Kehätie 980, Nummela, Vihti

Myyntihinta -
Pinta-ala
2 590 m2
Tennishalli

Vihdin Tennishalli, Etelä-Suomen alueelta logistisesti hyvin saavutettavissa oleva kiinteistö, joka sijaitsee n. 50 km etäisyydellä Helsingistä. mm. Porintien liittymälle n. 1,8 km ja Nummelan pavelut n 4 km. Maapohjan pinta-ala yhteensä 5,3 ha ! Kiinteistö sijaitsee Nummelanharjun pohjavesialueella, joka tuottaa runsaasti hyvälaatuista vettä.

Monitoimihallissa mahdollisuus harrastaa mm. tennistä, sulkapalloa, salibandya, squashia tai golfia golfsimulaattorissa ja golf-rangella. Lisäksi kahvio ja kokoustilat. Pukeutumistiloja ja pesuhuoneita uudistettu 2015.

1988 valmistuneessa rakennuksessa pinta-ala 2.590 m². Pelikentille uusittu valaistusta LED -valoiksi. Valaistus pelikentille ja puuhuonetiloihin automatisoitu kulunvalvontajärjestelmään. Kaupankohteena Vihdin Tennishalli Oy:n koko osakekanta, joka omistaa ja hallinnoi MÄKIMETSÄ - nimistä tilaa jonka pinta-ala 2,88 ha. Lisäksi kauppaan kuuluu viereinen, rakentamaton kiinteistö jonka pinta-ala 2.4283 ha.

Voimassa kunnan strateginen yleiskaava, joka ei ota kantaa suoraan rakentamismahdollisuuksiin: Kiinteistöjen lisärakentamismahdollisuudet tulevat selvitettäväksi lupahakemusten pohjalta. Alueella edellytetään suunnittelutarveratkaisua poikkeamisluvalle.

Vihdin Tennishalli Oy:llä on Suomen Asiakastieto Oy:n Suomen Vahvimmat Platina sertifikaatti.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Kohteen tiedot

  Perustiedot

  Kohdenumero
  535736
  Kohdetyyppi
  Liiketila
  Osoite
  Kehätie 980, 03100 NUMMELA
  Huoneet
  Tennishalli
  Kokonaispinta-ala
  2 590 m2
  Vapautuminen
  Heti

  Hintatiedot

  Myyntihinta
  NaN €

  Tilikauden 2020 liikevaihto ollut 143.464 €. Liiketoiminnan kulut olleet (ilman henkilöstö kulua ja poistoja) 76.805€. Sähkö ajalta 1.9 -31.12.2021: 2.972€. Ajalta 1.1 - 30.4.2022: 2.825,90 €

  Rakennuksen tiedot

  Energialuokka
  Ei energiatodistusta
  Lisätietoa energiatodistuksesta
  Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa

  Tontti ja kaavoitus

  Tontin pinta-ala
  5,3 ha
  Omistus
  Oma
  Maasto
  Tasainen piha-alue, jolla pysäköintitilat. Muu maa-alue metsämaata jolta puustoa kaadettu, sekä metsää.
  Kaavoitus
  Vihdin kunnan strateginen yleiskaava, mutta se ei ota kantaa suoraan rakentamismahdollisuuksiin: VISY-Kaavakartat.pdf (vihti.fi) . Alueet, joilla ko. kiinteistöt sijaitsevat, eivät ole näillä näkymin tulossa asemakaavoituksen piiriin. Kiinteistöjen lisärakentamismahdollisuudet tulevat siten selvitettäväksi lupahakemusten pohjalta.

  Lisätiedot

  Kaupankohteena Vihdin Tennishalli Oy, joka omistaa ja hallinnoi kiinteistöä: Kiinteistötunnus: 927-421-1-238, MÄKIMETSÄ - niminen tila, pinta-ala 2.88 ha. Kiinteistöllä sijaitsee tennishalli / monitoimihalli rakennus. Rakennusvuosi 1988. Puupalkki runko, peltivuoratut elementtiseinät. Harjakatto, peltikate. Vesikaton kiinnikkeet uusittu, ollut vuotoja. DVV Rakennuksen tiedot otteen mukaan kerrosala: 2 590 m² ja tilavuus: 21 980 m³. Ilmoitettuja pinta-aloja ei ole mitattu tai tarkastusmitattu SFS standardin mukaisesti ja todellinen pinta-ala voi poiketa ilmoitetusta. Kiinteistöön kohdistuu (paperisia) panttikirjoja 3 kpl. yht. arvoltaan 319.500€, jotka luovutetaan ostajalle kaupanteon yhteydessä. Vihdin Tennishalli Oy koko osakekanta on velaton. Kaupan yhteydessä siirtyvä ilmalämpöpumppujen leasing sopimus, joka on voimassa 2026 asti. Hallilla olevan sähköisen varausjärjestelmän lisenssi sopimus pitää uusia omistaja vaihdoksen yhteydessä. Kauppaan kuuluu lisäksi viereinen rakentamaton kiinteistö: Kiinteistötunnus: 927-421-1-658, Kaivometsä - niminen tila, pinta-ala: 2.4283 ha. Lainhuuto- ja kiinnitysrekisterin mukaan omaisuuteen ei kohdistu rekisteriin merkittäviä rasituksia tai rajoituksia, eikä uusia asioita ole vireillä. Rakennuksen osalta ei ole tehty kuntoon liittyviä tutkimuksia, eikä asbesti / haitta-aine kartoitusta. Palotarkastus tehty 2022. Kiinteistöt sijaitsevat Nummelanharjun pohjavesialueella. Veden laatu tutkimus tehty 9/2022 -vesi on talousvedeksi soveltuvaa. Vihdin kunnalla etuosto-oikeuden, kun kiinteistön koko yli 5000 m². Vihdin kunnan strateginen yleiskaava, mutta se ei ota kantaa suoraan rakentamismahdollisuuksiin: VISY-Kaavakartat.pdf (vihti.fi) . Alueet, joilla ko. kiinteistöt sijaitsevat, eivät ole näillä näkymin tulossa asemakaavoituksen piiriin. Kiinteistöjen lisärakentamismahdollisuudet tulevat siten selvitettäväksi lupahakemusten pohjalta.

  Pohja

  Kuvat

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kohdetta välittää

  Helsinki OP Koti Uusimaa Oy LKV

  Hakaniemenranta 1, HELSINKI

  0400 347 758 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä
  Hae asuntolainaaOsuuspankista!