Herneniementie 2, Villähde, Lahti

Velaton myyntihinta 150 000 € Myyntihinta: 150 000 €
Pinta-ala
5 119 m2

Rivitalotontti Taivaanrannan asuinalueella. Mahdollista neuvotella tontin vuokraus rakentamisen ajaksi !

Asemakaava AP. Rakentaminen mahdollista I tai I 1/2 tasoon. Rakennusoikeus asuinrakennuksille 1300 k-m², autosuojalla 210 k-m² ja muille talousrakennuksille yht. 290 k-m².

Alue sijoittuu luonnon kauniille harjualueelle Kymi- ja Kärkjärven välille. Asunnoista mahdollisuus saada järvinäkymät Kärkjärvelle. Lahden moottoritielle n. 3 km, josta n. tunnin ajoaika Pääkaupunkiseudulle. Lahden keskustaan ja matkakeskukselle pääsee autolla n 15 minuutissa.

Viihtyisä asuinalue, jossa yhdistyvät veden läheisyys, kaunis maisema, laadukas, luonnonläheinen ja ympäristöystävällinen sekä yhteisöllisyyteen kannustava turvallinen pientaloasuminen.

Rakennusten energiahuollossa käytetään ympäristöystävällistä biovoimalaa sekä, asukkaan halutessa, aurinkoenergiaa. Alueelle on tehty valmiit datakaapeloinnit.

Taivaanrannan läheisyydessä on laaja Lapakiston retkeilyalue, ja ranta-alueita on varattu uimapaikoiksi ja venevalkamiksi. Alueella on varaukset kaupalle, päiväkodille ja ala-asteelle, jolloin lähitulevaisuudessa tarpeelliset palvelut löytyvät läheltä. Myös julkinen liikenne Taivaanrantaan on varattu ja suunnitteilla.

Alueella myös muita RT tontteja, sekä korttelialueet paritaloille.

Lisätietoja, esittelyt ja tarjousneuvottelut: Mika Nyman 0400347758 tai mika.nyman@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Kohteen tiedot

  Perustiedot

  Kohdenumero
  536868
  Kohdetyyppi
  Rt-tontti
  Osoite
  Herneniementie 2, 15540 VILLÄHDE
  Omistusmuoto
  Omistus

  Hintatiedot

  Myyntihinta
  150 000,00 €

  Tontin ostoon liittyviä kustannuksia: Varainsiirtovero 4% kauppahinnasta. Kaupanvahvistajan kustannus 120€ kaupanteon yhteydessä tai sähköisellä kiinteistökaupalla ostaja vastaa kirjaamismaksusta 197€ (sis. Kirjaamis- ja lainhuutomaksun 132€). Lohkomiskustannukset Lahden kaupungin hinnaston mukaan tonteista 1.600 € yli 2 000 m²:n tontista. Kaupanteon yhteydessä alue / kaukolämmön energiakehitysmaksu. Sähköliittymä - Lahti Energian hinnaston mukaan. Vesi- ja viemäriliittymät - Lahti Aqua:n hinnaston mukaan. Liittymismaksu määräytyy rakennusluvan mukaisen kerrosalan mukaan. Osalla tonteilla on mahdollisuus johtaa hulevedet maastoon, jolloin liittymismaksusta saa 20 % alennusta. Tonttijohtomaksulla on rakennettu runkojohtojen ja tontin rajan väliset johto-osuudet.

  Tontti ja kaavoitus

  Tontin pinta-ala
  5 119 m2
  Omistus
  Oma
  Tie perille
  Kyllä
  Kaavoitus
  Asemakaava. AP Asuinpientalojen korttelialue. Rakennusvalvonta, tekninen ja ympäristötoimiala.
  Rakennusoikeus
  1 800 m2
  Lisätietoja maapohjasta
  Asuinrakennuksen rakennusoikeus kerrosalaneliömetreinä 1300 m². Autosuoja 210 k-m², talousrakennus 170 k-m², jäteh. 20 k-m², sauna 100 k-m².

  Vesi ja viemäröinti

  Vesijohto
  Ei
  Käyttövesi
  Kunnan.
  Lisätietoa käyttövedestä
  Alueella kunnallinen vesijohto- ja viemäröinti, alue/ kaukolämpö, sekä sähköliittymät. liityntä tontin rajalla.
  Viemäri
  Ei
  Jätevesihuolto
  Kunnan.

  Palvelut ja liikenneyhteydet

  Palvelut: Lahden Ahtialan kaupalliset palvelut n. 4 km. Kauppakeskus Karisma n.7 km, Lahden keskusta n.13 km. ABC Liikennemyymälä Nastola n. 5 km. Nastolan keskustan ja Rakokiven palvelut n.6-7km. Moottoritien liittymään n. 3,5 km Villähteen juna-seisakki 4,5 km päässä (lähijunayhteys Lahteen vain 10 min.). Koulut: Villähteen alakoulu ja päiväkoti n. 3,5 km. Nastolan alueella paljon eri aktiviteettejä. Lähialueen kalaisat järvet mahdollistaa niin kalastuksen, kuin mahdollisuuden kiertää esim. kanootilla. Upeita luontokohteita, kuten Lapakisto. Liikuntakeskus Pajulahti n. 10 km, Vierumäen Urheiluopisto n. 26 km.

  Lisätiedot

  Kymijärven puolella kunnostettu uimaranta. Alueella on siistitty Kymijärven ranta-alueen puistoa, sekä tehty hakkuita ja kaislikkoa niitetty syksyllä 2015. Polku on ohjeellinen, jota ei erikseen rakenneta. Kärkjärven puolella iso leikkikenttä. Kevyenliikenteen väylä Villähteelle.

  Joustavalla lainalla
  unelmiesi kotiin

  Tutustu OP:n rakennuslainaan
  Asuntolainan myöntää osuuspankki

  Pohja

  Kuvat

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kohdetta välittää

  Helsinki OP Koti Uusimaa Oy LKV

  Hakaniemenranta 1, HELSINKI

  0400 347 758 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä
  Hae asuntolainaaOsuuspankista!