Pikkujärventie 8, Askisto, Vantaa

Velaton myyntihinta 180 000 € Myyntihinta: 180 000 €
Pinta-ala
898 m2

N. 898 m2 määräala kiinteistöstä, asemakaavan mukainen tehokkusluku e=0.20, kokonaisrakennus selviää lopullisessa tontin erottamis- ja lohkomistoimenpiteessä.

A23, Asuinrakennusten korttelialue. Kuhunkin rakennukseen saa sijoittaa enintään kaksi asuntoa. Rakennuksia voidaan liittää toisiinsa kevyin rakennelmin. Rakennusten suurin sallittu kerrosluku on 2.

Tontin lopullinen koko selviää tonttijaon muutoksen yhteydessä. Nyt myytävä ala sijaitsee kiinteistön takaosassa, käynti määräalalle käy etutontille perustettavan tierasiteoikeuden kautta. Määräalan lohkomisen yhteydessä perustetaan tie- ja kulkuyhteys, sekä mahdollinen putki- ja johtorasite määräalasta muodostettavan kiinteistön hyväksi. Tontilla on tällä hetkellä purettava, lautarakenteinen talousrakennus, ulkorakennus sekä puustoa. Vantaan karttapalvelun mukaan tontin maalajeina on pääsääntöisesti silttiä ja hiekkaa. Lisätiedot ja myynti: Anita Manner LKV, KiAT p. 040 645 2750 anita.manner@op.fi.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Kohteen tiedot

  Perustiedot

  Kohdenumero
  540486
  Kohdetyyppi
  Tontti
  Osoite
  Pikkujärventie 8, 01680 VANTAA
  Omistusmuoto
  Omistus

  Hintatiedot

  Myyntihinta
  180 000,00 €

  Rakennuksen tiedot

  Energialuokka
  Ei energiatodistusta
  Lisätietoa energiatodistuksesta
  Kohteelle ei lain mukaan tarvitse hankkia energiatodistusta

  Tontti ja kaavoitus

  Tontin pinta-ala
  898 m2
  Omistus
  Oma
  Kaavoitus
  Asemakaava. A23, Asuinrakennusten korttelialue. Kuhunkin rakennukseen saa sijoittaa enintään kaksi asuntoa. Rakennuksia voidaan liittää toisiinsa kevyin rakennelmin. Vantaan kaupunki/kaavoitus

  Vesi ja viemäröinti

  Jätevesi-selvitys tehty
  Ei

  Palvelut ja liikenneyhteydet

  Palvelut: Lähitöllä sijaitsevat S-market Juvankartano sekä K-Supermarket Hämeenkylä. Koulut: Askiston ala-aste noin 750 m ja Hämeenkylän koulu noin 4 km. Päiväkoti: Kimaran päiväkoti noin 650 m. Liikenneyhteydet: Bussipysäkille noin 200 m. Bussit 332 Varistoon ja Helsingin keskustaan sekä 335 ja 335 B Myyrmäkeen ja Martinlaaksoon. Kehä III:lle noin 1 km.

  Lisätiedot

  Määräalan kauppa on sidottu kiinteistön kauppaan siten, että ne molemmat tehdään 2 kk sisällä toisistaan. Ennen lopullista kauppaa laaditaan esisopimus tarpeen vaatiessa. Määräalan lohkomisen yhteydessä perustetaan tie- ja kulkuyhteysrasite, sekä putki- ja johtorasite määräalasta muodostettavan kiinteistön hyväksi. Rasitteesta ei makseta korvausta ja sen perustamiskustannuksista vastaa ostaja. Kiinteistö on tila-muotoinen, koko kiinteistöä koskevan tulevan rekisteritontin koko on 1752,8 m2 lopullinen pinta-ala määräytyy lohkomisessa, samoin kuin nyt myytävän määräalan.

  Joustavalla lainalla
  unelmiesi kotiin

  Tutustu OP:n rakennuslainaan
  Asuntolainan myöntää osuuspankki

  Kuvat

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kohdetta välittää

  Vantaa OP Koti Uusimaa Oy LKV

  Kielotie 11, VANTAA

  010 255 5950 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä
  Hae asuntolainaaOsuuspankista!