Nokuantie 9, Kuortane

Velaton myyntihinta 299 000 € Myyntihinta: 299 000 €
Käyttöönottovuosi 2020
Pinta-ala
152 m2
4mh + oh + k + rt + khh + ph + s + vh

Ajatuksella hiottu ja rakennettu koti Kuortaneen keskustassa. Tässä kodissa on kauniisti käytetty värejä.

1875 m2 tontti on päättyvän tien ja puistoalueen reunalla ja matkaa Kuortaneen keskustaan on vain n. 500 metriä. Nokuan asuntoalue on uutta kaava-aluetta ja tie tullaan päällystämään perille asti.

2020 rakennettu maalämpötalo ei uudelle häpeä. Talo on rakennettu isonkin perheen tarpeita ajatellen ja niin työ- kuin harrastustilaa löytyy runsaasti. Pihassa on lämmin kahden auton talli kahdella erillisellä lämpimällä työtilalla sekä varastolla. Kerrosalaltaan 72 m2 tallin sisällä on myös varaus wc- ja vesipisteelle. Lisäksi autosäilytykseen on kolmen auton katos, josta kaksi on vielä extraleveällä kululla. Pihassa myös puuvaja/roskakatos/pyöräkatos.

Eteistila talossa on leveä ja näkymä on heti kodin sydämeen, keittiö- ja ruokailutilaan. Eteisen lattiat on kovaakin kulutusta kestävää laattaa ja tilassa ei kiinteitä kaappeja ole, joten mahdollisuuksia omanlaiseen säilytysjärjestelmään on rajattomasti. Keittiö on avattu kahdelle suuntaa aukeavaksi näkymäksi ja laadukkaat Puustellin kalusteet ja AEG kodinkoneet on tehty kestämään kulutusta. Olohuoneessa näyttävä pönttömuuri, hienoja yksityiskohtia sekä mm. lasiliukuovilla rajattu erillinen huonetila, josta voi tehdä niin lisähuoneen kuin työhuoneenkin.

Talossa on kolme makuuhuonetta erillisessä siivessä. Makuuhuoneet ovat täysin muunneltavissa ja hyödynnettävissä kun näissäkään kiinteitä kaappeja ei ole. Samassa siivessä on erillinen kodinhoitohuone sekä vaatehuone. Kätevää ja helppoa arjen pyörittämistä! Takaterassille kuljetaan niin päämakuuhuoneesta kuin olohuoneesta. Terassi on kahdesta eri suunnasta katettu ja suojaisa, mutta silti avointa tilaa löytyy hyvin myös auringonpalvojille sekä paikka esimerkiksi ulkoporealtaalle. Kiinteä kesäkeittiö sekä kesähuone ovat kumpikin ehdottoman hyviä lisäosia tämän terassin käyttömahdollisuuksiin.

Kunnan vesi ja viemäröinti, hälytysjärjestelmä, talossa valmius valokuituun. Tässä kodissa kaikki on ajateltu ja suunniteltu tarkasti.

Kuortane on vain puolentunnin ajomatkan päässä niin Seinäjoelta kuin Lapualta, Alavudelta ja Tuurista. Palvelut ovat kaikki lähellä, tuliterä koulu ja hyvä varhaiskasvatus kesähoidolla ja aamu- ja iltapäivätoiminnalla 2. luokkalaisille asti. Harrastusmahdollisuuksia alueelta löytyy laajasti ja alue on turvallinen asua etenkin lapsiperheelle.

Kiinnostuitko kohteesta? Pyydä lisätietoja ja varaa oma yksityisesittely Petra Kurhela 050 413 9789 petra.kurhela@op.fi.

Jos oma asuntosi on vielä myymättä, soita meidät arviokäynnille ja anna meidän huolehtia myynnistä puolestasi. OP-Koti on Suomen luotetuin välitysliike ja toimimme osana OP ryhmää panostaen lähialueen parhaaseen palveluun. OP koti tuntee Suomen ja me tunnemme tämän alueen. Toimistomme sijaitsee Alavudella, Ähtärissä ja Alajärvellä, mutta toimimme koko Suomenselän ja Järviseudun alueella.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    540723
    Kohdetyyppi
    Omakotitalo
    Osoite
    Nokuantie 9, 63100 KUORTANE
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    5
    Huoneet
    4mh + oh + k + rt + khh + ph + s + vh
    Asuinpinta-ala
    152 m2
    Kokonaispinta-ala
    152 m2
    Käyttöönottovuosi
    2020
    Yleiskunto
    Hyvä
    Kerros
    Sauna
    Kyllä
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    299 000,00 €
    Kiinteistövero
    832 € /vuosi

    Sähkönkulutus ollut vuonna 2023 12 840kWh sisältäen 3 hlö käytön, autolämmityksen sekä tallin ja verstaan (erillinen työtila) lämmityksen. Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen muun muassa lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta, kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta. Ostajalle varainsiirtovero 3 % kauppahinnasta sekä kaupanvahvistusmaksu 120 € tai sähköisen kaupankäyntijärjestelmän maksu Maanmittauslaitoksen hinnaston mukaan. Verisure liittymän aloitusmaksu uudelle ostajalle n. 100-150€.

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappi, pakastekaappi, erillisuuni, liesitaso, liesituuletin, mikroaaltouuni, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet, pöytätasojen materiaali laminaatti. Kodinkoneet AEG, keittiö Puustelli

    Pesutilat

    Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc kodinhoitohuone, suihku 2 kpl, peilit, kaapit, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kiinteät valaisimet.

    Materiaalit

    Keittiö: laattalattia, tapetti. Olohuone: laminaattilattia, maali/tapetti. Makuuhuone 1: laminaattilattia, maali/tapetti. Makuuhuone 2: laminaattilattia, maali/tapetti. Makuuhuone 3: laminaattilattia, maali/tapetti. Kodinhoitohuone: laattalattia, maali seinissä. Sauna: puupaneeli, laattalattia. Kylpyhuone: laattalattia, kaakelit. Eteinen: laattalattia, maali/tapetti.

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Puu. Kastellin toteuttama.
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Tiili
    Lämmitysjärjestelmä
    Maalämpö. Tallin puolella sähkölämmitys.
    Lämmönjakojärjestelmä
    Lattialämmitys vesi
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen tulo, Koneellinen poisto, Lämmön talteenotto
    Energialuokka
    A 2018

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    1 875 m2
    Omistus
    Oma
    Maasto
    Tasamaatontti, päättyvän tien päässä. Ajotie pihaan tullaan asfaltoimaan, kunnan budjettikäsittelyssä vuodelle 2025
    Tie perille
    Kyllä
    Kaavoitus
    Asemakaava (ohjeellinen tonttijako), Rakennuslupa 2019. Kuortaneen kunta, tekninen toimi
    Rakennusoikeus
    265 m2
    Lisätietoja maapohjasta
    Rakennusoikeus käytetty. Rakennusoikeus kerrosalaneliömetreinä 200+50+15k-m2. Lukusarja, jossa ensimmäinen luku ilmoittaa asuntokerrosalan neliömetrimäärän, toinen luku talousrakennukselle varattavan kerrosalan neliömäärän ja kolmas luku pihasaunalle varattavan kerrosalan neliömäärän.

    Vesi ja viemäröinti

    Vesijohto
    Kyllä
    Käyttövesi
    Kunnan.
    Viemäri
    Kyllä
    Jätevesihuolto
    Kunnan.
    Jätevesi-selvitys tehty
    Kyllä

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Terveysasema 200m, Kirkko 200m, Kirjasto 300m, Kirkkoranta 300m, Liikekeskusta 400m. Koulut: Alakoulu 300m, lukio 700m, Kuortaneen urheiluopisto 800m. Päiväkoti: 400m.

    Ajo-ohjeet

    Kuortane sijaitsee keskeisellä paikalla Etelä-Pohjanmaata ja alle puolen tunnin matkan päässä on muun muassa Seinäjoki, Alavus kuin Lapuakin.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Alavus OP Koti Järviseutu-Suomenselkä Oy LKV

    Kuulantie 2, ALAVUS

    050 4139789 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!