Kilterinkuja 2 C B, Myyrmäki, Vantaa

Velaton myyntihinta 449 800 € Myyntihinta: 134 800 €
Käyttöönottovuosi 2023
Pinta-ala
86,5 m2
4h + kt + s

Seuraava esittely to 21.3.2024 klo 18.30 - 19.15. Tervetuloa!

Tee kaupat 31.3 mennessä tästä kohteesta, rakennuttaja maksaa puolestasi 5 vuoden hoitovastikkeet! Säästät vuosittain jopa 1300-7000 , jolla voit toteuttaamuitakin unelmiasi. Lähde vaikka matkalle!

Kampanja voimassa 13.2-31.3.2024 asti eli asuntokaupppa tulee tehdä 31.3.2024 mennessä.

Kysy lisää välittäjiltä.

Asunto Oy Vantaan Bronkisi on nyt muutto valmis!

Aivan Myyrmäen keskustaan on valmistunut kuusikerroksinen Asunto Oy Vantaan Bronksi, joka on omalla tontilla tarjoten edullisemman asumisvaihtoehdon mukavuuksista tinkimättä. Asunto Oy Vantaan Bronksin 63 uudesta kodista löytyy täydellinen koti sinulle, halusit sitten asua käytännöllisessä yksiössä tai avarassa neljän huoneen perhekodissa.

ASUINVIIHTYVYYTTÄ JA MUUNTOJOUSTAVUUTTA

Uudessa kodissa viihtyminen on helppoa, kun voit päättää itse, millaisen kodistasi haluat. Asuntojen tilaratkaisuissa on pyritty kiinnittämään erityistä huomiota tilojen mitoitukseen, toimivuuteen sekä kalustettavuuteen. Asunnot ovat kiintokalusteiltaan, materiaaleiltaan ja värimaailmaltaan moderneja ja hillittyjä. Voit valita pintamateriaalit toiveidesi mukaan maksutta rakennuttajan laajasta valikoimasta ja myös yksilöllisemmät toiveet on mahdollista toteuttaa muutostyöaikataulun puitteissa. Osassa asunnoista voit päättää haluatko jättää saunan pois suoraan ja tehdä saunasta joko vaateuhuoneen tai työskentelytilan.

KODIKKUUTTA KAIKKIEN PALVELUIDEN JA AKTIVITEETTIEN KESKELLÄ Myyrmäen palvelutarjonta on uskomattoman hyvä, täältä löytyy aivan kaikki, kuten Myyrmannin monipuolinen kauppakeskus, harrastusmahdollisuuksia, puistoja ja lukematon määrä muita palveluita. Ympärillä aukeavat laajat viheralueet Keskuspuistoa ja Vantaanjoenvarren ulkoilureittejä myöten. Myös Malminkartanon kuntoportaille käy kotiovelta lyhyt matka.

AJANVIETETTÄ TAITEEN JA KULTTUURIN SYDÄMESSÄ

Myyrmäki on tunnettu kattavasta kulttuuritarjonnastaan. Ympärivuotiset taidenäyttelyt, teatteri- ja musiikkiesitykset ja muut tapahtumat ovat osa Myyrmäen monipuolista sykettä - tällä alueella ei vapaa-ajan tekeminen lopu!

KANSAINVÄLISTEN LIIKENNEYHTEYKSIEN ÄÄRELLÄ

Myyrmäestä on mahtavat kulkuyhteydet kaikkialle ja tulevaisuudessa ne paranevat entisestään alueen kehittyessä. Julkinen liikenne on helposti saavutettavissa, bussipysäkit ja juna-asemat ovat kävelymatkan etäisyydellä kotoasi. Junalla matka taittuu kätevästi Helsingin keskustaan alle puolessa tunnissa ja Helsinki-Vantaan lentoasemalle pääsee Kehärataa pitkin vartissa.

MYYRMÄKI ON PERHEELLE MITÄ MAINIOIN PAIKKA ASUA

Perheelle Myyrmäki on mitä mainion paikka asua, päiväkoteja on alueella lähes 40 ja peruskoulujakin peräti 11. Myyrmäessä asuu runsaasti opiskelijoita. Ammattikorkeakoulu Metropolian toiseksi suurin kampus sijaitsee vain 400 metrin päässä ja alueella on myös lukuisia muita oppilaitoksia. Ympäriltä löytyy lukuisasti leikkipuistoja ja pelikenttiä aina jalkapallostadionia ja jäähallia myöten.

UNELMISTA TOTTA

Tartu tilaisuuteen ja tee unelmistasi totta ottamalla yhteyttä:

Pekka-Riutta-aho p. 050 476 0335 pekka.riutta-aho@op.fi Johanna Mustonen p. 050 526 6760, johanna.mustonen@op.fi

Katso kaikki vapaat asunnot tässä taloyhtiössä.

Siirry uudiskohdesivulle

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    542505
    Kohdetyyppi
    Kerrostalo
    Osoite
    Kilterinkuja 2 C B, 01600 VANTAA
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    4
    Huoneet
    4h + kt + s
    Asuinpinta-ala
    86,5 m2
    Kts. yhtiöjärjestys.
    Kokonaispinta-ala
    86,5 m2
    Käyttöönottovuosi
    2023
    Yleiskunto
    Uusi
    Kerros
    5/6
    Hissi
    Kyllä
    Sauna
    Ei
    Parveke
    On, lasitettu
    Parvekkeen kuvaus
    Huoneistonlevyinen lasitettu parveke avautuu kadun puolelle etelään.
    Ikkunat ja näköalat
    Huoneiston ikkunat ovat etelään, pohjoiseen ja itään
    Vapautuminen
    Heti
    Hinta

    Velaton hinta

    449 800,00 €

    Myyntihinta

    134 800,00 €

    Lainaosuus

    315 000,00 €

    Neliöhinta

    5 200,00 € /m²

    Kohde on yhtiölainoitettu - lainaosuus 315 000,00 €

    Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

    Vastikkeet

    Hoitovastike

    397,90 € /kk

    Rahoitusvastike

    2 488,50 € /kk

    Yhtiövastike yhteensä

    2 886,40 € /kk

    Muut maksut

    Huoneistojen vesimaksu 21,00€/hlö/kk, tasaus huoneistokohteisen mittauksen mukaan. Varaston hoitovastike: 5,00 €/varasto/kk. Laina-aika: 25 vuotta. Lyhennysvapaa on kaksi vuotta kohteen valmistumisesta Korko ja marginaali: 12 kk Euribor + 0,95 %. Pankilla oikeus tarkistaa marginaali lainan nostopäivästä alkaen 3 vuoden välein. Hinnastossa ilmoitetut pääomavastikearviot on laskettu 5,10 % kokonaiskorolla (12 kk Euribor 4,116 % 16.8.2023). Pääomavastiketta on korotettu taloussuunnitelmassa ilmoitetusta perustuen viitekoron muutokseen, jota ei ole voitu ennakoida taloussuunnitelmaa laadittaessa. Yhtiölaina on sidottu 12 kk Euribor-viitekorkoon + marginaali 0,95 %. Yhtiölainan viitekoron tarkistuspäivä määräytyy valmistumispäivän mukaisesti. Kaksi ensimmäistä valmistumisen jälkeistä vuotta ovat lyhennysvapaita, jolloin pääomavastikkeella katetaan vain koron osuus 1354,50 euroa/16.8.2023 tilanteen mukaan (pääomavastike 1). Pääomavastiketta, jolla katetaan lainan korko ja lyhennys (pääomavastike 2), aletaan periä noin puoli vuotta ennen ensimmäistä lainanlyhennystä, joka on arviolta loppuvuodesta 2025. Laina lyhenee tasalyhennyksin 23 vuoden ajan 6 kuukauden välein. Hinnastossa ilmoitetut pääomavastikkeet ovat laskennallisia ja perustuvat oletukseen, että korot pysyvät arviointihetken tasolla. Viitekoron muutos vaikuttaa pääomavastikkeen suuruuteen. Mikäli osakkeenomistaja on maksanut huoneistokohtaisen lainaosuuden pois, ei pääomavastiketta peritä. Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto Oy Vantaan Bronksi
    Asuinhuoneistoja
    63
    Autopaikat
    26 kpl
    Taloyhtiössä on
    Sauna, talopesula, kuivaushuone, lastenvaunuvarasto, väestösuoja, kerhotila, ulkoiluvälinevarasto

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Betoni. JULKISIVUT Julkisivujen pääasiallinen pintamateriaali on paikalla muurattu tiili sekä maalattu sandwich-elementti. Muut täydentävät materiaalit tehdään julkisivupiirustusten mukaisesti. VÄLISEINÄT Asuntojen väliset sekä asuntojen ja porrashuoneiden väliset seinät ovat teräsbetonielementtejä ja/tai betonisia hormielementtejä. Asuntojen sisäpuoliset seinät ovat puu- tai teräsrankaisia kipsilevyseiniä, pesuhuoneen puolella on kosteisiin tiloihin soveltuva levy. Pesuhuoneiden seinät vesieristetään. PARVEKKEET Asunnoissa on oma lasitettu parveke. Parvekelaatan kantava rakenne on teräsbetonia, laatta on tuettu betonirakenteista. Parvekkeilla on betonielementtirakenteinen ja/tai metallirunkoinen lasikaide ja kaiteen päällä on avattava/kiinteä kirkas parvekelasitus. Parvekkeille asennetaan pistorasiat ja valaisimet sähkösuunnitelmien mukaisesti. Huom. parvekkeet on suunniteltu tuulettuviksi jolloin lasitukset eivät ole vesi- eivätkä lumitiiviitä.
    Kattotyyppi
    Tasa
    Lämmitysjärjestelmä
    Kaukolämpö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Vesikiertoinen patterilämmitys. Lämmitysjärjestelmänä on vesikiertoinen patterilämmitys. Pesuhuoneissa ja erillisissä wc-tiloissa on lattialämmitys liitettynä kiinteistön sähköön.
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Rakennuksessa on keskitetyllä lämmöntalteenotolla varustettu tulo- ja poistoilmanvaihtojärjestelmä, jota voidaan osittain säätää asunnon liesikuvusta. Asuntoihin on mahdollisuus hankkia ilmalämpöpumppu muutostyönä.
    Energialuokka
    B 2018

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    1 714 m2
    Omistus
    Oma
    Kaavoitus
    Asemakaava. Vantaan kaupunki.

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Kauppakeskus Myyrmanni palvelee laajoine palveluineen vain noin 300 metrin etäisyydellä. Kauppakeskus Isomyyrin kaupat ja erikoisliikkeet alle kilometrin etäisyydellä. Myyrmäen terveysasemalle on noin 400 metrin matka. Kaikki muut Myyrmäen peruspalvelut löytyvät kävelymatkan etäisyydellä. Koulut: Kilterin ala- ja yläkoulut löytyvät noin 300 metrin päästä. Lähin lukio, Vaskivuoren lukio sijaitsee kilometrin päässä ja Martinlaakson lukio noin kahden kilometrin päässä. Päiväkoti: Alueilla sijaitsee useita päiväkoteja mm. päiväkoti Pilke noin 220 metrtiä. Alueella sijaitsee hyvät liikuntapuitteet. Energia Areena. Myyrmäen Urheilupuisto, josta löytyy mm. jalkapallokentät, jäähallit. Malminkartanon kuntoportaat löytyy kävelyetäisyydellä. Lentokentälle matka taittuu noin 15 minuutissa Kehärataa pitkin. Liikenneyhteydet: Myyrmäen juna-asema sijatsee 400 metrin päässä. Bussipysäkit sijaitsevat noin 250 metrin etäisyydellä.

    Lisätiedot

    HISSI Rakennus varustetaan konehuoneettomilla asuintalohisseillä. PIHA Korttelin kaikkien tonttien yhteiset oleskelu- ja leikkialueet, istutukset, nurmialueet, pihakäytävät ja pihan päällysteet sekä pihan varusteet toteutetaan asemapiirustuksen sekä erillisen pihasuunnitelman mukaisesti. JÄTEHUOLTO Jätehuolto toteutetaan asemapiirustuksen ja pihasuunnitelman mukaisesti syväkeräyssäiliöillä. Jätteiden lajittelu mahdollistetaan paikallisen toimijan ohjeistusten mukaiseksi. TALOTEKNIIKKA Rakennus liitetään kunnalliseen vesi- ja viemäriverkostoon, sekä alueelliseen sähkö- ja kaukolämpöverkostoon. Lämmitysjärjestelmänä on vesikiertoinen patterilämmitys. Pesuhuoneissa ja erillisissä wc-tiloissa on lattialämmitys liitettynä kiinteistön sähköön. Rakennuksissa on keskitetty lämmöntalteenotolla varustettu tulo- ja poistoilmanvaihtojärjestelmä, jota voidaan osittain säätää asunnon liesikuvusta. Asuntoihin on mahdollista hankkia ilmalämpöpumppu muutostyönä. Ilmalämpöpumppu on liitetty asunnon sähköön ja sen huolto- ja ylläpito on osakkeenomistajan vastuulla. Ilmalämpöpumpun käyttöä voidaan rajoittaa yöaikana ja lämmityskaudella. Vedenmittaus on huoneistokohtainen (kylmä- ja lämminvesi) ja asunnoissa on vedenkulutusta pienentävät wc-istuimet. Huoneistojen ja yhteisten tilojen kiinteä valaistus on toteutettu pääosin LED-tekniikalla. Jokaiseen asuntoon sisältyy yhtiövastikkeeseen kuuluvana taloyhtiölaajakaista, sekä kaapelitelevisio-operaattorin palvelut. Asuntoihin asennetaan laajakaistajohdotus, mikä mahdollistaa huoneistokohtaisen internetliittymän.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Helsinki OP Koti Uusimaa Oy LKV

    Hakaniemenranta 1, HELSINKI

    010 255 5900 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!