Juhlamarssi 1, Hiukkavaara, Oulu

Vuokra 2 576 €/kk
Pinta-ala
151,5 m2
UUDISKOHDE - liiketila

Vuokrataan Hiukkavaarassa, Juhlamarssi 1, rakenteilla oleva uudiskohde. Katutasossa sijaitseva toimitila soveltuu moneen eri käyttöön - toimisto, liiketila, kahvila.. Loistava sijainti uudella asuinalueella, johon rakennetaan jatkuvasti lisää. Vuoden 2021 loppuun mennessä Hiukkavaaran suuralueella oli jo yli 6700 asukasta. Suuralueelle kaavoitetaan 20 000 asukkaalle asuinaluetta.

Liiketila sijaitsee Hiukkavaarankadun varrella, K-markettia vastapäätä. Kaupan yhteydessä on muitakin liiketiloja muun muassa Kotipizza. Lähettyvillä on myös mm päiväkoti, monitoimitalo, kirjasto, padel club ja urheilukentät. Tilassa on isot ikkunat kahteen suuntaan, joten näkyvyys on hyvä. Sisäänkäyntejä on yhteensä 3kpl. Tilaan on mahdollista rakentaa kahvilalle tai ravintolalle soveltuva keittiö. Lisäksi tilaan tulee taukohuone ja kaksi wc:tä, joista toinen soveltuu asiakkaiden käyttöön.

Tämä kohde vapautuu sovitusti, arviona jopa jo elokuun lopussa, joten nyt kannattaa olla nopea! Vuokra 2575,50€ sisältäen lämmityksen. Vesi ja käyttösähkö erilliskustannuksena.

Ota yhteyttä ja katsotaan tästä teille soveltuva liiketila. Julia Hoikkala 050 411 8747 tai julia.hoikkala@op.fi.

Autan mielelläni myös muiden toimitilojen kanssa, myynnissä ja vuokrauksessa!

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Kohteen tiedot

  Perustiedot

  Kohdenumero
  537862
  Kohdetyyppi
  Liiketila
  Osoite
  Juhlamarssi 1, 90670 OULU
  Huoneet
  UUDISKOHDE - liiketila
  Kokonaispinta-ala
  151,5 m2
  Vapautuminen
  Sopimuksen mukaan

  Hinta ja ehdot

  Vuokra
  2 575,50 €/kk

  Rakennuksen tiedot

  Energialuokka
  Ei energiatodistusta
  Lisätietoa energiatodistuksesta
  Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa

  Lisätiedot

  Vuokrataan Hiukkavaarassa, Juhlamarssi 1, rakenteilla oleva uudiskohde. Katutasossa sijaitseva toimitila soveltuu moneen eri käyttöön - toimisto, liiketila, kahvila.. Loistava sijainti uudella asuinalueella, johon rakennetaan jatkuvasti lisää. Vuoden 2021 loppuun mennessä Hiukkavaaran suuralueella oli jo yli 6700 asukasta. Suuralueelle kaavoitetaan 20 000 asukkaalle asuinaluetta. Liiketila sijaitsee Hiukkavaarankadun varrella, K-markettia vastapäätä. Kaupan yhteydessä on muitakin liiketiloja muun muassa Kotipizza. Lähettyvillä on myös mm päiväkoti, monitoimitalo, kirjasto, padel club ja urheilukentät. Tilassa on isot ikkunat kahteen suuntaan, joten näkyvyys on hyvä. Sisäänkäyntejä on yhteensä 3kpl. Tilaan on mahdollista rakentaa kahvilalle tai ravintolalle soveltuva keittiö. Lisäksi tilaan tulee taukohuone ja kaksi wc:tä, joista toinen soveltuu asiakkaiden käyttöön. Tämä kohde vapautuu sovitusti, arviona jopa jo elokuun lopussa, joten nyt kannattaa olla nopea! Vuokra 2575,50€ sisältäen lämmityksen. Vesi ja käyttösähkö erilliskustannuksena. Ota yhteyttä ja katsotaan tästä teille soveltuva liiketila. Julia Hoikkala 050 411 8747 tai julia.hoikkala@op.fi. Autan mielelläni myös muiden toimitilojen kanssa, myynnissä ja vuokrauksessa!

  Pohja

  Kuvat

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kohdetta välittää

  Oulu OP Koti Pohjoinen Oy LKV

  Isokatu 14, OULU

  010 2535 400 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä
  Hae asuntolainaaOsuuspankista!