Automaatiotie 1, Oulunsalo, Oulu

Vuokra Kysy välittäjältä
Pinta-ala
1 326 m2
Tuotantotila, keittiö

ENSIMMÄISET 6KK VUOKRA PUOLEEN HINTAAN!

Vuokrataan Oulunsalosta lentoaseman vierestä, Automaatiotie 1, toimisto- ja tuotantotilaa. Tilaa vuokrattavana yhteensä yli 1800m2. Technology Park Oulu on tyylikäs ja monipuolinen toimistokokonaisuus yritykselle, sieltä löytyy eri kokoisia neuvottelutiloja, joita on mahdollista vuokrata tarpeen vaatiessa. Spa-henkisessä saunatilassa on hyvät puitteet järjestää yrityksen illanistujaisia tms. Kiinteistössä toimii myös Aaltocatering, josta saa maittavan buffetlounaan. Pihassa erittäin hyvin autopaikkoja vuokrattavana ja linja-autollakin pääsee viereen.

2krs toimisto koostuu neljästä 8-10m2 toimistohuoneesta, kahdesta reilu 16m2 neuvottelutilasta sekä avokonttorista ja keittiötilasta.

3krs tilat koostuu kuudesta toimistohuoneesta, kolmesta hieman isommasta huoneesta, kopiohuoneesta, avotilasta sekä kahdesta wc:stä. Kolmannessa kerroksessa on yhteiskäytössä toisen yritysen kanssa keittiö ja pukuhuone. Näihin tiloihin on myös esteetön pääsy hissillä.

Tuotantotilaa yhteensä 1326m2, joita on mahdollista myös jakaa. Tavaraliikenne onnistuu kiinteistölle, sillä pihassa mahtuu isompikin auto kääntymään. Isoista nosto-ovista ja tilavia käytäviä pitkin saa tavarankuljetuksen luonnistumaan helposti. Jätteiden lajittelu on järjestetty hyvin pihassa.

Ota yhteyttä niin katsotaan täältä teille sopiva kokonaisuus 0504118747 tai julia.hoikkala@op.fi.

Kysy myös muista toimitiloista, autan mielelläni vuokrauksessa ja myynnissä!

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Kohteen tiedot

  Perustiedot

  Kohdenumero
  535991
  Kohdetyyppi
  Toimistotila
  Osoite
  Automaatiotie 1, 90460 OULUNSALO
  Huoneet
  Tuotantotila, keittiö
  Kokonaispinta-ala
  1 326 m2
  Vapautuminen
  Sopimuksen mukaan

  Hintatiedot

  Vuokra
  Kysy välittäjältä

  Lisätiedot

  Vuokrataan Oulunsalosta lentoaseman vierestä, Automaatiotie 1, toimisto- ja tuotantotilaa. Tilaa vuokrattavana yhteensä yli 1800m2. Technology Park Oulu on tyylikäs ja monipuolinen toimistokokonaisuus yritykselle, sieltä löytyy eri kokoisia neuvottelutiloja, joita on mahdollista vuokrata tarpeen vaatiessa. Spa-henkisessä saunatilassa on hyvät puitteet järjestää yrityksen illanistujaisia tms. Kiinteistössä toimii myös Aaltocatering, josta saa maittavan buffetlounaan. Pihassa erittäin hyvin autopaikkoja vuokrattavana ja linja-autollakin pääsee viereen. 2krs toimisto koostuu neljästä 8-10m2 toimistohuoneesta, kahdesta reilu 16m2 toimistosta/ neuvottelutilasta sekä avokonttorista ja keittiötilasta. 3krs tilat koostuu kuudesta toimistohuoneesta, kolmesta hieman isommasta huoneesta, kopiohuoneesta, avotilasta sekä kahdesta wc:stä. Kolmannessa kerroksessa on yhteiskäytössä toisen yritysen kanssa keittiö ja pukuhuone. Näihin tiloihin on myös esteetön pääsy hissillä. Tuotantotilaa yhteensä 1326m2, joita on mahdollista myös jakaa. Tavaraliikenne onnistuu kiinteistölle, sillä pihassa mahtuu isompikin auto kääntymään. Isoista nosto-ovista ja tilavia käytäviä pitkin saa tavarankuljetuksen luonnistumaan helposti. Jätteiden lajittelu on järjestetty hyvin pihassa. Ota yhteyttä niin katsotaan täältä teille sopiva kokonaisuus Julia Hoikkala p. 0504118747 tai julia.hoikkala@op.fi. Kysy myös muista toimitiloista, autan mielelläni vuokrauksessa ja myynnissä!

  Kuvat

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kohdetta välittää

  Oulu OP Koti Pohjoinen Oy LKV

  Isokatu 14, OULU

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä
  Hae asuntolainaaOsuuspankista!