Harviaistentie, Kalkkinen, Asikkala

Velaton myyntihinta 298 000 € Myyntihinta: 298 000 €
Pinta-ala
3,0 ha

Aivan Kalkkisten kanavan kupeessa löytyy oivallinen paikka loma-asunnon rakentamiseen. Tämä 2,98 ha alue muodostuu metsätalousalueesta ja kolmesta loma-asuntojen rakennuspaikoista. Rantakaavassa on merkitty tälle myynnissä olevalle tilalle kolme, noin 3000 m2 rantarakennuspaikkaa, jossa kussakin on 120 m2 rakennusoikeutta. Rannan suunta kaakkoon. Kovapohjainen ranta. Jonkin verran kivikkoa, mutta kuitenkin veneilijälle ystävällinen ranta. Tila myydään kokonaisuutena. Savilahti-tila on tällä hetkellä kokonaan metsänä, jonka puustoarvio OP Metsäarvion mukaan on 42 170 €.

Sijainti on veneilijälle loistava! Kalkkisten kanavan kautta pääset veneilemään Päijänteen puolelle ja Vääksyn kanavan kautta edelleen Vesijärvelle.

Soita ja kysy lisätietoa, kerron mielelläni!

Sari 050 560 2259

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Kohteen tiedot

  Perustiedot

  Kohdenumero
  542294
  Kohdetyyppi
  Vapaa-ajan tontti
  Osoite
  Harviaistentie, 17240 KALKKINEN
  Omistusmuoto
  Omistus

  Hintatiedot

  Myyntihinta
  298 000,00 €
  Kiinteistövero
  30 €/ vuosi

  Kiinteistölle ei tällähetkellä kohdistu tiemaksua, koska kiinteistöllä ei ole rakennuksia. Tienhoitokunta määrittää maksun ostajalle kiinteistön käytön mukaan. Rakennuspaikkoja ei ole lohkottu eikä kaavassa tilalle merkittyä tietä ole rakennettu. Tila myydään yhtenä kokonaisuutena, myyjä ei vastaa lohkomisista, tienrakentamisesta eikä mahdollilsesta vesijätön lunastamisesta.

  Tontti ja kaavoitus

  Tontin pinta-ala
  3,0 ha
  Omistus
  Oma
  Maasto
  Tila on tällähetkellä lähes kokonaan metsää. Kohteesta on laadittu metsäarvio. OP Metsäarvio on laadittu perustuen Suomen Metsäkeskuksen keräämään ja ylläpitämään metsävaratietoon, metsänkäyttöilmoitusten tietoihin sekä satelliitti- ja ilmakuva-aineistoihin. Arviota ei ole maastotarkastettu eikä kiinteistön hakkuusopimuksista tai metsän käyttörajoituksista ole tietoa. Arvion mukaan puuston arvo on 42 170 euroa.
  Tie perille
  Ei
  Kaavoitus
  Ranta-asemakaava. Tilalla on kolme kaavoitettua rantarakennuspaikkaa loma-asuntojen korttelialueella ja muu alue on metsätalousaluetta. Kaavassa on rasitteena venevalkama-alue ja tieoikeus venevalkamalle. Asiakkalan kunta

  Rantaoikeudet

  Ranta
  Oma ranta
  Lisätiedot
  Yhteinen vesialue 16-406-876-1 Kalkkisten yhteiset vesialueet. Yhteinen vesialue 16-406-876-3 Mettälammit. Yhteisiä maa-alueita joissa venevalkama 5 kpl 16-406-878-6 (7-10) Lisäksi yhteinen sorapaikka 16-406-878-3 ja -4. ja savenottopaikka 16-406-878-5.
  Rannan pituus
  noin 250 m
  Rannan suunta
  Kaakko
  Vesistön tyyppi
  Järvi
  Rannan kuvaus
  Ruotsalainen

  Vesi ja viemäröinti

  Vesijohto
  Ei
  Viemäri
  Ei
  Jätevesi-selvitys tehty
  Ei

  Palvelut ja liikenneyhteydet

  Palvelut: Kalkkisten kyläkauppa ja Mani-Baari 8 km. Vääksy 25 km,.

  Lisätiedot

  - Tieoikeus merkitty rantakaavaan kaavoitetulle tontille nro 1, 16-406-2-190 Sorsakivi. - Rantakaavassa on merkitty tierasite venevalkamalle, josta on kulkuyhteys Iitulansaareen. Saareen on kaavoitettu rantatontteja, mutta saari on toistaiseksi rakentamaton ja yksityisessä omistuksessa. - Tieoikeus Harviaisten yksityistie, tiekunnan osakkaille.

  Joustavalla lainalla
  unelmiesi kotiin

  Tutustu OP:n rakennuslainaan
  Asuntolainan myöntää osuuspankki

  Pohja

  Kuvat

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kohdetta välittää

  Lahti OP Koti Päijät-Häme Oy LKV

  Aleksanterinkatu 20, LAHTI

  010 256 7700 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä
  Hae asuntolainaaOsuuspankista!