Puhaltajankuja 2, Ojakkala, Vihti

Velaton myyntihinta 139 000 € Myyntihinta: 139 000 €
Pinta-ala
4 000 m2

Asemakaavatontti Ojakkalassa

Kiinnostava mahdollisuus rakentajalle! Ojakkalassa sijaitseva pohjoisosaltaan tasainen ja eteläosaltaan puustoinen ja rinteeseen nouseva tontti, jolle rakentaminen edellyttää poikkeuslupaa. Kiinteistön koko on 4000 m2 ja rakennusala on kaavalaskentakartan mukaan 3307 m2. Tehokkuusluku e=0,30. Tontilla ei ole rakennuksia. Kunnallistekniikka tulee tontin rajalle.

Tällä rakennuspaikalla on aiemmin ollut työväentalo, joka on palanut. Kaavan mukaan rakennuspaikka on osoitettu yleisten rakennusten korttelialueeksi (YV, huvi- ja viihdetarkoituksia palvelevien rakennusten korttelialue).

Taustatietona mainittakoon, että tontin omistaja on hakenut ja saanut aiemmin poikkeusluvan kolmen kaksikerroksisen viiden asunnon asuinrakennuksen rakentamiselle (yhteensä 15 asuntoa), joiden kerrosala 1016 m2 ja kokonaisala 1080 m2. Poikkeuslupa ei kuitenkaan ole enää voimassa. Rakentajan on siis haettava uusi lupa hankkeelleen.

Ojakkala on rauhallinen paikka asua. Sieltä löytyy tärkeimmät lähipalvelut, kuten koulu, päiväkoti ja lähikauppa.

Lisätietoja ja esittelypyynnöt: Anders Ågren p. 050-452 0331, anders.agren@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Kohteen tiedot

  Perustiedot

  Kohdenumero
  547527
  Kohdetyyppi
  Rt-tontti
  Osoite
  Puhaltajankuja 2, 03250 OJAKKALA
  Omistusmuoto
  Omistus

  Hintatiedot

  Myyntihinta
  139 000,00 €

  Rakennuksen tiedot

  Rakennusmateriaali
  Kivi
  Kattotyyppi
  Harja
  Kattomateriaali
  Huopa
  Lämmitysjärjestelmä
  Kaukolämpö
  Lämmönjakojärjestelmä
  Lattialämmitys vesi

  Tontti ja kaavoitus

  Tontin pinta-ala
  4 000 m2
  Omistus
  Oma
  Maasto
  Pohjoisessa Lasiruukintiehen ja idässä Puhaltajankujaan rajoittuva tontti, jonka pohjoisosa on tasainen ja eteläosa on puustoinen ja ylöspäin jyrkkenevä.
  Tie perille
  Kyllä
  Kaavoitus
  Asemakaava (ohjeellinen tonttijako). Asemakaava. Rakennuspaikka on osoitettu yleisten rakennusten korttelialueeksi (YV, huvi- ja viihdetarkoituksia palvelevien rakennusten korttelialue). Vihdin kunnan poikkeamispäätös nro 2020-27 / 5.2.2020 mukaan kiinteistöllä oleva rakennusala on kaavalaskentakartan mukaan 3307 m2. Tehokkuusluku e=0,30. Rakennuspaikalla on sijainnut aikaisemmin työväentalo, joka on tuhoutunut tulipalossa. Rakennuspaikalla on yhteys kunnallistekniikkaan. Tontilla ei ole rakennuksia, ainoastaan muistokivi, jota ei saa siirtää muualle. Kiinteistö sijaitsee noin 400 metrin päässä Enäjärven rannasta. Vihdin kunta
  Rakennusoikeus
  992 m2
  Lisätietoja maapohjasta
  Haettava uusi poikkeamispäätös Vihdin kunnalta. Tontille on saatu 21.2.2020 poikkeamispäätös 3 kpl kaksikerroksisen viiden asunnon asuinrakennuksen rakentamiselle, joiden kerrosala on 1016 m2 ja kokonaisala1080 m2. Poikkeusluvan voimassaoloaika on päättynyt 21.2.2022.

  Vesi ja viemäröinti

  Vesijohto
  Kyllä
  Käyttövesi
  Kunnan.
  Lisätietoa käyttövedestä
  Vesijohtoverkkoon on liityttävä
  Viemäri
  Kyllä
  Lisätietoa viemäristä
  Viemäriverkkoon on liityttävä
  Jätevesihuolto
  Kunnan.
  Jätevesi-selvitys tehty
  Ei

  Palvelut ja liikenneyhteydet

  Palvelut: Ojakkalan K-market/postipalvelut ja pizzeria n. 1,3 km etäisyydellä. Prisma, CM, kirjasto, terveysasema, yläaste, lukio ja muut palvelut Nummelassa n. 10 min ajomatkan päässä. Koulut: Ojakkalan ala-aste kävellen n. 1,5 km. Päiväkoti: Ojakkalan päiväkoti koulun vieressä kävellen n. 1,5 km etäisyydellä. Liikenneyhteydet: Linja-autolla

  Lisätiedot

  Hankkeen alueella on voimassa lääninhallituksen vuonna 1974 vahvistama asemakaava, Ojakkalan asemanseudun rakennuskaava. Rakennuspaikka on osoitettu yleisten rakennusten korttelialueeksi (YV, huvi- ja viihdetarkoituksia palvelevien rakennusten korttelialue). Korttelialueelle saa rakentaa kaksikerroksisen rakennuksen. Rakennuspaikalle rakennettavaksi sallittu kerrosalan suhde rakennuspaikan pinta-alaan on 0,30. Tontin omistaja on hakenut aiemmin MRL 171§:n mukaista poikkeamista asemakaavan mukaisesta käyttötarkoituksesta: kolmen rivitalon rakentamiseksi asemakaavan mukaiselle yleisten rakennusten korttelialueelle. Poikkeuslupa hankkeelle myönnettiin 21.2.2020 ja sen voimassaoloaika päättyi 21.2.2022. Tontille oli tarkoitus rakentaa 3 kpl kaksikerroksisia viiden asunnon asuinrakennuksia, joiden kerrosala 1016m2 ja kokonaisala 1080m2. Poikkeamispäätös ja rakennushankkeeseen liittyvät piirustukset on saatavilla välittäjältä.

  Joustavalla lainalla
  unelmiesi kotiin

  Tutustu OP:n rakennuslainaan
  Asuntolainan myöntää osuuspankki

  Pohja

  Kuvat

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kohdetta välittää

  Espoo OP Koti Uusimaa Oy LKV

  Länsituuli 8, ESPOO

  010 255 5930 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä
  Hae asuntolainaaOsuuspankista!