Kirvesmiehentie 3 LH 2, Kilta, Kerava

Vuokra 748 €/kk
Pinta-ala
76 m2
liiketila, kk, wc

1.12.2022 vapautuva liiketila kerrostalon katutasosta. Tila soveltuu parhaiten toimisto tai vastaanottotilaksi, rajoitetusti liiketoimintaan. Sisääkäynnin yhteydessä muutama noustava porras.

As Oy toimii vuokranantajana ja vuokra on alv:ton. Vuokravakuus vastaa 2 kuukauden vuokraa. Vuokrasopimus voidaan tehdä määräaikaisena tai toistaiseksivoimassaolevana, jossa 1. mahd. irtisanomisajankohta on 12 kk. vuokrasopimuksen alkamisesta.

Vuokralaisella mahdollisuus yhteen autopaikkaan, joka kuuluu vuokraan. Asiakaspysäköinti läheisen P-alueen vieraspysäköinti paikoilla. Paikallisliikenteen bussipysäkki Tuuusulantiellä ja Keravan juna-aemalle n. 900 m.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Kohteen tiedot

  Perustiedot

  Kohdenumero
  542366
  Kohdetyyppi
  Liiketila
  Osoite
  Kirvesmiehentie 3 LH 2, 04200 KERAVA
  Huoneet
  liiketila, kk, wc
  Kokonaispinta-ala
  76 m2
  Vapautuminen
  1.12.2022 mennessä

  Hinta ja ehdot

  Vuokra
  748,00 €/kk

  Vuokralaisen tehtävä oma sähkösopimus, sekä sopimus tietoliikenneyhteyksistä. Vesimaksu toiminnan mukaan (15 € /kk) Yhtiön sähköpistokkeellinen autopaikka 9 € /kk, pistokkeeton paikka 5 € /kk. Asetettava vakuus joka vastaa 2 kk vuokraa vastaavaa summaa.

  Rakennuksen tiedot

  Energialuokka
  D 2007
  Lisätietoa energiatodistuksesta
  viimeinen voimassaolopäivä 31.12.2022

  Tehdyt korjaukset

  2020: Ikkunoiden ja parvekeovien uusinta.Ilmanvaihtolaitoksen puhdistus, huolto/korj. ja säätö Parvekerakenteiden peruskorjaus ja parvekkeiden lasitus. 2019: Porrashuoneiden valaistuksen uusiminen LED. Raja-aidan rakentaminen. Piharakennusten ja aitojen huoltomaalaus 2007, 2019. Lisää yhtiön remonttihistoriaa yhtiön korjaus- ja kunnossapitosuunnitelmassa.

  Suunnitellut korjaukset

  Hallituksen esittämän 5-vuotis korjaustarveselvityksen mukaan vuosille 2022 -2026: 2022 Kattotarkastus ja raportin mukaiset korjaukset 2025 Lämmitysjärjestelmän virtausten ja lämpötilojen säätö. Patteritermostaattien uusiminen tarpeen mukaan. Hissien peruskorjaus tai uusiminen. 2026 Lukituksien uusinnat. Parvekelasien tarkastus, huolto ja kunnossapito säännöllisesti. Piha nurmikon, istutusten uusiminen tarpeen mukaan.

  Lisätiedot

  As Oy Satotaival vuokraa yhtiön omistaman liikehuoneiston. Vuokra alv:ton. Vuokrasopimus joko toistaiseksivoimassa oleva, jossa ensimmäinen mahd. irtisanomisaika 12 kk vuokrasopimuksen alkamisajankohdasta. Muutoin noudatetaan 3 kk irtisanomisaikaa. Neuvoteltavissa myös pidempiaikainen määräaikainen vuokrasopimus. Sopimussakko, jos sopimus irtisanotaan ennen 1. mahdollista irtisanomisaikaa, on sopimussakko 1 kk vuokraa vastaava summa. Ennen vuokrauspäätöksentekoa, esitetään taloyhtiön hallitukselle vuokralaisen toimiala, sekä tarkastetaan vuokralaisehdokkaan taloustiedot. Taloyhtiön hallitus pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä vuokraushakemuksen. Vuokrasopimus sidotaan vuosittaiseen 3% vuokrankorotukseen tai kuluttajahintaindeksiin. Mikäli indeksi laskee, ei vuokra laske. Taloyhtiö, kerrostalo. Rv. 1992. Kaukolämpö. Koneellinen poistoilmanvaihto. Yhteisantenni. Taloyhtiössä asuntoja 27 kpl, ja liikehuoneistoja 2 kpl. Autopaikkoja yht. 31 kpl.

  Pohja

  Kuvat

  Kohdetta välittää

  Helsinki OP Koti Uusimaa Oy LKV

  Hakaniemenranta 1, HELSINKI

  0400 347 758 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä
  Hae asuntolainaaOsuuspankista!