralainen Veri.co toimii 3 krs. tiloissa. Neuvoteltavissa huoneiston portaikon umpeen rakentaminen. 4 krs. tilassa on kaksi parvea, joista osin näköyhteys päävuokralaisen tiloihin.

Vuokra 3.500 € / kk + alv. Ei vuokravakuutta. Vuokra sisältää niin sähkö, vesi, kiinteistön nettiyhteyden ja siivouskulun. Siivous 1 x viikko.

Nykyisillään kiinteistössä toimii eri alojen toimijoita mm. kulttuuri-, IT- kuin kuluttajatuotteiden alalla. Asiakastapaamisiin voi varata Leipätehtaan uudet neuvottelutilat ja varata tarjoilua Leipätehtaan kahvilasta, joka on myös lounasravintola Bruket Cafe.

Lisätietoja ja esittelyt: Mika Nyman 0400347758 tia mika.nyman@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Kohteen tiedot

  Perustiedot

  Kohdenumero
  548175
  Kohdetyyppi
  Toimistotila
  Osoite
  Kaikukatu 4 C, 00530 HELSINKI
  Huoneluku
  3
  Huoneet
  Toimisto, neuvottelutila, taukotila
  Kokonaispinta-ala
  188 m2
  Vapautuminen
  Heti

  Hinta ja ehdot

  Vuokra
  3 500,00 €/kk

  Vuokra 3500 € + alv 24%. Vuokra sisältää mm. vesi- ja sähkömaksut, sekä kiinteistöllä olevan verkkoyhteyden. Myös siivous (1 x/ viikko) kuuluu vuokraan.

  Rakennuksen tiedot

  Energialuokka
  Ei energiatodistusta
  Lisätietoa energiatodistuksesta
  Kohteelle ei lain mukaan tarvitse hankkia energiatodistusta

  Lisätiedot

  Alivuokrasopimus määräaikainen 6kk jatkuen toistaiseksi voimassaolevana 3 kk. irtisanomisajalla. Päävuokrasopimus määräaikainen 30.9.2024 asti. Vuokralaisen hyväksyttäminen ja mahdollinen vuokrasopimuksen jatko on neuvoteltavissa NREP kanssa.  Alivuokrasuhteelle 4 krs. toimistotila n. 188 m². Päävuokralainen Veri.co toimii 3 krs. Neuvoteltavissa huoneiston portaikon umpeen rakentaminen. Vuokra 3.500 € / kk + alv. Ei vuokravakuutta. Vuokra sisältää niin sähkö, vesi, kiinteistön nettiyhteyden ja siivouskulun. Siivous 1 x viikko. Talojakamosta tulee kuitu kerroksen kerrosjakamoon, josta lähiverkon kaapelointi. Tilojen käyttäjän tulee tehdä oma nettiliittymäsopimus operaattorinsa kanssa (Elisa tai DNA) ja hankkia omat aktiivilaitteensa kerrosjakamoon (kuitumuunnin, reititin, kytkin). Elannon Leipätehdas rakennettiin 1923 ja laajennettiin 1955 ja leipomotoimintaa on ollut aina 1990 asti. Pitkäaikaiset vuokralaiset Balettioppilaitos, Helsingin tanssiopisto, StepUp School ja Opetusvirasto ovat toimineet Leipätehtaalla vuodesta 2003 asti. Nykyisillään kiinteistössä toimii eri alojen toimijoita mm. kulttuuri-, IT- kuin kuluttajatuotteiden alalla. Muun muassa kulttuurikeskus Caisa on toimii kiinteistön yhtenä pääkäyttäjänä.

  Pohja

  Kuvat

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kohdetta välittää

  Helsinki OP Koti Uusimaa Oy LKV

  Hakaniemenranta 1, HELSINKI

  0400 347 758 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä
  Hae asuntolainaaOsuuspankista!