Kylmänojantie 231, Palojoki, Nurmijärvi

Velaton myyntihinta 230 000 € Myyntihinta: 230 000 €
Pinta-ala
220 m2
Halli rakennus

Reilulla 1,2 ha tontilla oleva kohde, jolta hyvät ja nopeat yhteydet Hämeenlinnanväylälle -E12 tielle, sekä Ilvesvuoren teollisuusalueelle !

Hallirakennus n. 220 m², joka osin eristetty ja eritsämätön halli. Entinen ajoneuvojen suojarakennus. Pariovet n. 4 m korkeat.

Tontilla peruskorjausta kaipaava omakotitalo, 169 k-m² Varsinaiset asuintilat 1. kerroksessa, 2. kerroksessa kaksi matalaa huonetta ja kellarikerroksessa tilava autotalli / työtila, sekä saunaosasto.

Lisäksi huonokuntoinen autotallirakennus n. 50 m² ja kunnostettava hirsinen saunamökki n. 44,5 m², joka sijaitsee tekolammen ja Kylmänoja - puron läheisyydessä.

Metsäinen ja suurimmalta olisi luonnontilassa oleva tila kokonaisuus muodostuu kahdesta ei tilasta, joiden yhteenlaskettu pinta-ala on 1,2437 ha.

Remonttitaitoinen yrittäjä pystyy yhdistämään täällä niin työteon, asumisen ja vapaa-ajan vieton.

Lisätietoja ja esittelyt: Mika Nyman 0400347758 tai mika.nyman@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Kohteen tiedot

  Perustiedot

  Kohdenumero
  542612
  Kohdetyyppi
  Varastotila
  Osoite
  Kylmänojantie 231, 01900 NURMIJÄRVI
  Huoneet
  Halli rakennus
  Kokonaispinta-ala
  220 m2
  Vapautuminen
  Sopimuksen mukaan

  Hintatiedot

  Myyntihinta
  230 000,00 €

  Sähkönkulutus kiinteistöllä ollut 2021 n. 21.000 kWh. Kiinteistövero: 471,98 € ja 134,95€.

  Rakennuksen tiedot

  Energialuokka
  Ei energiatodistusta
  Lisätietoa energiatodistuksesta
  Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa

  Tontti ja kaavoitus

  Tontin pinta-ala
  1,2 ha
  Omistus
  Oma
  Kaavoitus
  Kiinteisöihin ei kohdistu osayleiskaava. Alueen osayleiskaavan laatminen tullaan tekemään tilakohtaisesti. Uudisrakentaminen edellyttää suunnittelutarveratkaisua.

  Lisätiedot

  Myyntikohde muodostuu kahdesta eri tilasta, joiden kiinteistötunnukset: 543-410-4-51 ja 543-410-4-59. PIHAMÄKI ja LAMPILA-nimiset tilat. Kiinteistöjen yhteenlaskettu pinta-ala 1,2437 ha. Hallirakennus - kulkuneuvojen suoja- ja huoltorakennukset. Rv 1983. Pinta-ala 220 k-m². Rakennus- ja huoneistorekisteri otteen mukaan. Rakennusmateriaali puu, peltivuoraus. Harjakatto, peltikate. Ei lämmitystä. Halli jaettu kahteen osaan, toinen eristämätön ja toinen eristetty tila. Asuinrakennus: 1961-62 rakennettu omakotitalo. Pinta-ala 95 / 169 m², kerrosala 169 m² Rakennus- ja huoneistorekisteri otteen mukaan. Puurunko, minerit vuoraus. Harjakatto, peltikate. Sähkölämmitys seinäpatterein. Vanhaa höyrylämmitys järjestelmää ei ole poistettu. Oma vesikaivo. Vesi ruosteista. Vesikaivo sijaitsee Kylmäojan läheisyydessä. Kaivo tulisi kunnostaa ja asentaa Fe suodatin. Oma viemäröintijärjestelmä. Viemäröinti ei vastaa nykypäivän asetusta. Ostajan tulee tehdä uusi viemäröintijärjestelmä. Rakennuksen yleiskunto pääosin alkuperäinen. Rakennuksen kuntoon liittyviä tutkimuksia ei ole tehty. Autotalli. Rv 1966. n. 50 m². Rakennuksessa talli, varasto ja katos. Rakennuksen kunto käyttötarkoitus huomioiden on kohtalainen / huono. Saunarakennus -sijaitsee LAMPILA tilan puolella. Rak.lupa haettu 1971. Rakennusta ei ollut kirjattu kunnan rakennusrekisteriin. Rak.lupa piirroksen mukainen rakennusala 40,5 m². Rakennus tehty vanhoista hirsistä, jotka siirretty toisesta paikasta. Rakennuksessa takkatupa keittokulmauksella, pukeutumistila ja löylyhuone jossa suihku. Saunan wc viemäröinti ohjattu umpikaivoon. Vesi päärakennuksen kaivosta. Rakennuksen yleiskunto on heikko / remontoitava. Tilan läpi kulkee Kylmänoja - puro, joka laskee Vantaanjokeen. Purossa on keväisin vettä, kesällä vähäisesti. TIlalla on ollut kaksi tekolampea, joista toisessa vielä vettä, mutta lampi vaatii kunnostusta. Kiinteistöihin ei kohdistu rasituksia -kiinnittyksiä ei ole.

  Kuvat

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kohdetta välittää

  Helsinki OP Koti Uusimaa Oy LKV

  Hakaniemenranta 1, HELSINKI

  0400 347 758 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä
  Hae asuntolainaaOsuuspankista!