Saaristotie 13, Kuningattarenranta, Loviisa

Velaton myyntihinta 180 493 € Myyntihinta: 180 493 €
Käyttöönottovuosi 2023
Pinta-ala
36,5 m2
1h + avok + lasitettu parveke

UUSI KOTI MEREN ÄÄRELTÄ!

Tervetuloa uudelle viihtyisälle, ekologiselle ja innovatiiviselle asuinalueelle merenrantaan vain tunnin ajomatkan päähän Helsingistä, - Loviisan Kuningattarenrantaan!

Nyt myydään viimeiset ylimmän kerroksen huoneistot!

Myynti ja lisätiedot: Paula Andersson 050 477 5555 tai paula.andersson@op.fi

VARAA ITSELLESI OMA ESITTELYKIERROS! Betjäning även på svenska.

Muuttaessasi Saaristotielle saat arkeesi ripauksen luksusta: Kauniit ja avarat meri maisemat, luonnon läheisyys, mahdollisuus venepaikkaan, tilavat parvekkeet ja kivana lisänä yhtiön oma ullakkosauna.

Kokonaisuus toimii helposti myös kakkoskotina/kesäkotina; stressitöntä asumista!

Tämä pitää kokea paikanpäällä!

Asunto Oy Loviisan Lippulaiva on rakentunut vuoden 2023 asuntomessualueelle Loviisan Kuningattarenrantaan. Asuntojakauma vaihtelee tilavista yksiöistä väljiin saunallisiin kolmioihin.

LUONNONVALOA JA LUONTOA RAUHOITTAVAN MERIMAISEMAN ÄÄRELLÄ

Lippulaiva on suunniteltu siten, että sen kaikista asunnoista on esteetön näkymä merelle ja kokonaisuuden kruunaa tilava lasitettu parveke merelle päin, joista avautuu eri vuodenaikojen mukaan vaihtuvat merimaisemat, joihin ei kyllästy koskaan. Suurten ikkunapintojen ansiosta asunnoissa riittää luonnonvaloa kaikkina vuorokaudenaikoina. Lippulaivan kaksiot ovat harvinaisuuksia nykyisessä asuntotarjonnassa, sillä niistä avautuu näkymät peräti kolmeen ilmansuuntaan. Lippulaivan asunnot ovat vakituisen asumisen lisäksi myös oivallisia vapaa-ajan kakkoskoteja suurkaupunkilaiselle. Voit säilyttää venettäsi turvallisesti Loviisanlahden laiturissa ja kohteesta voit helposti kävellä nauttimaan Vanhan Loviisan idyllistä palveluineen. Talon huipulla sijaitseva saunaosasto tarjoaa upeat puitteet todelliseen rentoutumiseen ja viihtymiseen yksin tai yhdessä ystävien kanssa kaupungin kattojen yllä vapauttavien merimaisemien siivittämänä.

KOLME SUOMALAISTA SISUSTUSTEEMAA

Innoitus Lippulaivan kotien sisustusteemoihin on haettu suomalaisista kansallismaisemista. Metsä, vesi ja peruskallio luovat sisusteemojen harmonisen värimaailman. HANKO sisustusteemana henkii lempeää merellisyyttä ja keskikesän kirkkautta. SAIMAA maailman materiaalipaletti on kuulas ja harmoninen kuin suomalainen järvimaisema. HALTI teeman vetovoima on yhdistelmä pohjoisen jylhyyttä ja karunkaunista ikiaikaisuutta.

AIKAA KESTÄVÄÄ ARKKITEHTUURIA JA RAKENTAMISTA

Arkkitehtoninen kokonaisuus huomioi näyttävyyden ja asumismukavuuden lisäksi merellisen rakennuspaikan vaatimukset. Räystäät, vedenpoisto ja julkisivun pitkäaikaiskestävyys on huomioitu suunnittelussa ja toteutuksessa siten, että rakennus kestää ja on huollettavissa vuosikymmenestä toiseen.

HELPPOA EKOLOGISTA ASUMISTA JA MYÖS LIIKKUMISTA

Kotisi valinnat on tehty luonnon ehdoilla. Kaukolämmön paluuenergia yhdistettynä miellyttävään lattialämmitykseen pitää asumiskustannukset kohtuullisina. Kotisi ei vastaa pelkästään kaikkiin nykyaikaisen asumisen tarpeisiin vaan huomioi myös ympäristön ja ekologiset vaatimukset, sillä kohde on aito massiivipuurunkoinen talo, joka sitoo hiiltä vuosikymmeniksi eteenpäin ja se on samalla suunnannäyttäjä tulevaisuuden puurakentamiseen. Kun on taas aika lähteä liikkeelle, voit tehdä sen myös sähköautolla tai vaikkapa sähköpolkupyörällä, koska asuntosi autopaikka on mahdollista varustaa sähköauton latauspaikalla ja käytössäsi on sähköpolkupyörien latauspisteet.

KOTIKAUPUNKINA KYLPYLÖIDEN JA LAIVOJEN HISTORIALLINEN LOVIISA

Loviisaa ei syyttä kutsuta Suomen Parhaaksi Pikkukaupungiksi. Loviisa on viihtyisä, vajaan 15 000 asukkaan kaupunki Suomenlahden rannalla itäisellä Uudellamaalla. Kaupungin sijainti on mitä loistavin, Helsinkiin on alle 90 kilometrin matka ja Kotkaan on alle 50 kilometriä.

Loviisa on nykyisin juuri sopivasti ihmisen kokoinen kaupunki, joka tarjoaa suuria elämyksiä vanhoine rakennusinteriööreineen ja lukuisine kulttuuritapahtumineen. Loviisa tunnetaan parhaiten vanhasta kaupungistaan, jossa sijaitsee mm. yksi Suomen vanhimmista puurakennuksista - Degerbyn ratsutilan sivurakennus, joka on peräisin 1600-luvulta. 1800-luvun puolivälin jälkeen aina 1920-luvulle asti Loviisa oli tunnettu kylpylöistään. Kesäisin kaupunki täyttyi vieraista, jotka nauttivat veden eheyttävän voiman lisäksi ulkoilusta raittiissa ilmassa ja kulttuurista, joista edelleenkin juontuu historian havinaa nykypäivän paikalliseen elämänmenoon.

TUTUSTU KOHTEESEEN MYÖS VIDEOMME KAUTTA!

Katso kaikki vapaat asunnot tässä taloyhtiössä.

Siirry uudiskohdesivulle

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Kohteen tiedot

  Perustiedot

  Kohdenumero
  548049
  Kohdetyyppi
  Kerrostalo
  Osoite
  Saaristotie 13, 07940 LOVIISA
  Omistusmuoto
  Omistus
  Huoneluku
  1
  Huoneet
  1h + avok + lasitettu parveke
  Asuinpinta-ala
  36,5 m2
  Kts.yhtiöjärjestys.
  Kokonaispinta-ala
  36,5 m2
  Käyttöönottovuosi
  2023
  Yleiskunto
  Uusi
  Kerros
  5/5
  Hissi
  Kyllä
  Sauna
  Ei
  Parveke
  On, lasitettu
  Parvekkeen kuvaus
  Parvekkeen lattian pintamateriaalina on parvekematto. Parvekkeet lasitetaan avattavilla lasituksilla. Näkymät lounaaseen merelle Loviisan lahdelle.
  Ikkunat ja näköalat
  Ikkunat kaakon ja lounaan suuntaan, näkymät merelle Loviisan lahdelle ja asuntomessualueelle.
  Vapautuminen
  Heti

  Hintatiedot

  Myyntihinta
  180 493,00 €
  Neliöhinta
  4 945,01 €
  Hoitovastike
  164,00 €/kk
  Yhtiövastike yht
  164,00 €/kk

  Vedestä ja jätevedestä suoritetaan eri korvaus, jonka suuruuden päättää yhtiön hallitus huoneistokohtaisen vedenmittauksen perusteella. Autopaikan hoitovastike 20 eur/kk.

  Varustus

  Keittiö

  KALUSTEET JA VARUSTEET Huoneiston keittiö- ja kiintokalusteet ovat kotimaisia kiintokalusteita. Tasot laminaattia ja ovet melamiinia. Keittiöiden välitila on laminaattilevyä. Keittiökaapistojen ovet ja laatikostot varustetaan hidastimilla. Keittiö varustetaan keraamisella tasolla olevalla liesiuunilla. Jääkaappipakastin kuuluu keittiön varustukseen. Kodinkoneet ovat Electroluxin valmistamia. Astianpesukoneelle ja mikroaaltouunille tehdään keittiöön tilavaraus. Pienet asunnot varustetaan Jääkaappi-pakastin yhdistelmällä ja isompiin asuntoihin tulee erillinen jääkaappi ja pakastin.

  Pesutilat

  WC-PESUHUONE WC/pesuhuoneessa on pesuallas teräksisellä allaskaapilla sekä peilikaappi valolla. Pesuhuoneessa on valmis paikka pesukoneelle. Tila varustetaan kahdella lattiakaivolla, suihkuseinällä (70 cm, kääntyvä), pyyhekoukuilla ja WC-paperitelineellä. Huoneessa on tilavaraus ja liitännät pesutornille. WC- istuin, suihku ja hana Gustavsbergin tai vastaavan toimittajan mallistosta. SAUNA Sauna varustetaan turvaetäisyydet ja tehovaateen täyttämällä sähkökiukaalla. Lauteet ovat tervaleppää. Saunan ovi on lasiovi.

  Materiaalit

  SEINÄPÄÄLLYSTEET Kuivien tilojen seinät tasoitetaan ja maalataan valkoisella maalilla. Kylpyhuoneen seinissä keraaminen laatta. Laatan koko on 200 mm x 400 mm. LATTIAT Huoneistojen kuivien tilojen lattiat päällystetään kosteutta sietävällä laminaatilla (KL 32). Jalkalistat ovat väriltään valkoisia. Kerrostasojen lattioissa kulutusta kestävä muovimatto. Varastoissa ja teknisissä tiloissa lattiat maalataan. Kosteiden tilojen lattialaatan koko 100 mm x 100 mm laatta. SISÄKATOT Kuivien tilojen sisäkatot maalataan valkoiseksi. Alaslaskuissa pintamateriaalina maalattu Fermacell-levy (v-reuna näkyvillä). Saunan katto puupaneelia ilman lämpökäsittelyä. Käytävien alakatot toteutetaan vinyylikipsi- tai Ecophon-järjestelmällä.

  Taloyhtiö

  Taloyhtiön nimi
  As Oy Loviisan Lippulaiva
  Isännöitsijä
  Isännöitsijä valitaan yhtiöön myöhemmin.
  Asuinhuoneistoja
  33
  Autopaikat
  14 kpl, 20 kpl
  Taloyhtiössä on
  Mahdollisuus autopaikkaan

  Rakennuksen tiedot

  Rakennusmateriaali
  Puu
  Kattotyyppi
  Pulpetti
  Kattomateriaali
  Muu. VESIKATTO JA VARUSTEET Vesikatto on loiva (1:40) bitumikermikate, ei lumiesteitä. Valmiiksi maalatut vesikourut ja syöksyt tehdään suunnitelmien mukaan. Sadevesikouru, maalattu teräspelti. Syöksytorvet, maalattu teräspelti. Kulkusillat ja lapetikkaat arkkitehtisuunnitelmien julkisivu- ja vesikattokuvan ja rakennesuunnitelmien mukaan maalattua terästä. Huolto- ja savunpoistoluukut suunnitelmien mukaan.
  Lämmitysjärjestelmä
  Kaukolämpö. LÄMMITYSJÄRJESTELMÄ Talo varustetaan kaukolämmöllä (kts. erillinen Loviisan Lämpö-sopimus, joka kattaa energian ja lämmönvaihdinjärjestelmän). Rakennus liitetään kunnalliseen vesi- ja viemäriverkostoon. Huoneistoissa on vesikiertoinen lattialämmitys kaikissa tiloissa. SPRINKLERIJÄRJESTELMÄ Talo varustetaan automaattisella palosammutusjärjestelmällä, joka sisältää paloilmoitinjärjestelmän. Järjestelmä toteutetaan ilman vesisäiliöitä.
  Lämmönjakojärjestelmä
  Lattialämmitys vesi
  Ilmanvaihtojärjestelmä
  Huoneistossa on huoneistokohtainen koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto, joka on varustettu lämmön talteenottojärjestelmällä.
  Energialuokka
  B 2018
  Lisätietoa energiatodistuksesta
  Kts. liite Energiatodistus.

  Tontti ja kaavoitus

  Tontin pinta-ala
  3 721 m2
  Omistus
  Vuokrattu
  Vuokralleantaja
  Loviisan kaupunki.
  Kaavoitus
  Asemakaava. Loviisan kaupunki / asemakaavoitus.

  Palvelut ja liikenneyhteydet

  Palvelut: Loviisan vanhan kaupungin palvelut löytyvät kävelymatkan etäisyydeltä, keskustan ravintolat ja kahvilat sijaitsevat kilometrin etäisyydellä. K-Market valmistuu 250 metrin päähän Lippulaivasta. K-Supermarketiin on reilun kilometrin matka. Kirjasto löytyy 1,5 kilometrin säteeltä. Terveyskeskukseen on 800 metriä. Torin kulmalle on 1,2 kilometriä. Urheilukenttä ja urheiluhalli ovat lähellä alle kilometrin päässä. Vieressä on leikkipuisto ja koirapuistokin löytyy alueelta. Koulut: Ruotsinkieliset lukio ja yläkoulu sijaitse 900 metrin etäisyydellä. Päiväkoti: Lähimpään päiväkotiin on 100 metriä. Kuningattarenranta on Loviisanlahden ja Saaristotien väliin rakentuva asuinalue, josta avautuvat näkymät vastarannalle 1700-luvulta peräisin olevaan alakaupunkiin. Alueen kruununa ovat pienvenesatama ja aukiot sekä rannan viheralueet. Suunnitelmissa on läntisen ja itäisen rannan yhdistävä ponttonisilta, joka mahdollistaa kulkemisen kauniiden suola-aittojen Laivasillalle. Alueelle on tulossa myös kelluvien asuintalojen kortteli ja suunnitteilla on kelluva uima-allas saunoineen ja kahviloineen. Liikenneyhteydet: Lähimmälle bussipysäkille on matkaa vain 100 metriä.

  Lisätiedot

  TONTTI Tontti on Loviisan kaupungin omistama vuokratontti. Vuokra-aika on 1.1.2022 - 31.12.2081. Tontin vuosivuokra on 13.750,00 euroa ja vuokra on sidottu elinkustannusindeksiin (kts. liite Maanvuokrasopimus). HISSI Porrashuoneessa on konehuoneeton hissi, jonka kuormituskyky on vähintään 630 kg/8 henkilöä ja nopeus vähintään 1 m/s. Hissikorin seinä- ja kattomateriaali sekä ovet ovat harjattua, ruostumatonta terästä. Hissikuilu on CLT-rakenteinen. VARASTOTILAT Jokaisella asunnolla on oma erillinen lämmin häkkivarasto talon ensimmäisessä kerroksessa. TELEVERKKO JA SÄHKÖKALUSTEET Jokaisessa huoneistossa on valmius langalliseen televerkkoon liittymiseen. Matkapuhelimen peruskuuluvuus turvataan asunnoissa. Sähkökalusteet: ABB Impressivo tai vastaava. Pistorasioita n. 9-16 kpl/huoneisto huoneistokoosta riippuen. Huoneistoissa on akkuvarmennetut, verkkojännitekäyttöiset palovaroittimet. KONETEKNISET TYÖT Jokaisessa huoneistossa on oma sähkömittari sekä omat mittarit lämpimälle ja kylmälle käyttövedelle. PIHAT JA PIHAVALAISTUS Pihatiet ja autopaikat päällystetään kivituhkalla. Pysäköintialueelta porraskäytävään johtava kulkuväylä kivetään harmaalla betonikivetyksellä. Nurmikkoalueen nurmikot kylvetään. Lapsille rajataan leikkialue, jossa on hiekkalaatikko. Häikäisemätön LED- valaistus piha- ja parkkialueella. JÄTTEENKERÄYS JA KIERRÄTYS Taloyhtiöllä on oma, Molok-syväkeräysjärjestelmä, jossa on erilliset astiat eri jätelajeille. AUTOPAIKAT Taloyhtiöllä on lämmitystolpilla varustettuja autopaikkoja 20 kappaletta sekä sähköauton peruslatauksella varustettuja autopaikkoja 14 kappaletta. Lataustolpissa paikkakohtainen sähkönmittaus. Autopaikat myydään erillisinä osakkeina hintaan 6 500,00 euroa. SUORITUSKYVYTTÖMYYSVAKUUTUS As Oy Loviisan Lippulaiva ei ole RS- kohde ja yhtiöllä ei ole yhtiölainaa. Kohteista on mahdollisuus sopia kauppa käyttöönottotarkastuksen jälkeen. Rakennuttaja on asettaa suorituskyvyttömyysvakuutuksen kohteeseen.

  Asuntolaina –
  Avain unelmiesi kotiin

  Tutustu OP:n asuntolainaan
  Asuntolainan myöntää osuuspankki

  Hanki kotisi
  kokoinen vakuutus

  Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
  Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

  Pohja

  Kuvat

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kohdetta välittää

  Porvoo OP Koti Uusimaa Oy LKV

  Rauhankatu 27, PORVOO

  010 256 3160 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä
  Hae asuntolainaaOsuuspankista!