Tervanokantie 2 Q, Keskusta, Järvenpää

Velaton myyntihinta 199 000 € Myyntihinta: 199 000 €
Käyttöönottovuosi 1952
Pinta-ala
54 m2
2h + kt

OP KOTI TUNTEE JÄRVENPÄÄN IDYLLISIMMÄT HIRSITALOT! ASUNNOT OVAT NYT MUUTTOVALMIIT!

Lisäksi tarjoamme asunnon ostajalle ilmalämpöpumpun viilennykseen kaupan päälle. Asunto-osakeyhtiö on velaton ja asunnot ovat muuttovalmiita.

NYT MYYNNISSÄ AS OY JÄRVENPÄÄN YRJÖLÄN KODIT - PIENTALO JÄRVEN RANNAN TUNTUMASSA KAUPUNGIN KESKUSTASSA.

Tämä suomalaisen asumisen haave on nyt ulottuvillasi, kun Tuusulanjärven ranta-alueella sijaitseva kulttuurihistoriallisesti arvokas rivitalo peruskorjataan uuteen aikakauteen, rakennuksen historiaa ja rakennustapaa kunnioittaen. Kohde tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden ostaa rivitaloasunto huippusijainnilla rauhallisessa kulttuurimaisemassa, kuitenkin aivan palvelujen vieressä.

As Oy Järvenpään Yrjölä on rakennettu sotien jälkeen arkkitehti Jalmari Peltosen piirustusten mukaan Järvenpään maatalousnormaalikoulun väenrakennukseksi, vanhan Yrjölän päärakennuksen paikalle. Rakennuksen hirsirunko on jo tätä ennen ollut todennäköisesti asuinrakennuksena, tästä kertovat rakennuksen ominaispiirteet, kuten sisäänkäyntikuistien viittaus 1920-luvun klassismiin.

Rakennus on suojeltu asemakaavassa kaupunkikuvallisesti ja paikallishistoriallisesti arvokkaana rakennuksena. Rakennus on säilyttänyt jälleenrakennuskaudelle tyypillisen hahmonsa ja paikkansa maisemassa ja sillä on kulttuurihistoriallista arvoa. Rakennuspaikka on valtakunnallisesti merkittävää rakennettua kulttuuriympäristöä. Asunto-osakeyhtiö peruskorjaa rakennuksen nykyajan asumistasolle kestävän kehityksen periaatteita noudattaen. Talo varustetaan maalämmöllä ja vesikiertoisella lattialämmityksellä. Ikkunat uusitaan nykyajan laatuvaatimuksia vastaaviksi.

Kaikki talon vesi- ja viemärijohdot uusitaan, samoin koko sähköjärjestelmä. Talon painovoimainen ilmanvaihto säilytetään ja sen toimintaa tehostetaan ikkunoiden tuloilmaventtiileillä. Kaikissa asunnoissa on mahdollisuus nopeaan, langalliseen nettiyhteyteen.

Aidot parkettilattiat, täyspuiset kuultolakatut väliovet sekä puupaneloidut sisäkatot luovat asuntoihin ainutlaatuisen tunnelman. Kussakin asunnossa on yksilöllinen Puustellin keittiö, jonka yksityiskohdat on suunniteltu asuntokohtaisesti.

Asunnoissa on sähkölukot, jotka saa auki tarvittaessa myös puhelimella. Ullakolla on väljät säilytystilat. Polkupyörien säilytys- ja huoltotila löytyy rakennuksen kellarista, jossa on mahdollisuus myös ladata sähköpyörää.

Kohteen sijainti on mitä mainion. Uimarannalle, venesatamaan ja rantapuistoon on matkaa 200 metriä. Leikkipuisto ja urheilukenttä sijaitsevat alle 500 metrin etäisyydellä. Ympärillä ovat laajat viheralueet ja ulkoilureitit. Tuusulanjärvi sijaitsee kotioven ulottuvilla, jossa pääset nauttimaan kesäisin vesiurheilusta ja talvisin vaikkapa luistelu- ja hiihtoretkistä.

Tervetuloa viihtymään As Oy Järvenpään Yrjölään!

+ maalämpö + ilmalämpöpumppu + oma tontti + avarat näkymät + mahdollisuus autopaikkaan

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Kohteen tiedot

  Perustiedot

  Kohdenumero
  538091
  Kohdetyyppi
  Rivitalo
  Osoite
  Tervanokantie 2 Q, 04400 JÄRVENPÄÄ
  Omistusmuoto
  Omistus
  Huoneluku
  2
  Huoneet
  2h + kt
  Asuinpinta-ala
  54 m2
  Huoneistojen pinta-alat päivitetään yhtiöjärjestykseen myöhemmin.
  Kokonaispinta-ala
  54 m2
  Käyttöönottovuosi
  1952
  Yleiskunto
  Hyvä
  Kerros
  Hissi
  Ei
  Sauna
  Ei
  Parveke
  Ei
  Ikkunat ja näköalat
  Ikkunoista avautuvat näkymät vehreälle piha-alueelle koilliseen ja ilta-auringon puolelle lounaaseen ja luoteeseen.

  Hintatiedot

  Myyntihinta
  199 000,00 €
  Neliöhinta
  3 685,19 €
  Hoitovastike
  214,00 €/kk
  Yhtiövastike yht
  214,00 €/kk

  Yhtiökokous päättää vastikeperusteesta sekä mahdollisista erilliskorvauksista myöhemmin. Jokaisessa huoneistossa on valmius langalliseen televerkkoon liittymisestä (asiakas vastaa itse operaattorin liittymismaksusta). Jokaisessa huoneistossa on oma sähkömittari sekä omat mittarit lämpimälle ja kylmälle käyttövedelle.

  Varustus

  Keittiö

  Huoneistossa on Puustellin keittiö. Puustelli-keittiön kiintokalusteet ovat kotimaisia vakiokalusteita. Keittiön hana, Oras Safira Eco.

  Pesutilat

  Kylpyhuoneen seinät laatoitetaan kauttaaltaan. Seinälaatta: Reflex 20 x 40 valkoinen matta. Lattialaatta: Reflex 9,7 x 9,7 valkoinen. Kylpyhuoneen varusteet: Wc-istuin, Ido Glow 60, 2-toiminen. Peilikaappi: Tammiholma PVC -peilikaappi, allaskaappi Polaria, pesuallashana Tammiholma PV-50, suihku Oras Nova Eco -suihkusetti. Suihkuseinä Tammiholma tad 600 kirkas. Pesuhuoneen katto paneloidaan tervaleppäpaneelilla.

  Säilytystilat

  Huoneistokohtainen erilliskomero., huoneistokohtainen kylmä verkkovarasto ullakolla.

  Materiaalit

  Lattiapintamateriaalina on aito parketti. Kuivien tilojen seinät tasoitetaan ja maalataan valkoisella maalilla. Kuivien tilojen sisäkatot levytetään kipsilevyllä, pintamateriaalina on puupaneeli. Sisäovet ovat mäntyisiä, valkolakattuja peiliovia.

  Taloyhtiö

  Taloyhtiön nimi
  As Oy Järvenpään Yrjölä
  Isännöitsijä
  Yhtiössä päätetään taloyhtiön huollosta ja isännöinnistä erikseen.
  Asuinhuoneistoja
  4

  Rakennuksen tiedot

  Rakennusmateriaali
  Hirsi. ULKOSEINÄT Alkuperäiset, hirsirakenteiset ulkoseinät. Sisäpuolen pintamateriaalina kipsilevy, jonka takana koolaus ja paperi. Ulkoseinän verhoilumateriaalina on maalattu kaksinkertainen puupaneeli. Puupaneeleiden välissä on tuuletusrako. Taaemman puupaneloinnin alla kivivilla-eriste ja tuulensuojalevy. HUONEISTOJEN VÄLISET SEINÄT Huoneistojen väliset seinät ovat hirsirakenteisia. Molemmin puolin seinää asennetaan tuplakipsilevyt. VÄLISEINÄT Huoneistojen kevyet väliseinät toteutetaan kipsilevy- ja kertopuutolpparakenteisina. IKKUNAT Asuntojen ikkunat ovat kolminkertaisia puurakenteisia MSE-ikkunoita, joiden ulkopuolen verhous on maalattua alumiinia.
  Kattotyyppi
  Harja
  Kattomateriaali
  Pelti. VESIKATTO JA VARUSTEET Peltikatto. Uudet lumiesteet toteutetaan rakennuslupakuvien mukaisesti. Valmiiksi maalatut rännit ja syöksyt suunnitelmien mukaan.
  Lämmitysjärjestelmä
  Maalämpö. LÄMMITYSJÄRJESTELMÄ Talo varustetaan ekologisella maalämmöllä ja lattialämmityksellä sekä huoneistokohtaisesti säädettävillä termostaateilla. KONETEKNISET TYÖT Rakennus liitetään kunnalliseen vesi- ja viemäriverkostoon. Jokaisessa huoneistossa on oma sähkömittari sekä omat mittarit lämpimälle ja kylmälle käyttövedelle.
  Lämmönjakojärjestelmä
  Lattialämmitys vesi. Huoneistoissa on vesikiertoinen lattialämmitys kaikissa asuintiloissa.
  Ilmanvaihtojärjestelmä
  Painovoimainen ilmanvaihto.
  Energialuokka
  Ei energiatodistusta
  Lisätietoa energiatodistuksesta
  Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa

  Tontti ja kaavoitus

  Tontin pinta-ala
  689 m2
  Omistus
  Oma
  Kaavoitus
  Asemakaava. Järvenpään kaupunki/ kaavoitus (09) 2719 2880.

  Palvelut ja liikenneyhteydet

  Palvelut: Kohteen lähietäisyydeltä löytyvät kattavat palvelut. Järvenpään Prisma-keskus sijaitsee vain 700 metrin etäisyydellä. Läheltä kulkevalta viihtyisältä Janne-kadulta löytyy kattava palvelujen kirjo kaikkine ravintoloineen ja kahviloineen. Järvenpään kulttuuripaikoista löytyvät Aino Areena ja Järvenpää -talo. Merkittäviä kulttuuritapahtumia Järvenpäässä on Suomen vanhimpiin festaritapahtumiin lukeutuva Järvenpään Puistoblues, jossa käy nykyisin jopa 90.000 kävijää vuosittain. Koulut: Harjulan vasta saneerattu koulurakennus sijaitsee vain 500 metrin etäisyydellä. Päiväkoti: Lähimpään päiväkotiin on matkaa vain 200 metriä. Harrastuksiin läheltä löytyvät jäähalli, palloiluhalli, pallokentät, keilahalli ja frisbee -golf. Vierumäen urheiluopistolle matka-aika taittuu jopa alle tunnissa. Uimarannalle, venesatamaan ja rantapuistoon on matkaa 200 metriä. Leikkipuisto ja urheilukenttä sijaitsevat alle 500 metrin etäisyydellä. Ympärillä ovat laajat viheralueet ja ulkoilureitit. Tuusulanjärvi sijaitsee kotioven ulottuvilla, jossa pääset nauttimaan kesäisin vesiurheilusta ja talvisin luistelu- ja hiihtoretkistä. Liikenneyhteydet: Kohteen ympärillä on erinomaiset liikenneyhteydet. Bussipysäkille on juuri sopiva etäisyys, vain 250 metrin kävelymatka. Juna-asemalle on noin kilometrin matka, jossa pysähtyvät sekä kauko- että lähijunat. Järvenpää sijaitsee mainiolla paikalla Lahdenväylän varrella.

  Lisätiedot

  PIHAT Pihatiet ja autopaikat päällystetään kivituhkalla. Nurmikkoalueen nurmikot kylvetään. Lapsille on rajattu yhteiskäytössä olevalta piha-alueelta leikkialue, jossa on hiekkalaatikko. JÄTTEENKERÄYS JA KIERRÄTYS Taloyhtiöillä on yhteinen, Molok-syväkeräysjärjestelmä, jossa on erilliset astiat eri jätelajeille. AUTOPAIKAT Jokaisen asunnon on mahdollista ostaa yksi sähkötolpallinen autopaikkaa. (Autopaikka on mahdollista varustaa lisätyönä sähköauton latausjärjestelmällä). Autopaikat on varustettu sähköautojen latauspisteillä. SÄHKÖPYÖRIEN LATAUS Yhtiössä on ekologisesti sähköpyörien latauspisteet. TELEVERKKO Jokaisessa huoneistossa on valmius langalliseen televerkkoon liittymisestä (asiakas vastaa itse operaattorin liittymismaksusta). RAKENNUSTAPASELOSTUS JA 3D- VISUALISOINTIKUVAT Rakennustapaselostus on tarkoitettu yleisluontoisen tiedon antamiseksi rakennuskohteesta. Rakentaja pidättää itsellään oikeuden perustellusta syystä vaihtaa edellä mainittuja materiaaleja ja/tai rakenteita toisiin vastaaviin/samanarvoisiin materiaaleihin. Esitteen 3D-kuvat ovat taiteilijan näkemyksiä kohteesta, eivätkä välttämättä vastaa kaikkien yksityiskohtien osalta toteutuvaa kohdetta. Ostajan on tutustuttava lopullisiin myyntiasiakirjoihin kauppakirjan allekirjoituksen yhteydessä.

  Asuntolaina –
  Avain unelmiesi kotiin

  Tutustu OP:n asuntolainaan
  Asuntolainan myöntää osuuspankki

  Hanki kotisi
  kokoinen vakuutus

  Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
  Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

  Pohja

  Kuvat

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kohdetta välittää

  Järvenpää OP Koti Uusimaa Oy LKV

  Helsingintie 18, JÄRVENPÄÄ

  010 254 2700 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä
  Hae asuntolainaaOsuuspankista!