Kohteessa esittely su 2.4. klo. 12:00 - 12:45.
Esittelijä:Mika Salmela, 0500 484500, mika.salmela@op.fi

Astreankatu 9 A, Vieremä, Hyvinkää

Velaton myyntihinta 159 500 € Myyntihinta: 47 850 €
Käyttöönottovuosi 2022
Pinta-ala
40 m2
2h + kt

HUOLETTOMASTI VANHASTA KODISTA UUTEEN! TEE NYT KAUPAT OIHONNA KODISTA JA MAKSAT KAUPANTEOSSA VAIN 2000 EUROA JA YIT MAKSAA VANHAN ASUNTOSI VÄLITYSPALKKION! EDUN SAAMINEN EDELLYTTÄÄ ETTÄ TEET VANHAN ASUNTOSI MYYNNISTÄ TOIMEKSIANTOSOPIMUKSEN YIT:N KIINTEISTÖVÄLITYSKUMPPANIN KANSSA. UUDEN KODIN KAUPAT ON TEHTÄVÄ 3 VIIKON SISÄLLÄ VARAUKSESTA.

Kohde on valmistunut 15.12.2022!

Hyvinkään Hangonsiltaan on juuri valmistunut viihtyisiä koteja keskeiseltä sijainnilta monipuolisten palvelujen, laajojen viheralueiden ja erinomaisten liikenneyhteyksien ääreltä.

Kohde on toteutettu modernilla rakentamistavalla ja talotekniikalla, jossa yhdistyvät arjen sujuvuus ja käytännön asumisen helppous.

AVARAT TILARATKAISUT

Asunto Oy Hyvinkään Oihonnan kodit on suunniteltu tilaratkaisuiltaan avariksi, joissa olohuoneen ja keittotilan yhdistäminen tuo tiloihin sopivaa harmoniaa. Oleskelutilat jatkuvat useimmissa kodeissa tilavalle lasitetulle parvekkeelle.

ASUINMUKAVUUTTA LAADUKKAIN VARUSTEIN

Laadukkaat keittiökoneet, kylpyhuoneen mukavuuslämmitys, huoneistokohtainen ilmanvaihtokoje sekä taloyhtiön laajakaistaliittymä tekevät arjesta rentoa ja mukavaa.

MAHDOLLISUUS OMAAN TONTTIOSUUTEEN

Kohde on rakentunut valinnaiselle vuokratontille ja sinulla on mahdollisuus lunastaa tonttiosuus omaksesi kerran vuodessa.

UNELMISTA TOTTA

Tervetuloa asumaan Oihonnaan - soita varaa ikioma kotisi heti!

Kohteen lisätiedot ja esittelyt: Pekka Luoto p. 0400 338 280, pekka.luoto@op.fi Isto Heikura p. 0400 514 814, isto.heikura@op.fi Mika Salmela p. 0500 484 500, mika.salmela@op.fi Jari Kivinen p .0400 480 523, jari.kivinen@op.fi

OP KOTI MYY HYVINKÄÄN UUDISKOHTEET - Ota yhteyttä Oihonnasta ja pyydä meiltä samalla ilmainen arvio omasta kodistasi!

Katso kaikki vapaat asunnot tässä taloyhtiössä.

Siirry uudiskohdesivulle

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Kohteen tiedot

  Perustiedot

  Kohdenumero
  535178
  Kohdetyyppi
  Kerrostalo
  Osoite
  Astreankatu 9 A, 05900 HYVINKÄÄ
  Omistusmuoto
  Omistus
  Huoneluku
  2
  Huoneet
  2h + kt
  Asuinpinta-ala
  40 m2
  Kts. Yhtiöjärjestys.
  Kokonaispinta-ala
  40 m2
  Käyttöönottovuosi
  2022
  Yleiskunto
  Uusi
  Kerros
  3/5
  Hissi
  Kyllä
  Sauna
  Ei
  Parveke
  On, lasitettu
  Parvekkeen kuvaus
  Huoneistossa on tilava parveke, josta avautuu näkymät pihakorttelinäkymät koilliseen.
  Ikkunat ja näköalat
  Huoneiston ikkunoista avautuu näkymät koilliseen ja luoteeseen.
  Vapautuminen
  Valmistuminen arvioitu 15.12.2022 mennessä

  Hintatiedot

  Myyntihinta
  47 850,00 €
  Velaton hinta
  159 500,00 €
  Lainaosuus
  111 650,00 €
  Neliöhinta
  3 987,50 €
  Hoitovastike
  156,00 €/kk
  Rahoitusvastike
  382,80 €/kk
  Yhtiövastike yht
  538,80 €/kk
  Vesimaksu
  20,00 €/hlö/kk

  Rakentamisen aikana ja kahtena ensimmäisenä asumisvuotena erääntyvät pelkät korot. Kokonaislaina-aika on 26 vuotta. Korkoarvio on 12 kuukauden euribor 2,873 % + marginaali 1,15 %. Hoitovastike 3,90 €/m2/kk. Autopihapaikka hoitovastike 20,00 €/paikka/kk. Autohallipaikka hoitovastike 30,00 €/paikka/kk. Vesimaksuennakko 20,00 €/hlö/kk. Veden- ja sähkönkulutus mitataan asuntokohtaisesti. Vedenkulutusta voidaan seurata YIT Plus -palvelussa. Yhtiölainan määrä ja korko on huomioitu arviomääräisesti, joten asumiskustannusarvio voi siltä osin muuttua. Huoneistokohtainen lainaosuus on oikeus suorittaa takaisin joko kokonaisuudessaan tai osissa (75 %, 50 % ja 25 %). Lainanlyhennykset ovat mahdollisia puolivuosittain lainaehtojen mukaisesti yhtiön valmistumisen jälkeen. Mikäli lainaa lyhennetään valmistumisen jälkeen, pankki voi veloittaa lainaehtojen muutoskulun, käsittelymaksun tai vastaavan.

  Varustus

  Keittiö

  KALUSTEET Keittiökalusteet sekä makuuhuone- ja eteiskaapistot ovat tehdasvalmisteisia, valkorunkoisia kiintokalusteita. Keittiön työtaso on laminaattipintainen ja siihen on upotettu teräsallas. Keittiökalusteissa on tilavaraus mikroaaltouunille. Kaapistoissa on varauduttu sekä siivousvälineiden että pyykkien säilytykseen. KONEET JA LAITTEET Keittiöissä on kalusteuuni, keraaminen keittotaso ja astianpesukone. Kylmälaitteena on jääkaappi tai pohjapiirustuksen mukaisesti erillinen jääkaappi ja pakastinkaappi.

  Pesutilat

  KYLPYHUONE Pesuhuoneessa ja erillis- wc:ssä on altaan yhteydessä laatikosto ja peilikaappi. Pesuhuoneissa on liitännät ja tilavaraus pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle. Saunallisissa huoneistoissa on sähkökiuas.

  Säilytystilat

  Kellari

  Materiaalit

  LATTIAT Asuinhuoneiden lattian päällystetään laminaatilla. Laminaattia ei asenneta kiintokalusteiden alle ja siihen tehdään tarvittavat liikuntasaumat, joka peitetään listalla. Pesuhuoneen, erillis-wc:n ja saunan lattioissa on keraamiset laatat. SEINÄT Asuinhuoneiden seinät maalataan. Maalausta ei uloteta kiintokalusteiden taakse. Keittiön kalusteväli verhoillaan laminaattilevyllä. Pesuhuoneen ja erillis-wc:n seinissä on keraamiset laatat. Suihkunurkkaus on varustettu lasisella suihkuseinällä tai suihkunurkalla pohjakuvien mukaisesti. Saunojen seinät paneloidaan. KATOT Asuinhuoneiden katot ovat pääasiassa ruiskutasoitepintaisia. Alaslasketut katot ovat tasoitettuja ja maalattuja. Pesuhuoneen, erillis-wc:n ja saunan katot paneloidaan.

  Taloyhtiö

  Taloyhtiön nimi
  Asunto Oy Hyvinkään Oihonna
  Isännöitsijä
  Isännöitsijä valitaan syksyn 2022 aikana.
  Kiinteistönhuolto
  Huoltoyhtiö
  Asuinhuoneistoja
  28
  Autopaikat
  Autotalleja tai hallipaikkoja 8 kpl, piha-autopaikkoja 4 kpl
  Taloyhtiössä on
  Kuivaushuone, kellarikomerot, pyörävarasto, väestösuoja, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys
  Lunastuspykälä
  Lunastusoikeus on osakkailla. Osakkaalla on lunastusoikeus autopaikkaosakkaisiin kts yhtiöjärjestyksen kohta 19§, lunastusmenettely.

  Rakennuksen tiedot

  Rakennusmateriaali
  Betoni
  Kattotyyppi
  Tasa
  Kattomateriaali
  Muu. Rakennuksessa on tasakatto, jonka vesikatteena on kumibitumikermi.
  Lämmitysjärjestelmä
  Kaukolämpö. LÄMMITYS, VESI JA TIETOLIIKENNE Taloyhtiö liitetään vesihuolto-, kaukolämpö-, sähkö- ja talokaapeliverkkoihin.
  Lämmönjakojärjestelmä
  Vesikiertoinen patterilämmitys. Lämmönjakelu toteutetaan vesikiertoisella termostaatein ohjattavalla patterilämmityksellä. Pesutilojen lattioissa on asukkaan säädettävissä oleva ja asunnon sähköön kytketty sähköinen mukavuuslämmitys.
  Ilmanvaihtojärjestelmä
  ILMANVAIHTO, LÄMMITYS, VESI JA TIETOLIIKENNE Taloyhtiö liitetään vesihuolto-, kaukolämpö-, sähkö- ja talokaapeliverkkoihin. Asunnoissa on lämmön talteenotolla ja tuloilman sähköisellä esilämmityksellä varustetut huoneistokohtaiset ilmanvaihtokoneet. Ilmanvaihtokoneet sijaitsevat pesutilassa. Huoneistokohtaista ilmanvaihtoa voidaan säätää, ja ruokaa laitettaessa voidaan liesikuvun kautta kulkevaa ilmamäärää kasvattaa. Ohjaus tehdään liesikuvun ohjauspaneelista. Ilmanvaihtokoneet on kytketty kiinteistön sähkönmittaukseen.
  Energialuokka
  B 2018
  Lisätietoa energiatodistuksesta
  Voimassa 10.5.2031, kts. liite Energiatodistus.

  Tontti ja kaavoitus

  Tontin pinta-ala
  1 689 m2
  Omistus
  Vuokrattu
  Vuokralleantaja
  Ålandsbanken Tonttirahasto, erikoissijoitusrahasto
  Tontin vuokra-aika
  Vuokrasopimus päättyy 26.10.2047
  Kaavoitus
  Asemakaava.

  Palvelut ja liikenneyhteydet

  Palvelut: Kohteen läheltä löytyvät monipuoliset palvelut; Kauppakeskus Willa löytyy 800 metrin etäisyydeltä, josta löytyy yli 100 liikettä. Hyvinkään kylässä toimii suuri juuri laajennettu HUS:in sairaala. Keskustaan pääset kätevästi Vanhankirkonsiltaa pitkin. Koulut: Alueelta löytyy kohteen lukio. Ala- ja yläkoulu sijaitsee keskustassa. Ammattikorkeakoulu. Päiväkoti: Päiväkoti löytyy kohteen vierestä, noin 300 metrin etäisyydeltä. Hyvinkää on tunnettu matkailukeskuksestaan Sveitsin ulkoilupuistosta, jonne tullaan kauempaakin. Ulkoilupuistosta löytyy mm. kylpyläuimala, hiihto -ja lenkkeilymaastot, jalkapåallokenttä, jäähalli, elokuvateatteri, curling, sisäleikkipuisto HopLop. Hyvinkää tunnetaan myös pesäpallosta, kenttä katsomoineen sijaitsee keskuspuistossa. Liikenneyhteydet: Juna-asemalle käy lyhyt matka, vain 400 metriä. Lähibussit kulkevat vierestä, kaukolinjat lähtevät keskustasta. Kohteesta käy lyhyet yhteydet valtateille.

  Lisätiedot

  YHTEISET PIHA-ALUEET JA AUTOPAIKOITUS Yhtiöllä on yhteensä 13 autopaikkaa, joista yhtiön hallintaan jää yksi liikuntaesteiselle mitoitettu autopaikka. Muut autopaikat myydään erillisinä osakkeina. Kahdeksan autopaikkaa sijaitsee viereisen tontin autohallissa ja neljä autopaikkaa rakennuksen sisäänkäynnin edustalla. Kaikki autopaikat on varustettu sähköpistokkeella. Yhtiöllä on yhteinen leikkipaikka naapuriyhtiön, Hyvinkään Titanian, kanssa tonttien välisen rajan molemmin puolin. Leikkialueella on keinuja sekä hiekkalaatikko. Piha-alueella on penkein varustettu ja istutuksilla rajattu oleskelualue. Lisäksi piha-alueella on tomutusteline sekä polkupyörätelineitä. Jätteen keräysastiat sijaitsevat naapuritontilla korttelin sisäänajon yhteydessä. HUOMAUTUS Rakennustapaselostus on tarkoitettu yleisluontoisen tiedon antamiseksi rakennuskohteesta. Rakentaja pidättää itsellään oikeuden perustellusta syystä vaihtaa edellä mainittuja materiaaleja ja/tai rakenteita toisiin vastaaviin/samanarvoisiin materiaaleihin ja/tai rakenteisiin sekä soveltaa arkkitehdin antamia mittoja. Edellä mainitun lisäksi, rakentaja pidättää itsellään oikeuden tehdä talotekniikasta johtuvia kotelointeja ja kattojen vähäisiä alaslaskuja kohteen esitteessä ja pääpiirustuksissa esitetystä poikkeavalla tavalla. Yhtiö toteutetaan rakennusluvan hakupäivänä voimassaolevien energia- ja rakentamismääräysten mukaisesti. Esitteen 3D-kuvat ovat taiteilijan näkemyksiä kohteesta, eivätkä välttämättä vastaa kaikkien yksityiskohtien osalta toteutuvaa kohdetta. Ostajan on tutustuttava lopullisiin myyntiasiakirjoihin kauppakirjan allekirjoituksen yhteydessä. Ostajalla on mahdollisuus tutustua sisustusmateriaaleihin, tehdä sisustusvalintoja ja vaikuttaa asunnon ilmeeseen YIT Plus Studiossa annettujen aikataulujen mukaisesti.

  Asuntolaina –
  Avain unelmiesi kotiin

  Tutustu OP:n asuntolainaan
  Asuntolainan myöntää osuuspankki

  Hanki kotisi
  kokoinen vakuutus

  Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
  Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

  Pohja

  Kuvat

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kohdetta välittää

  Hyvinkää OP Koti Uusimaa Oy LKV

  Hämeenkatu 3, HYVINKÄÄ

  010 254 2720 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä
  Hae asuntolainaaOsuuspankista!