Merivalkama 8, Kivenlahti, Espoo

Vuokra 850 €/kk
Pinta-ala
81 m2
Liiketila, sos.tila, wc

Hyvin liikenneyhteyksien vierellä Kivenlahdessa nopeastikin vapautuva liiketila niin myymälä kuin toimisto, tai esim. vastaanotto tilaksi. Tila ei sovellu mm. ravintolaksi tai kokoontumistilaksi. Taloyhtiö vuokraa tilaa ja tilan käytössä tulee huomioida yläpuolella olevat asunnot. Vuokra on alv:ton. Vuokravakuus vastaa 3 kk. vuokraa.

Liiketila sijaitsee sisäpihan puolella katutasossa. Linja-auto pysäkki n. 50 m, metro n. 300 m. ja kadunvarressa 4h kiekkopysäköinti esim. asiakaspysäköintiin. Lähimmästä P-talosta mahollista saada autopaikka !

Lisätietoja ja esittelyt: Mika Nyman 0400347758 tai mika.nyman@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Kohteen tiedot

  Perustiedot

  Kohdenumero
  545961
  Kohdetyyppi
  Liiketila
  Osoite
  Merivalkama 8, 02320 ESPOO
  Huoneet
  Liiketila, sos.tila, wc
  Kokonaispinta-ala
  81 m2
  Vapautuminen
  Sopimuksen mukaan

  Hinta ja ehdot

  Vuokra
  850,00 €/kk

  Lähtökohtaisesti vesimaksu sisältyy vuokraan. Mikäli toiminnassa käytetään runsaasti vettä, siitä erillinen laskutus. Vuokralaisen tehtävä oma sähkösopimus, sekä sopimus tietoliikenneyhteyksistä.

  Lisätiedot

  Vuokra on alv:ton -vuokranantajana taloyhtiö. Yhtiö pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä tehty vuoraustarjous/hakemus. Tila tulee tulla siihen käyttöön, joka vuokrahakemuksessa ilmoitetaan. Tila ei sovellu esim. kokoontumistilaksi, ravintolaksi. Toiminnassa huomioitava yläpuolella olevat asunnot. Vuokravakuus 3 kk vuokraa vastaava summa. Sopimus voidaan tehdä määräaikaiseksi tai toistaiseksivoimassa olevaksi, jossa 1. mahdollinen irtisanomisajankohta on 12 kk vuokrasopimuksen alkamisesta. Irtisanomisaika 3 kk. Mikäli vuokralainen irtisanoutuu aiemmin, on sanktiona 3 kk vuokraa vastaava summa / vuokravakuus. Vuokra sidotaan elinkustannusindeksiin ja vuokra tarkistetaan vuosittain 1.1 alkaen vuodesta 2024. Vuokraa voidaan korottaa sillä prosentilla, jolla indeksi on noussut, mutta vähintään 2 %. Vuokraa ei alenneta, mikäli korotusperuste pienentyisi. Tarkemmat vuokrausehdot erillinen liite. AUTOPAIKAT Kiinteistö Oy Kivenlahden Pysäköintitalossa (Merivirta kadun puolelta) on 29 sähköistettyä autohallipaikkaa sekä 16 sähköistettyä kansipaikkaa. Tällä hetkellä vapaita hallipaikkoja on 1 kpl ja kansipaikkoja on heti vapaana muutamia (25.10.2022). Autopaikkoja jakaa isännöitsijätoimisto jonotuslistan mukaisessa järjestyksessä. Meriusva osoitteessa: Meriusva 2 / Meripoiju 4 on ”kylmiä” autopaikkoja (ei lämmitystolppaa). Paikkoja jakaa/laskuttaa isännöitsijätoimisto. Paikkoja vapaana 0 (tilanne 25.10.2022). Autohallipaikka katettu 25,00 €/kk + avaimen panttimaksu Kivenlahden pysäköintitalo Autohallipaikka kansi 17,00 €/kk + avaimen panttimaksu Kivenlahden pysäköintitalo Autopaikka kylmä 12,00 €/kk Meriusvan paikoitusalue

  Pohja

  Kuvat

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kohdetta välittää

  Helsinki OP Koti Uusimaa Oy LKV

  Hakaniemenranta 1, HELSINKI

  0400 347 758 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä
  Hae asuntolainaaOsuuspankista!