Helsinginkatu 34 D, Kallio, Helsinki

Velaton myyntihinta 560 000 € Myyntihinta: 484 218 €
Käyttöönottovuosi 2008
Pinta-ala
80,5 m2
2h + kk + s + 20 m2 työhuone

Loft -henkinen uniikki rivitalokoti Kalliossa, rauhallisen Alppikadun puolella!

HUOM! Vaihto pienempään asuntoon mahdollinen. Tarjoa rohkeasti!

Tämän urbaanimpaa pientaloasumista saa hakea. Ratikka kulkee vierestä ja kaikki Kallion palvelut ovat lähellä. Töölönlahden, Alppipuiston ja Eläintarhan ulkoilureitit ovat myös kivenheiton päässä. Asuintilat ovat kolmessa kerroksessa; keskikerroksessa sijaitsevat olohuone, keittiö, kylpyhuone sekä sauna. Olohuoneesta on kulku taloyhtiön pihalle, jossa on mukava oleskella ja vaikkapa grillata kesällä oman kodin edustalla. Yläkerrassa on makuuhuone, josta on kulku suojaiselle parvekkeelle. Yläkerrassa on myös wc sekä käynti ulos Alppikadun puolelle. Varsinaisten neliöiden 80,5 m2 lisäksi asuntoon kuuluu kellarikerros noin 20 m2, joka soveltuu esimerkiksi makuuhuoneeksi tai työhuoneeksi. Kellarikerroksen neliöistä ei makseta vastiketta!

Yhtiö on valmistunut vuonna 2008 vanhaan oppilaitokseen, jolloin rakennus on kokenut täydellisen saneerauksen ja muodonmuutoksen asunnoiksi. Yhtiössä on paljon yleistä tilaa, mm. pyörille on ruhtinaalliset säilytystilat. Saunan yhteydessä on kerhotila, jota on mahdollista vuokrata vaikkapa juhlia tai saunailtaa varten.

OP Koti tuntee Kallion! Urbaania asumista, kivijalkakauppoja, ravintoloita, kahviloita, kulttuuria... Liikkuminen on helppoa niin julkisilla, fillarilla kuin omalla autollakin. Parkkihuoliakaan ei ole, koska sinulla on mahdollisuus ostaa yksi tai kaksi autohallipaikkaa omilla osakkeillaan!

Olethan yhteydessä, niin sovitaan sinulle sopiva yksityisesittelyaika, tämä pitää nähdä paikan päällä!

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    546888
    Kohdetyyppi
    Rivitalo
    Osoite
    Helsinginkatu 34 D, 00530 HELSINKI
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    3
    Huoneet
    2h + kk + s + 20 m2 työhuone
    Asuinpinta-ala
    80,5 m2
    Kokonaispinta-ala
    100,5 m2
    Käyttöönottovuosi
    2008
    Yleiskunto
    Hyvä
    Kerros
    1-2/2
    Hissi
    Ei
    Sauna
    Kyllä
    Parveke
    On
    Ikkunat ja näköalat
    Pihalle, noin pohjoinen
    Vapautuminen
    30.4.2023 mennessä

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    484 218,03 €
    Velaton hinta
    560 000,00 €
    Lainaosuus
    75 781,97 €
    Neliöhinta
    6 956,52 €
    Hoitovastike
    603,75 €/kk
    Rahoitusvastike
    752,97 €/kk
    Yhtiövastike yht
    1 356,72 €/kk
    Vesimaksu
    25,00 €/hlö/kk

    Mahdollisuus ostaa yksi tai kaksi autohallipaikkaa, jotka omilla osakkeilla. Velaton hinta 28.000 €/kpl (Mh. 23.096,08 € + vo. 4.903,92 €). Autohallipaikan hoitovastike 28,13 €/kk, pääomavastike 47,50 €/kk. Hallituksella valtuus periä yksi ylimääräinen hoitovastike tai olla perimättä yksi hoitovastike.

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappipakastin, erillisuuni, keraaminen liesi, liesituuletin hormiin, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet.

    Pesutilat

    Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc, suihku, suihkuseinä verhotanko, peilit, kaapit, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys.

    Säilytystilat

    Kellari

    Materiaalit

    Keittiö: lattia parketti, seinät kaakeli. Olohuone: lattia parketti, seinät maalattu. Makuuhuone 1: lattia parketti, seinät maalattu. Makuuhuone 2: lattia parketti, seinät maalattu. Sauna: lattia laatta, seinät paneloitu. Kylpyhuone: lattia laatta, seinät kaakeli. Eteinen: lattia parketti, seinät maalattu. Wc: lattia laatta, seinät kaakeli.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    As. Oy Helsingin Artesaani
    Isännöitsijä
    Asuma Palvelut Hakunilan Huolto Oy, Ulla Haikonen, ulla.haikonen@asumapalvelut.fi
    Kiinteistönhuolto
    Huoltoyhtiö
    Asuinhuoneistoja
    82
    Liikehuoneistoja
    7
    Liikehuoneistojen pinta-ala
    203 m2
    Autopaikat
    47 kpl
    Taloyhtiössä on
    Sauna, talopesula, kuivaushuone, mankeli, kellarikomerot, lastenvaunuvarasto, pyörävarasto, väestösuoja, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys, kerhohuone
    Lunastuspykälä
    Lunastusoikeus on osakkailla

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Betoni
    Kattotyyppi
    Pulpetti
    Kattomateriaali
    Pelti
    Lämmitysjärjestelmä
    Kaukolämpö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Vesikiertoinen patterilämmitys
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen tulo/poisto
    Energialuokka
    D 2007
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Voimassa 19.5.2023

    Tehdyt korjaukset

    2022 Alppikadun puoleisen luonnonkiviseinän elementtien saumaukset uusittu, huoneistojen parvekeovien ulkopintojen huoltomaalaus 2021 Yleisten tilojen lukituksen uusinta iLoq-sarjaan, parvekkeiden ovien ulko-osien ja parvekkeiden lattioiden avausmekanismien kunnon kartoittaminen ja tarvittavat korjaukset 2020 Huoneistokohtaisen viilennysjärjestelmän asennussuunnitelmien laatiminen, keittiön vesilukkojen, liitäntöjen ja sulkujen tarkastus sekä uusiminen, astianpesukoneiden poistoletkujen ja linjasulkuventtiilien uusiminen 2019 Kylpyhuoneiden silikonisaumojen uusiminen 2019- 2020 Rakennuttajan 10 vuotisvastuukorjauksia, erityisesti ilmanvaihdon puutteiden korjaus 2017 Rakennuttajan 10-vuotisvastuukorjauksiin liittyviä selvityksiä (Kuntoarvio, märkätilakartoitus, salaojien ja viemäreiden kuvaus, lämpökuvaus) 2016 Autohallin valaistuksen uusiminen LED-valaisimiksi 2016 Ilmanvaihdon puhdistus ja säätö

    Suunnitellut korjaukset

    Varsinainen yhtiökokous 20.4.2023: Annettiin hallitukselle valtuus harkintansa mukaan tilata noin 6000 € palovaroitinjärjestelmä autohalliin. Taloyhtiön ylimääräinen yhtiökokous pidettiin 27.2.2023 ja siellä päätettiin seuraavista asioista. • Hallituksen esityksen mukaisesti päätettiin sähköautojen latausvalmiusratkaisun toteuttamisesta autohalliin. Toteutuksen kustannukset menevät halliosakkaiden maksettavaksi. Urakoitsija Assonant Oy. Osakas on velvollinen suorittamaan latauksen ja laskutuksen kulut taloyhtiölle. • Kaksi osakasta esitti ilmalämpöpumppujen asennuksen sallimisesta huoneistojen parvekkeille. Ehdotus hyväksyttiin kokouksessa ja hallitukselleannettiin valtuudet valmistella tarvittavat ohjeet asennuksille. Valtuutettiin hallitus ottamaan halliosakkaiden vastattavaksi enintään 160 000 € laina sähköautojen latausvalmiuden toteuttamiseksi. Ja hallipaikoille tilataan latausasemia osakkaiden ilmoittaman tarpeen mukaisesti, latausaseman hinta tulee hallipaikan osakkaan maksettavaksi. Taloyhtiö on laadituttanut yleissuunnitelman asunnon sisälle asennettavasta lauhdevesitoimisesta jäähdytyslaitteistosta. Suunnitelman saa käyttöönsä maksamalla asunnon osakesuhteisen osuuden suunnittelun kustannuksista. Muutostyön teettävä osakas vastaa kustannuksista kuten laitteen hankinta, asennus, valvonta ja käyttökulut.

    Muut tiedossa olevat korjaukset

    Hallituksen kunnossapitotarveselvitys 2023-2027: 2023 Sähköautojen latausvalmius autohalliin halliosakkaiden hankkeena, Alppikadun muurin/pihamuurien kunnostusta 2023–24 Normaaleja vuosihuoltotoimenpiteitä 2024 Iv-kanavien nuohous ja ilmamäärien säätö, taloyhtiön puisten piharakenteiden kunnostus 2025 Kuntoarvion päivitys 2026 Märkätilakartoitus, ulko-ovien kunnostus

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    2 224 m2
    Omistus
    Vuokrattu
    Vuokralleantaja
    Helsingin kaupunki
    Tontin vuokra-aika
    Vuokrasopimus päättyy 31.12.2065
    Kaavoitus
    Asemakaava. Helsingin kaupunki

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Alueella kivijalkakauppoja, ravintoloita ja kahviloita. Koulut: Alueella. Päiväkoti: Alueella. Kallion urheilutalo, Töölönlahden ulkoilureitit. Liikenneyhteydet: Useat raitiolinjat

    Lisätiedot

    Lunastusoikeus koskee autopaikkoja, kts. YJ 8§ Varsinainen yhtiökokous 20.4.2023: Todettiin, että vuonna 2022 yhtiöjärjestys vahvistettiin osittain yhtiökokouksessa, mutta lopullinen vahvistaminen edellytti muutaman autohalliosakkaan erillisen hyväksynnän, jotka saatiin alkuvuodesta 2023. Yhtiöjärjestystä oli uusien päätösten vuoksi edelleen tarpeen muokata, joten käytiin läpi viimeiset muutokset koskien 5§, 18§ ja 19§. Hyväksyttiin yksimielisesti uusi yhtiöjärjestys esitetysti.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Helsinki OP Koti Uusimaa Oy LKV

    Mikonkatu 13, HELSINKI

    010 255 5900 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!