Laaksluomantie 12, Kakskerta, Turku

Velaton myyntihinta 398 000 € Myyntihinta: 398 000 €
Käyttöönottovuosi 1988
Pinta-ala
72 m2
2h + k + kph + ph + s

Ympärivuotiseen mökkeilyyn soveltuva hirsihuvila Kakskerrasta meren rannalta.

Täällä voit jatkaa mökkeilyä, vaikka viileät syysillat tekevät tuloaan. Toki kesällä tämä mökki tuo parhaat puolensa esiin. Rantaviivaa täällä on reilusti ja komea laiturikin on uusittu viime vuosina.

Tontin korkeuserojen myötä mökin ruokapöydästä avautuvat hienot vuodenaikojen mukaan vaihtuvat maisemat. Keittiö on uusittu noin vuonna 2018, ja täällä tiskit voikin siirtää suoraa tiskikoneeseen. Suuren saarekkeen ansiosta työtilaa riittää hyvin. Mökkeilyyn helppoutta tuovat lisäksi vesivessa ja suihku. Lämmityskustannuksen pysyvät kohtuullisina ilmalämpöpumpun ansiosta. Takka tuo tunnelmaa pimeneviin syysiltoihin ja auttaa myöskin lämmityskustannusten hallinnassa.

Rannan läheisyydessä on rantasauna ja pikkumökki. Molemmat rakennukset vaativat kunnostusta. Remontoimalla rannan rakennukset tarjoavat kokonaisuuteen paljon lisää käyttökelpoisia neliöitä. Molempien rannan rakennusten katot on uusittu peltikatoiksi. Pihamaata täällä riittää.

Kiinteistön pinta-ala on lähes 7000 neliömetriä. Suurin osa tontista on helppohoitoista luonnontilaista metsää. Rannassa on kuitenkin mukava tasainen nurmialue, jossa kesäpäiviä voi viettää omassa rauhassaan.

Autolla kulkeminen mökille on helppoa, koska pääset kulkemaan suurimman osan matkasta asfaltoitua tietä. Mökille pääsetkin yhdessä hujauksessa mökkimatkan kestäessä omalla autolla vain noin 20 minuuttia. Tänne on kuitenkin mahdollista kulkea jopa bussilla keskustasta. Lähin bussipysäkki löytyy nimittäin Kakskerrantien varresta. Pyöräily omalle mökille on myös vaivatonta kauniina kesäpäivinä.

Kuulostaako tämä uudelta mökiltäsi? Tule ja ihastu!

Samuli Härkönen samuli.harkonen@op.fi 050 595 5081

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Kohteen tiedot

  Perustiedot

  Kohdenumero
  540126
  Kohdetyyppi
  Mökki tai huvila
  Osoite
  Laaksluomantie 12, 20960 TURKU
  Omistusmuoto
  Omistus
  Huoneluku
  2
  Huoneet
  2h + k + kph + ph + s
  Asuinpinta-ala
  72 m2
  Perustuvat rakennuspiirustuksiin ja rakennusvalvonnasta saatuihin tietoihin.
  Kokonaispinta-ala
  170 m2
  Käyttöönottovuosi
  1988
  Yleiskunto
  Hyvä
  Kerros
  Sauna
  Kyllä
  Vapautuminen
  Sopimuksen mukaan

  Hintatiedot

  Myyntihinta
  398 000,00 €
  Kiinteistövero
  670 €/v

  Kokonaissähkönkulutuskustannus (295 euroa/kk) on 3 539 euroa 12 kk:n keskimääräinen kustannus, sisältäen sähköenergiamaksut (13,99 snt/kWh) perusmaksuineen ja sähkönsiirtomaksut (1,75 snt/kWh) perusmaksuineen sekä sähköveron. Vuotuinen sähkönkulutus on nykyisillä loma-asukkailla Turku Energian vuoden 2021 sähkölaskun vuosiarvion mukaan 18 645 kWh sisältäen lämmitys- ja taloussähkön. Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen muun muassa lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta, kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta.

  Varustus

  Keittiö

  Jääkaappipakastin, erillisuuni, keraaminen liesi, liesituuletin, mikroaaltouuni, astianpesukone, pöytätasojen materiaali laminaatti.

  Pesutilat

  Sauna, puukiuas (kellarissa ja rantasaunassa), suihkukaappi, peilikaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys (yläkerran kph ja kellarin pukupuone, osit. ph), kiinteät valaisimet, kylpyhuonekaapisto.

  Materiaalit

  Keittiö: lautalattia, seinät vaaleaksi maalattua hirttä, katto lautaa. Olohuone: lautalattia, seinät vaaleaksi maalattua hirttä, katto lautaa. Makuuhuone 1: lautalattia, seinät vaaleaksi maalattua hirttä, katto lautaa. Sauna: laattalattia, katto ja seinät puupaneloitu. Kylpyhuone: laattalattia, seinä osittain laatoitettu ja osittain puuta, katto puupaneloitu. Eteinen: lautalattia, seinät vaaleaksi maalattua hirttä, katto lautaa. Pukuhuone: laattalattia, seinät ja katto puupaneelia.

  Rakennuksen tiedot

  Rakennusmateriaali
  Hirsi
  Kattotyyppi
  Harja
  Kattomateriaali
  Tiili
  Lämmitysjärjestelmä
  Sähkö. Lisäksi ilmalämpöpumppu.
  Lämmönjakojärjestelmä
  Sähköpatterilämmitys
  Ilmanvaihtojärjestelmä
  Painovoimainen
  Energialuokka
  Ei energiatodistusta
  Lisätietoa energiatodistuksesta
  Kohteelle ei lain mukaan tarvitse hankkia energiatodistusta

  Tehdyt korjaukset

  Rantasaunan ja vierasrakennuksen katot uusittu peltikatoiksi noin 2017, ilmalämpöpumppu noin 2017, laituri noin 2020, keittiö noin 2018, kph noin 2018, kaapisot noin 2018, päärakennuksen katon huolto (puhdistus ja tarkastus) 2021, kellarin saunan puukiuas vaihdettu 2019, porakaivon pumppu korjattu 2022

  Tontti ja kaavoitus

  Tontin pinta-ala
  0,7 ha
  Omistus
  Oma
  Tie perille
  Kyllä
  Kaavoitus
  Yleiskaava, Rakennuslupa 1988, poikkeamispäätös. Alueella voimassa Satava-Kakskerta osayleiskaava (KV 4.11.1985), joka ei ole oikeusvaikutteinen. Vireillä on Satava-Kakskerta osayleiskaava (10/2013). Turun kaupunki

  Rantaoikeudet

  Ranta
  Oma ranta
  Lisätiedot
  laiturioikeus
  Rannan pituus
  noin 50 m
  Rannan suunta
  Luode
  Vesistön tyyppi
  Meri

  Vesi ja viemäröinti

  Käyttövesi
  Porakaivo.
  Lisätietoa käyttövedestä
  Tehty 2018 talousvesiselvitys, 2013 tehty myös talousvesiselvitys. Selvityksessä maininta veden sameudesta, jolla ei ole terveydellisiä haittavaikutuksia raportin mukaan. Vesi on riittänyt loma-asukkaiden käytössä.
  Viemäri
  Kyllä
  Jätevesihuolto
  Umpisäiliö, saostuskaivo, maahanimeyttämö.
  Jätevesi-selvitys tehty
  Ei

  Palvelut ja liikenneyhteydet

  Palvelut: K-Market Deli Haarla. Koulut: Haarlan koulu. Päiväkoti: Haarlan päiväkoti. Liikenneyhteydet: Föli, omalla autolla asfalttitie lähes perille asti, polkupyörä

  Ajo-ohjeet

  Käännös Niemenkulmantieltä Laaksluomantielle. Laaksluomantiellä käännös ensin oikealle ja sen jälkeen vasemmalle.

  Lisätiedot

  Kiinteistövero vuodelta 2021. Ilmoitetut asumiskustannukset perustuvat nykykäyttöön ja saattavat olennaisestikin vaihdella kulutustottumusten sekä palveluntarjoajan mukaan. Kaupankäynnin kustannukset: mahdollinen varainsiirtovero 4 % kauppahinnasta, kaupanvahvistajan maksu, sähköisten panttikirjojen siirto/haku/kuoletus, lainhuudatus. Ostaja vastaa kaupankäynnin kustannuksista riippumatta siitä tehdäänkö kauppa sähköisesti vai pankin konttorissa. Ei omaa jäteastiaa, joten puhtaaapidon maksu nykyisellä omistajalla tavanomaista alhaisempi. Kaupunginvaltuusto päätti 14.12.2020 hyväksyä osayleiskaavaehdotuksen. Hyväksymispäätöksestä on valitettu hallinto-oikeuteen, eikä osayleiskaava (10/2013) ole tullut voimaan.

  Asuntolaina –
  Avain unelmiesi kotiin

  Tutustu OP:n asuntolainaan
  Asuntolainan myöntää osuuspankki

  Mökkivakuutus
  vapaa-ajan asunnolle

  Tutustu Pohjola Mökkivakuutukseen
  Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

  Pohja

  Kuvat

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kohdetta välittää

  Turku OP Koti Turun Seutu Oy LKV

  Brahenkatu 11 G, TURKU

  010 2569 118 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä
  Hae asuntolainaaOsuuspankista!