Korvenkyläntie 721, Korvenkylä, Huittinen

Velaton myyntihinta 850 000 € Myyntihinta: 850 000 €
Pinta-ala
204,5 m2
Omakotitalo

Upea ja uniikki kokonaisuus Huittisten Korvenkylästä!

Jos olet rauhaa ja laatua arvostava kodinetsijä tai isoja vieras-/hallitiloja kaipaava yrittäjä, tämä paikka voisi sopia sinulle.

Myydään noin 12 hehtaarin suuruinen määräala, joka muodostuu isosta metsäalueesta sekä noin kahden hehtaarin suuruisesta pihapiiristä. Kiinteistöllä on uudenkarhea ja mahtipontinen Kontiotuotteen hirsitalo, jonka ympärille on rakennettu useita eri käyttötarkoituksiin soveltuvia rakennuksia. Pihapiiri on helppohoitoinen ja pääosin luonnonvarainen, mutta huolella ja harkiten suunniteltu. Kiinteistöllä on porakaivo sekä oma jätevesijärjestelmä. Paikan autenttinen ja samalla ylellinen tunnelma välittyy heti portista pihaan ajaessa. Täällä jokainen yksityiskohta on tarkoin harkittu. Valaistu ja asfaltoitu ajotie tulee perille saakka.

Vuonna 2014 valmistuneen päärakennuksen lämmitysmuotona toimii energiatehokas maalämpö, joka on jaettu vesikiertoisen lattialämmitykseen kautta. Maalämmössä on erillinen viilennysyksikkö. Hyvänä lisälämmönlähteenä on ilmalämpöpumppu sekä Tulikiven mahtipontinen varaava takka, jotka on sijoitettu keskelle tupaa. Asuinrakennuksessa on kaksi makuuhuonetta, työhuone sekä iso avoin keittiö ja tupa. Tupaa kiertää tilava parvi, jossa on reilusti makuu- ja oleskelutilaa. Loistavat säilytystilat, isot kodinhoito- ja pesutilat, sauna, kaksi wc:tä ja eteisaula helpottavat arkisia askareita sekä lisäävät asumismukavuutta. Kodin hulppea huonekorkeus ja valtavat metsään avautuvat ikkunat lisäävät ylellisyyden tunnetta.

Pihapiirissä on kerrosalaltaan noin 80m2 vierasrakennus/tupa, jonka yhteydessä on valtava saunatila. Jykevä hirsirakenteinen vierastupa lämpiää sähköllä sekä lisälämmönlähteenä on varaava takka ja ilmalämpöpumppu. Tuvassa on harjaan saakka avointa huonetilaa sekä isot pihalle avautuvat ikkunat. Laadukas ja ajaton massiivitammikeittiö induktio- ja kaasuliesitasolla on varmasti vierailijoiden mieleen. Tuvan yhteydessä on myös erillinen wc. Rakennuksen toisella puolella on puulämmitteinen sauna, jossa on tilaa isommallekin porukalle. Saunasta on ihana vilvoitella terassilla, johon on upotettu iso puulämmitteinen palju. Piharakennuksen vieressä on noin 12m x 4m katoksellinen lämmin uima-allas, jossa kuntoilumielessä uiminenkin on jo mahdollista. Uima-allas on noin 1,7m syvä. Perinteiselle sähkö- tai puusaunalle saa vaihtelua tunnelmallisesta savusaunasta.

Noin 160m2 lämmin hallirakennus/erätupa on monikäyttöinen. Hallissa on kaksi nosto-ovea ja korkeat tilat. Lisäksi rakennuksen takaosassa on iso oleskelutila, useita nukkumapaikkoja, keittokomero ja wc-tilat. Rakennus lämpiää sähköllä sekä kamiinalla.

Asuinrakennuksen yhteydessä olevalta lasitetulta terassilta on kulku kauniiseen kivi-/hirsiranteiseen kesäkeittiöön, jossa voit nauttia ruuanlaitosta ja rennosta yhdessäolosta. Talon edustalla on kahden auton autokatos, joka perällä on tilava ulkovarasto. Pihan laidalla on kolme noin 100m2 kalustovajaa, jotka soveltuvat erilaisiin käyttötarkoituksiin. Noin 25m2 suuruisessa lämpimässä koiratalossa on vesipiste sekä reilut tilat useammalle koiralle. Rakennuksen taakse pihan reunaan aukeaa noin 1000m2 koira-aitaus. Lisäksi pihapiiristä löytyy mm. työkaluliiteri sekä kasvihuone. Metsäalueille on tehty ihastuttavia luontopolkuja noin viiden kilometrin matkalle.

Tervetuloa tutustumaan tähän uniikkiin paikkaan!

Lisätiedot ja yksityisesittelyt: Mette Perälä 0400 830 978

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Kohteen tiedot

  Perustiedot

  Kohdenumero
  540448
  Kohdetyyppi
  Muu toimitila
  Osoite
  Korvenkyläntie 721, 32700 HUITTINEN
  Huoneluku
  4
  Huoneet
  Omakotitalo
  Kokonaispinta-ala
  204,5 m2
  Vapautuminen
  Sopimuksen mukaan

  Hintatiedot

  Myyntihinta
  850 000,00 €

  Sähkö kulutuksen mukaan Vesi kulutuksen mukaan Kiinteistövero:1147 €/v Jätehuolto 24 €/kk

  Rakennuksen tiedot

  Energialuokka
  Ei energiatodistusta
  Lisätietoa energiatodistuksesta
  Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa

  Tontti ja kaavoitus

  Tontin pinta-ala
  12,0 ha
  Omistus
  Oma
  Kaavoitus
  Kaavoittamaton

  Pohja

  Kuvat

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kohdetta välittää

  Tampere OP Koti Pirkanmaa Oy LKV

  Hämeenkatu 6 A, TAMPERE

  010 254 6800 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä
  Hae asuntolainaaOsuuspankista!