Linnankoskentie 7, Halikko, Salo

Velaton myyntihinta 79 000 € Myyntihinta: 79 000 €
Pinta-ala
3 440 m2

RAKENTAJAT HUOMIO!

Nyt tarjolla huipputontti rivitalorakentamiseen Halikon Putolassa. Putola on jo pitkään ollut yksi Salon arvostetuimmista asuinalueista. Myytävä tontti sijaitsee päättyvän tien päässä ja se rajoittuu kahdelta sivultaan puistoalueeseen. Ilmansuunta on mitä parhain, Rakennusalue katsoo länteen, joten rakennettavien huoneistojen asukkaat pääsevät nauttimaan ilta-auringosta.

Tontti on oma ja sen pinta-ala on 3440 m2. Kaavamerkintä I ja tehokkuusluku on 0,20 eli rakennusoikeutta on yhteensä 688 m2.

Halikon palveluihin matkaa n. 1,5 km ja Salon keskustaan n. 3,5 km. Ala-aste, yläaste, lukio ja päiväkodit mukavan lähellä. Alueella paikallisliikenne ja Helsinki-Turku moottoritien Märyn-liittymään matkaa noin 5 km.

Salo on jo pitkään kaivannut uusia rivitalokoteja. Viimeisen kymmenen vuoden aikana ei upeassa kaupungissamme ole juurikaan nähty rivitalotyömaita. Olisiko nyt vihdoin aika tarttua toimeen ja tarjota Salolaisille ja tänne muuttaville mahdollisuus uuteen moderniin kotiin!

LISÄTIEDOT JA YHTEYDENOTOT: Markku Peikola 0400 745272 tai markku.peikola@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Kohteen tiedot

  Perustiedot

  Kohdenumero
  535814
  Kohdetyyppi
  Rt-tontti
  Osoite
  Linnankoskentie 7, 24800 HALIKKO
  Omistusmuoto
  Omistus

  Hintatiedot

  Myyntihinta
  79 000,00 €
  Kiinteistövero
  41,01 €/2021

  Tontti ja kaavoitus

  Tontin pinta-ala
  3 440 m2
  Omistus
  Oma
  Maasto
  Länsisuuntaan avautuva selkeän mallinen tontti, johon rakennuksen suunnitteleminen onnistuu varmasti mukavasti. Tontti rajoittuu asemakaavassa kahdelta sivultaan puistoalueeseen.
  Tie perille
  Kyllä
  Kaavoitus
  Asemakaava (ohjeellinen tonttijako), osayleiskaava. Alueella voimassa asemakaava ja yleiskaava. Asemakaavassa merkintä AR, joka tarkoittaa rivitalojen ja muiden kytkettyjen asuinrakennusten korttelialuetta. Suurin sallittu kerrrosluku on I ja e=0,20. Lisätietoja Salon kaupunki, 02 7781. Salon kaupunki, 02 7781
  Rakennusoikeus
  688 m2
  Lisätietoja maapohjasta
  Asemakaavassa tehokkusluku e=0,20. Tämä tarkoittaa kerrosalan suhdetta rakennuspaikan pinta-alaan. 3440 x 0,20 = 688 k-m2.

  Vesi ja viemäröinti

  Vesijohto
  Kyllä
  Käyttövesi
  Kunnan.
  Viemäri
  Kyllä
  Jätevesihuolto
  Kunnan.
  Lisätietoa kunnallistekniikasta
  Vesi- ja viemäriliittymä valmiina, arvo n. 6400 euroa.

  Palvelut ja liikenneyhteydet

  Palvelut: Halikon palveluihin matkaa noin 1,5 km ja Salon keskustaan n. 3,5 km. Lähimmät kaupat K-market Pirkkatori ja Lidl n. 1,5 km. Halikon Prismakeskus palveluineen noin 2 km etäisyydellä. Märynummen moottoritieliittymään (E 18) Tku-Hel matkaa noin 5 km. . Koulut: Ala- ja ylä-aste, matkaa kävellen noin 900 m ja Lukio 1,3 km. Muut oppilaitokset Salon keskustassa. Päiväkoti: Lähin päiväkoti noin 1 km. Liikenneyhteydet: Hyvät ja vaivattomat kulkuyhteydet Halikon ja Salon palveluihin pyörällä ja autolla. Alueella kulkee paikallisliikenne.

  Lisätiedot

  Rakentamaton rivitalotontti rajoittuu kahdelta sivultaan asemakaavaan merkittyyn lähivirkistysalueeseen. Rakennusalueen ilmansuunta suoraan länteen. Pohjatutkimus tehty. Rakennus pitää paaluttaa. Vesi- ja viemäriliittymä valmiina, arvo n. 6400 euroa. Halikon Putola on ollut jo pitkään ollut yksi kaupungin arvostetuimmista asuinalueista. Sen sijainti lähellä Halikon palveluja ja mukavalla etäisyydellä Salon keskustasta on mainio. Myös lyhyt matka (5 km) ja hyvät yhteydet moottoritielle ovat kohdallaan.

  Joustavalla lainalla
  unelmiesi kotiin

  Tutustu OP:n rakennuslainaan
  Asuntolainan myöntää osuuspankki

  Kuvat

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kohdetta välittää

  Salo OP Koti Lounaismaa Oy

  Turuntie 7, SALO

  010 256 1310 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä
  Hae asuntolainaaOsuuspankista!