Kalajärvenkallio määräala 1, Kalajärvi, Espoo

Velaton myyntihinta 260 000 € Myyntihinta: 260 000 €
Pinta-ala
1 003 m2

Korkealla omassa rauhassa Kalajärvenkallion upeissa maisemissa hyvänkokoinen ja ainutlaatuinen tontti unelmiesi kodille. Tuleva tontti määräala 1 on kooltaan n. 1 003 m2 ja kaavan mukaan AO II e=0,20, erillispientalojen korttelialue. Kävelymatkan päähän on valmistumassa uusi Kalajärven koulu ja päiväkoti. Päivittäispalvelut n. 1 km päässä. Erinomaiset liikenneyhteydet. Kalajärvenkallion asemakaava ja myytävän tontin pohjoiset rajapyykit rajautuvat lähivirkistysalueeseen, jonka jälkeen alkaa Kalajärvenkallioiden luonnonsuojelualue. Tervetuloa tutustumaan paikan päälle tähän uniikkiin järvi- ja korpimaisemaan. Alueella myyntikyltit.

Lisätietoa alueesta: https://www.espoo.fi/fi/hankkeet/kalajarvenkallion jarvenkallionkujan-ja-kalajarvenrannan rakentaminen#section-30350

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Kohteen tiedot

  Perustiedot

  Kohdenumero
  546114
  Kohdetyyppi
  Okt-tontti
  Osoite
  Kalajärvenkallio määräala 1, 02970 ESPOO
  Omistusmuoto
  Omistus

  Hintatiedot

  Myyntihinta
  260 000,00 €

  Rakennuksen tiedot

  Rakennusmateriaali
  Muu
  Kattotyyppi
  Muu
  Kattomateriaali
  Muu
  Lämmitysjärjestelmä
  Muu
  Lämmönjakojärjestelmä
  Muu

  Tontti ja kaavoitus

  Tontin pinta-ala
  1 003 m2
  Omistus
  Oma
  Tie perille
  Kyllä
  Kaavoitus
  Asemakaava (sitova tonttijako). Espoon kaupunki, kaavoitus, puh. 09 8162 5500. AO II e=0,20, erillispientalojen korttelialue. Asuntoa kohti tulee rakentaa vähintään kaksi autopaikkaa. Kaavaan merkityn rakennusoikeuden lisäksi alueelle saa rakentaa autotalli-, huolto- ja varastotiloja kuitenkin enintään 10 % kaavaan merkitystä rakennusoikeudesta. Alueelle ei saa rakentaa kellari- eikä ullakkokerroksia. Alueelle saa rakentaa yhden asunnon tontin täyttä 700m2 kohti. Kortteleita suunniteltaessa tulee ottaa huomioon viereisen kadun katu- ja rakennussuunnitelmien korkeustasot. Katutasoon yhdistettävien luiskien kallistus saa olla enintään 20%. Maanpinnan louhimista ja täyttämistä tulee kuitenkin välttää. Kiinteistön hulevesiä tulee hidastaa ja imeyttää tontilla, siten että ne eivät aiheuta haittaa Kalajärven veden laadulle. Velvoite koskee myös työmaa-aikaisia järjestelyitä. Kiinteistöjen yhteiset hulevesien hallintajärjestelmät on rakennettava koko korttelia koskevan yhtenäisen suunnitelman mukaisesti. Kaupungin hyväksymä suunnitelma hulevesien käsittelystä on esitettävä rakennuslupahakemuksen yhteydessä. Asuinrakennusten ja muiden meluherkkien toimintojen rakennusten ulkokuoren äänieristävyys lentomelua vastaan tulee olla vähintään 30 dBA. Alueella tulee hyödyntää uusiutuvia energian tuotantomuotoja kuten maalämpöä ja aurinkoenergiaa. Ajoneuvoliittymä tontille länsi reunalta (tieltä päin katsottuna vasemmasta reunasta. Kallioleikkauksen kohdalta ei saa järjestää ajoneuvoliittymää). Espoon kaupunki, puh. 09 8162 5500.

  Vesi ja viemäröinti

  Vesijohto
  Kyllä
  Käyttövesi
  Kunnan.
  Lisätietoa käyttövedestä
  Alueelle rakennetaan kaupungin vesi- ja viemäriverkosto. Ostaja vastaa liittymiskustannuksista.
  Viemäri
  Kyllä
  Lisätietoa viemäristä
  Alueelle rakennetaan kaupungin vesi- ja viemäriverkosto. Ostaja vastaa liittymiskustannuksista.
  Jätevesihuolto
  Kunnan.
  Jätevesi-selvitys tehty
  Ei

  Palvelut ja liikenneyhteydet

  Palvelut: Palvelut keskustaajamassa, n. 1 km, K-Market, parturi, apteekki, kuntosali ja kaksi pizzeriaa. Matkahuolto-, Schenker- ja Postnord- palvelut K-Marketilla n. 1km. Postin palvelupiste Lahnuksessa n. 1,7 km. Kalajärven kirjasto n. 1 km. Kalajärven terveysasema n. 1 km. Koulut: Kalajärven koulu, n. 600m, ala- ja yläkoulun käsittävä yhtenäiskoulu. Koulun tiloissa toimii lisäksi esikoulu ja nuorisotila. Päiväkoti: Lähin päiväkoti n. 800 m. Kalajärvellä Ruskatalossa sijaitsee Espoon kaupungin palvelutori. Palvelutorilla toimivat kaupungin asiointipiste, terveyskeskus, hammashoitola, neuvola ja kirjasto. Kalajärven taajamassa on laaja puistoalue sekä kunnalliset leikkipuistot. Kalajärven läpi kulkee talvisin latureitit mm. Nuuksion eräalueille. Kalajärveltä latu/kuntoilureitti Petikkoon Serenan kautta. Vihdintien varren kevyenliikenteen väylät ovat kesäisin suosittuja pyöräilijöiden keskuudessa. Liikenneyhteydet: Linja-auto, pysäkit Vihdintiellä n. 600m, toinen pysäkki koulun vieressä 800 m. Lentokentälle noin 20 min ajomatka.

  Lisätiedot

  Kalajärvelle rakennetaan uudet kadut, Kalajärvenkallio ja Järvenkallionkuja. Kalajärvenranta -kadun rakennekerrokset uusitaan vastaamaan nykyisiä määräyksiä. Rakentamisen toteuttaminen edellyttää louhintaa. Kaduille asennetaan asuinrakentamisen vaatima kunnallistekniikka: hulevesiviemäröinti sade- ja pintavesille, jätevesiviemäri ja vesijohto, suojaputkitukset sähkö- ja telekaapeleille sekä rakennetaan katuvalaistus. Kalajärvenkallion länsipäähän rakennetaan myös jätevesipumppaamo. Kalajärvenkallion ja Kalajärvenrannan toiseen reunaan rakennetaan jalkakäytävä. Ajoradat ja jalkakäytävät asfaltoidaan. Piennaralueet viimeistellään kylvämällä nurmikoksi. Kalajärvenrannan puistoalueelle (lähivirkistys- ja ulkoilualueelle) rakennetaan hulevesipainanteita valumavesille sekä hulevesikasettikenttä, johon johdetaan Kalajärvenranta-kadun hulevesiviemärin sade- ja pintavedet. Alueelle rakennettavien hulevesikasettien sekä neljän hulevesipainanteen tavoitteena on imeyttää ja puhdistaa alueelta kertynyttä sade- ja pintavettä ja vähentää kiintoainesta Kalajärvessä. Kalajärvenrannan puistoalueelle rakennetaan/on rakennettu jalankulku- ja pyöräilyreittejä, joita käytetään lisäksi virkistysalueen vesihuoltojärjestelmien huoltoajossa. Katujen/alueen rakentaminen aloitettiin alkuvuodesta 2022 ja sen arvioidaan kestävän noin kaksi vuotta. Espoon kaupunkitekniikan arvio asuinrakentamisen aloitusajankohdasta on syksy 2023. Arvioituja valmistumisajankohtia (Espoon kaupunki): Kalajärven ranta ja liittyvät kadut valmiina 05/2024. Kalajärvenpuistotie valmis 5/2023. Kalajärven uusi koulu 12/2023. Kalajärven uusi päiväkoti 6/2025. Liikuntakenttä ja huoltorakennus 7/2026.

  Joustavalla lainalla
  unelmiesi kotiin

  Tutustu OP:n rakennuslainaan
  Asuntolainan myöntää osuuspankki

  Pohja

  Kuvat

  Kohdetta välittää

  Klaukkala OP Koti Uusimaa Oy LKV

  Liikekuja 1, KLAUKKALA

  010 254 2855 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä
  Hae asuntolainaaOsuuspankista!