Tupalantie 7 a, Lt 2, Keskusta, Järvenpää

Velaton myyntihinta 110 000 € Myyntihinta: 110 000 €
Pinta-ala
44 m2
Liiketila, wc/kph, k

UUSI, rakenteilla oleva muuntojoustava ja kompakti liiketila, jonka arvioitu valmistuminen 3/2024. Ostajalla mahdollisuus vaikuttaa pintamateriaaleihin ja kalustukseen huhtikuun 2023 alkuun asti.

As Oy Järvenpään Nuotti rakentuu aivan kaupungin keskustaan ! Bussipysäkit ja ja juna-asema sijaitsevat lyhyen kävelymatkan etäisyydellä.

Betonirunkoinen, mutta viehättävästi puuverhoiltu kerrostalo lämpiää MAALÄMMÖLLÄ. Yhtiöön on rakenteille 50 asuntoa ja 2 liiketilaa. Talon ylimmästä kerroksesta löytyy monikäyttöinen kerho- ja harrastustila, sekä tilava saunaosasto ja parveke. Ensimmäisestä kerroksesta puolestaan löytyy runsaasti polkupyöräpaikkoja, sekä polkupyörille oma pesupisteensä.

Lisätietoja ja varaukset: Mika Nyman 0400347758 tai mika.nyman@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Kohteen tiedot

  Perustiedot

  Kohdenumero
  547017
  Kohdetyyppi
  Liiketila
  Osoite
  Tupalantie 7 a, Lt 2, 04400 JÄRVENPÄÄ
  Huoneluku
  1
  Huoneet
  Liiketila, wc/kph, k
  Kokonaispinta-ala
  44 m2
  Vapautuminen
  Arvioitu valmistuminen 3/2024

  Hintatiedot

  Myyntihinta
  110 000,00 €

  Taloyhtiö

  Lisätiedot

  Uusi, rakenteilla oleva asuinkerrostalo, joka valmistuu arviolta 3 / 2024. Liiketilan pintamateriaaleihin mahdollisuus vaikuttaa huhtikuun 2023 alkuun asti. Myös pienimuotoiset tilamuutokset neuvoteltavissa. Rakennuksessa betonirunko ja puuverhous. Vesikatto on bitumikermikatteinen pulpettikatto. Maalämpö, vesikiertoinen lattialämmitys, märkätiloissa on sähköinen Tietoverkkojärjestelmä toteutetaan laajakaistayhteydet mahdollistavalla yleiskaapelointijärjestelmällä. Liiketilan pintamateriaaleihin ja kalusteisiin mahdollisuus vaikuttaa rakennusvaiheen aikana. RS-kohde. Ostajalle toimitetaan luettavaksi ennen kaupan päättämistä RS-asiakirjat ja taloyhtiön asiakirjat. Kauppahinnan maksaminen erillisen maksuerätaulukon mukaan. Tontin lunastus neliöhinta: 683 €/m² ~ 30 052€. Ostaja voi lunastaa liiketilan osuuden maa-alueesta ja vapautua näin tontin vuokravastikkeen maksusta. Tonttiosuus on lunastettavissa maanvuokrasopimuksen mukaisesti vuosittain. Tontin vuokra sekä lunastushinta ovat sidottuja elinkustannusindeksiin. Esitetty tontin vuokravastike sekä lunastushinta ovat arvioita. Tontin lunastuksen yhteydessä taloyhtiö veloittaa 4% varainsiirtoveron määrän sekä muut lunastuksesta aiheutuvat kustannukset osana lunastushintaa. Ostajan tulee tutustua maanvuokrasopimuksen ehtoihin ennen kaupasta päättämistä.

  Pohja

  Kuvat

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kohdetta välittää

  Helsinki OP Koti Uusimaa Oy LKV

  Hakaniemenranta 1, HELSINKI

  0400 347 758 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä
  Hae asuntolainaaOsuuspankista!