Runeberginkatu 1, Moisio, Lohja

Velaton myyntihinta 174 000 € Myyntihinta: 168 978 €
Käyttöönottovuosi 1984
Pinta-ala
93 m2
4h + k + s

Suositulla ja perhekeskeisellä moision alueella, hyvin pidetty ja valoisa rivitalohuoneisto kahdessa tasossa. Tässä kodissa on erinomainen pohjaratkaisu. Asuinkerroksesta löytyy keittiön ja olohuoneen lisäksi oma erillinen wc. Yläkerrasta makuuhuoneiden lisäksi huolella remontoitu kylpyhuone ja wc. Asunnon etupihalta löytyy iso varasto. Suojaisalla takapihalla suuri terassialue, jota suojaa pensasaita. Arkea helpottamaan yläkerrasta löytyy sekä pyykkihuolto, että kolmen makuuhuoneen säilytystilat. Tästä halutusta taloyhtiöstä löytyy myös maalämpö!

ASUINVIIHTYVYYTTÄ RAUHALLISELLA MOISION ALUEELLA

Moisio on perinteinen, rauhallinen lohjalainen omakotialue. Alueen puutarhat ovat vehreitä ja kadut rauhallisia kävellä ja lasten turvallisia leikkiä. Vapaa-ajanviettoon Moisio tarjoaa monia mahdollisuuksia.

Asunnolta kävelymatkaa Moision uimarannalle on 600 m. Moisionlahdelta on pääsy Pappilanselän ja Hiidensalmen kautta Lohjanjärven ehtymättömille vesistöille. Venepaikan voi saada lahdenpohjan suojaisaan pienvenesatamaan, jonka läheisyydessä sijaitsee uimaranta ja tenniskenttä.

Moisionpolku, alueella pujotteleva pieni kävelytie, sopii hyvin lenkkeilyyn joka jatkuu aina Aurlahden ja Porlan luonnonsuojelualueiden läpi Liessaareen asti. Entisen Moision koulun pihalla voi harrastaa jalka- ja koripalloa. Talvisin jalkapallokentästä tehdään luistinrata. Jopa lumilautailu on mahdollista. Moision päiväkotiin matkaa tulee asunnolta 650m. Keskustan laadukkaat koulut ovat Moision asukkaiden käytössä. Kirjasto, niin ikään on lähellä. Ylipäätään kaikki palvelut ovat moisiolaista lähellä, kävelymatkan päässä.

Asunnolla järjestetään yksityisesittelyitä, varaa oma aikasi; Nea Henriksson 050 473 3051 nea.henriksson@op.fi

Harkitsetko oman asuntosi myyntiä? Pyydä minut sitoumuksetta luotettavalle arviokäynnille. Kerron samalla lisää tämänhetkisestä asuntomarkkinatilanteesta, palveluistani ja OP Kodin loistavasta välityskonseptista, sekä miten asunnonvaihdon suhteen kannattaa edetä!

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    546929
    Kohdetyyppi
    Rivitalo
    Osoite
    Runeberginkatu 1, 08100 LOHJA
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    4
    Huoneet
    4h + k + s
    Asuinpinta-ala
    93 m2
    Kokonaispinta-ala
    93 m2
    Käyttöönottovuosi
    1984
    Yleiskunto
    Hyvä
    Kerros
    1-2/2
    Hissi
    Ei
    Sauna
    Kyllä
    Parveke
    Ei
    Vapautuminen
    Heti

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    168 977,94 €
    Velaton hinta
    174 000,00 €
    Lainaosuus
    5 022,06 €
    Neliöhinta
    1 870,97 €
    Hoitovastike
    297,85 €/kk
    Rahoitusvastike
    154,88 €/kk
    Yhtiövastike yht
    452,73 €/kk
    Vesimaksu
    16,00 €/hlö/kk

    Nykyisillä asukkailla sähköä kulunut vuodessa 5440kWh/vuosi, joka käsittää kaiken käyttösähkön( kodinkoneet ja vihde-elektroniikan, valaistuksen ja saunan). Lämmitys sisältyy hoitovastikkeeseen. Ilmoitetut kustannukset perustuvat nykyiseen kulutukseen ja ne saattavat muuttua ilmoitetuista käytön mukaan ja voivat siten olla pienempiä tai suurempia riippuen asukasmäärästä, asumistottumuksista ja palvelun tarjoajasta. Hallitus on valtuutettu perimään tai olla perimättä yhden ylimääräisen hoitovastikkeen suuruudeltaan 0,05€/osake.

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappi Miele, pakastekaappi, lattialiesi, keraaminen liesi, liesikupu, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet. Remontoitu laadukkaasti vuonna 2000.

    Pesutilat

    Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc, suihku, peilikaappi, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys Sähköinen, kiinteät valaisimet. Remontoitu 2014.

    Säilytystilat

    Ulkovarasto

    Materiaalit

    Keittiö: Laatta/Tapetti. Olohuone: Perketti/Tapetti. Makuuhuone 1: laminaatti/Tapetti. Makuuhuone 2: laminaatti/Tapetti. Makuuhuone 3: laminaatti/Tapetti. Sauna: laatta/puupaneli. Kylpyhuone: Laatta. Eteinen: Parketti. Wc: Laatta/Tapetti.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto oy Rantamoisio III
    Isännöitsijä
    Reim Lohja Oy, Timo Mustalahti 0500 486 156
    Kiinteistönhuolto
    Osakkaat
    Asuinhuoneistoja
    18
    Autopaikat
    20 kpl
    Taloyhtiössä on
    Kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Betoni. Betoni/Puu.
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Tiili. Katto saneerattu vuonna 2016.
    Lämmitysjärjestelmä
    Maalämpö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Vesikiertoinen patterilämmitys
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen poisto
    Energialuokka
    F 2013

    Tehdyt korjaukset

    2003-2004 Piha-aitojen uusiminen 2003 Ilmanvaihtokanavien puhdistus 2008 Jätekatoksen uusiminen 2011 Lämmitysmuodon muutos 2014 Sähkökeskusten tarkastukset sekä liitosten kiristykset löysäkosketukset 2015 Vanhojen wc-istuinten vaihdot uusiin syynä säiliöiden rikk. 2015 LVV-kuntokartoitus 2015 Ilmanvaihtokanavien puhdistus 2016 Patteriventtiilit ja lämmityksen perussäätö 2016 Katon saneeraus 2017 Yläpohjan lisälämmöneristys 2022 Ikkunat, ovet ja terassipuolen paneloinnit. Asunnon remontit: Kylpyhuone 2014, Keittiö 2000, parketti hiottu 2007, Yläkerran laminaatti

    Suunnitellut korjaukset

    Taloyhtiöhallituksen yhtiökokoukselle esittämän 5-vuotiskorjaustarveselvityksen mukaan vuosille 2024-2028 korjaus tarpeita ovat: Autopistoketolpat / lataus selvitykset Piha-aitojen uusiminen Lämmitysjärjestelmän perushuolto Viemäreiden kunnon seurantatutkimuksia Kattovesien ohjaus

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    6 800 m2
    Omistus
    Oma
    Kaavoitus
    Asemakaava. Lohjan kaupunki

    Lisätiedot

    Asunto-osakeyhtiölain mukaisen hallituksen kirjallisen selvityksen yhtiön rakennusten ja kiinteistön kunnossapitotarpeista seuraavan viiden vuoden aikana tarkoitus on, että hallitus esittää arvionsa kunnossapitotöistä, jotka voivat vaikuttaa osakehuoneiston käyttämiseen tai siitä aiheutuviin kustannuksiin.Päätökset mahdollisesti käynnistettävien kunnossapitotöiden ja muutostöiden toteutuksesta sekä rahoituksesta tehdään aina yhtiökokouksessa erikseen. Taloyhtiön lainat: Korjauslaina nostettu 1.11.2016, jäljellä 48 974,49€ (Vesikattourakka) Urakan kokonaishinnaksi tuli 30.1.2023 päivätyn isännöitsijän viestin mukaan 153 818,91 € (ikkunalaina)

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Lohja OP Koti Uusimaa Oy LKV

    Kauppakatu 13, LOHJA

    010 254 5360 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!