Kallvikinrinne 11 C, Kurttila, Espoo

Velaton myyntihinta 562 500 € Myyntihinta: 562 500 €
Pinta-ala
456 m2

Harvoin tarjolla - erillistalon rakennuspaikka Espoossa meren rannalla! Asunto Oy Espoon Helenanranta V C sijaitsee Kurttilassa, Kallvikin rannalla, upeiden merimaisemien äärellä. Täällä pääset ihailemaan vuoden kiertoa ja meren muuttuvaa maisemaa omalta kotisohvalta ja terassilta. Ainutlaatuinen mahdollisuuus suunnitella ja rakentaa unelmakotisi meren äärelle nyt vain puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta!

Kiinteistö 49-45-156-14 on jaettu hallinnanjakosopimuksella hallinta-alueiksi A-G. Hallinta-alueen C määräosa on noin 456 m2. Hallinta-alueelle voidaan rakentaa rakennus, jonka suuruus on 125 kerrosalaneliömetriä, lisättynä asemakaavan mukaisella 20 %:lla sekä asemakaavan sallimilla muilla tiloilla. Yhteisten tie- ja polkualueiden kustannusten jaosta on kerrottu tarkemmin hallinnanjakosopimuksessa. Espoon kaupungin rantaraitin jatkosuunnitelmat ovat vireillä ja lähistölle onkin kaavailtu upeat ulkoilureitit ja liikuntamahdollisuudet aivan meren äärelle.

Varainsiirtovero 2 % maksetaan kauppojen yhteydessä. Lisätiedot ja esittelyt:

Ulla Helenius, kiinteistönvälittäjä LKV, p.050 441 3464, ulla.helenius@op.fi ja Petra Mantere, kiinteistönvälittäjä, LKV, p. 050 365 1765, petra.mantere@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Kohteen tiedot

  Perustiedot

  Kohdenumero
  541069
  Kohdetyyppi
  Okt-tontti
  Osoite
  Kallvikinrinne 11 C, 02780 ESPOO
  Omistusmuoto
  Omistus

  Hintatiedot

  Myyntihinta
  562 500,00 €

  Hallinta-alue C:n osakkeiden omistaja on yksin vastuussa omaan kiinteistöosuuteensa kohdistuvista kiinnityksistä ja muista rasitteista. Yhteisen tie- ja polkualueen rakentamisesta ja kunnossapidosta, lumenaurauksesta sekä niiden aiheuttamista kustannuksista vastaa kaikki osapuolet yhtä suurin osuuksin. Hallinta-alueen C:n osakkeiden omistaja huolehtii omistamansa rakennuksen (tai sen osan) rakentamisesta, peruskorjauksesta, korjauksista ja kunnossapidosta sekä vastaa niistä aiheutuvista kustannuksista sekä hallitsemansa piha-alueen kunnostamisesta ja hoidosta ja niistä aiheutuvista kustannuksista sekä kaikista muistakin kustannuksista, jotka voidaan kohdistaa hänen omistamaansa rakennukseen (tai sen osaan) tai hänen hallitsemaansa maa-alueeseen. Hallinta-alue C:n osakkeiden omistaja vastaa omista lämmitys-, vesi-, viemäri-, sähkö-, vakuutus- ja muista niihin verrattavista ylläpitokustannuksista. Koko kiinteistöön kohdistuvat kustannukset jaetaan omistajien kesken tasan. Tällaisia kustannuksia ovat esimerkiksi kiinteistövero ja jätehuollon maksut, jollei tästä erikseen muuta sovita. Kiinteistövero koko kiinteistön osalta tilikaudella 31.7.2021-30.6.2022 ollut 411,03 euroa. Rasitesopimuksen myötä asunnolle aiheutuu asumiskustannuksiin vaikuttavia kustannuksia.

  Tontti ja kaavoitus

  Tontin pinta-ala
  456 m2
  Omistus
  Oma
  Tie perille
  Kyllä
  Kaavoitus
  Asemakaava (sitova tonttijako). Espoon kaupunki, puh. 09-81621/kaavoitus
  Rakennusoikeus
  125 m2
  Lisätietoja maapohjasta
  Hallinta-alueelle voidaan rakentaa rakennus, jonka suuruus on 125 kerrosalaneliömetriä, lisättynä asemakaavan mukaisella 20%:lla sekä asemakaavan sallimilla muilla tiloilla. Hallinnanjakosopimuksessa määritelty esim. rakennusten maksimikorkeudet ja parvekkeiden ilmansuunnat.

  Rantaoikeudet

  Ranta
  Laiturioikeus
  Lisätiedot
  Laiturin vuokraoikeus vastikkeetta vuoteen 2026 asti, jonka jälkeen sopimus on Espoon kaupungin kanssa määrä uusia.
  Vesistön tyyppi
  Meri
  Lisätietoa vesistöstä
  Rakennuspaikan edessä varaus rantaraitille
  Rannan kuvaus
  Kallvikin puistoalueen suunnitelma hyväksytty 6/2022. Huoneistolle jää merinäköala.

  Vesi ja viemäröinti

  Käyttövesi
  Kunnan.
  Jätevesihuolto
  Kunnan.
  Lisätietoa kunnallistekniikasta
  Ostaja vastaa kaikista vesi-, viemäri- ja hulevesiliittymien sopimuksiin ja rakentamiseen liittyvistä kustannuksista omalla hallinta-alueella olevan asunnon osalta.

  Palvelut ja liikenneyhteydet

  Palvelut: S-Market Saunalahti 1,9 km, K-Supermarket Lasihytti 2,4 km, Kivenlahden uusi Lippulaiva 5,5 km. Koulut: Suomen- ja ruotsinkieliset alueella. Päiväkoti: Suomen- ja ruotsinkieliset alueella.

  Lisätiedot

  Asunto Oy Espoon Helenanranta V C:n koko osakekanta 1-100, sähköinen merkintä. Varainsiirto 2 % maksetaan kaupanteon yhteydessä. Kiinteistölle on laadittu hallinnanjakosopimus, joka on kirjattu 30.6.2021 erityisenä oikeutena lainhuuto- ja kiinnitysrekisteriin. Hallinnanjakosopimuksessa määritellään kiinteistön hallinta- ja käyttöoikeudet sekä niihin liittyvät velvoitteet. Ostajaa kehotetaan tutustumaan erityisellä huolellisuudella laadittuun hallinnanjakosopimukseen. Espoon kaupungin tekninen lautakunta on hyväksynyt Kallvikin rantaraitin suunnitelman 15.6.2022, suunnitelmalla ei vielä ole toteutumisaikataulua, kts. lisätiedot: https://www.espoo.fi/fi/hankkeet/kallvikin-rantaraitin-puistosuunnitelma

  Joustavalla lainalla
  unelmiesi kotiin

  Tutustu OP:n rakennuslainaan
  Asuntolainan myöntää osuuspankki

  Kuvat

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kohdetta välittää

  Espoo OP Koti Uusimaa Oy LKV

  Länsituuli 8, ESPOO

  010 255 5930 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä
  Hae asuntolainaaOsuuspankista!