Kohteessa esittely ti 4.10. klo. 17:00 - 17:30.

Johannankuja 12, Yli-Maaria, Turku

Velaton myyntihinta 145 000 € Myyntihinta: 145 000 €
Käyttöönottovuosi 1954
Pinta-ala
107 m2
5h, k, kph, s, 2xwc

OP Koti tuntee Yli-Maarian!

Yli-Maariassa viehättävällä rauhallisella omakotitaloalueella 1980-luvulla peruskorjattu kahden kerroksen omakotitalo isolla puutarhamaisella omalla tontilla päättyvän tien päässä, pyörätie kulkee kiinteistön yhdellä sivustalla. Suojainen pihapiiri, pensasaidan siimeksessä.

Talo on peruskorjattu 1980-luvulla. Laajennukseen on silloin rakennettu sauna, pesuhuone, pukuhuone ja eteinen. Katon harjaa on laajennuksen yhteydessä siirretty keskemmälle ja nostettu ylöspäin. Näin on saatu yläkertaan kolme makuuhuonetta, wc ja vaatehuone. Katto / tiilikatto laitettu 2012. Ikkunat 1980-luvulta. Alakerrassa sijaitsee pesutilojen ja eteisen lisäksi keittiö, makuuhuone ja olohuone sekä wc. Vanhan osuuden alla rossipohja ja laajennus osan alla on maanvarainen laatta.

Taloa ei ole uudistettu laajennuksen jälkeen, joten tässä on oiva mahdollisuus tehdä tästä talosta mieleinen omiin tarpeisiin soveltuva kodikas koti. Makuuhuoneiden määräkin on oivallinen lapsiperheelle sekä tietenkin iso suojainen tontti pihaleikkeihin. Pihapiirissä sijaitsee vanha autotalli/varastorakennus.

Talo sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, Paattisten tie kulkee kiinteistön läheisyydessä ja noin kolmen kilometrin etäisyydellä Turku-Tampere moottoritie. Päiväkoti Touhula ja Yli-Maarian koulu Ypsilon, jossa luokat 1-9, nuorisotila, kirjasto, päiväkoti/iltapäiväkerho ja neuvola sijaitsee myöskin noin kolmen kilometrin päässä, toki jalkaisin kulkiessa matka on lyhyempikin. Ruokakauppaa ja apteekkiin matkaa on myöskin noin kolmen kilometrin verran. Bussiyhteydet keskustaan, bussipysäkki sijaitsee melkeinpä ikkunan alla sekä kevyen liikenteen väylä. Ruskon uimapaikka Nummilampi ja Turun uimapaikka Maarian uimaranta löytyvät myös mukavan matkan päästä. Sähkö-, vesi- ja viemäriliittymät.

Kysy lisää, paivi.ruusunen-lahti@op.fi, 040 672 6221

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Kohteen tiedot

  Perustiedot

  Kohdenumero
  534895
  Kohdetyyppi
  Omakotitalo
  Osoite
  Johannankuja 12, 20400 TURKU
  Omistusmuoto
  Omistus
  Huoneluku
  5
  Huoneet
  5h, k, kph, s, 2xwc
  Asuinpinta-ala
  107 m2
  Pinta-alatieto noin arvio. Mitattu piirustuksen välitilojen sisämitoista vähentäen kantavat rakenteet ja muuri.
  Kokonaispinta-ala
  118 m2
  Käyttöönottovuosi
  1954
  Yleiskunto
  Tyydyttävä
  Kerros
  2
  Sauna
  Kyllä
  Vapautuminen
  Heti

  Hintatiedot

  Myyntihinta
  145 000,00 €
  Kiinteistövero
  352 euroa

  Omistajan antaman tiedon mukaan kuuden vuoden 2016-2021 sähkön keskikulutus on ollut 8015 kWh sisältäen lämmitys- ja taloussähkön. Näinä kuuden vuoden aikana talossa ei ole ollut vakituisesti asuttu, paitsi vuonna 2018, jolloin kulutus oli 11 099 kWh. Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen muun muassa lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta, kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta.”

  Varustus

  Keittiö

  Jääkaappipakastin toimiva, pakastekaappi kuntoa ei tiedossa, sähköliesi, kaapistot, kiinteät valaisimet. Kaapistot 80-luvulta.

  Pesutilat

  Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc, suihku, pesukoneliitäntä, lattialämmitys kph, kiinteät valaisimet. Uusittu 80-luvulla. Panelointi ja uudet lauteet 2012.

  Säilytystilat

  Vaatehuone, pieni kellaritila

  Materiaalit

  Keittiö: tapetti/puolipaneli - muovimatto. Olohuone: tapetti - muovimatto. Makuuhuone 1: tapetti - muovimatto. Makuuhuone 2: tapetti - muovimatto. Makuuhuone 3: tapetti - muovimatto. Sauna: paneloitu - laatta. Kylpyhuone: paneloitu - laatta. Eteinen: maalattu - muovimatto. Wc: tapetti - muovimatto. mh 4: tapetti - muovimatto.

  Rakennuksen tiedot

  Rakennusmateriaali
  Puu. Puurunko / karaattilevy - 1980 luvulla. Alkuperäisesti vihreä lautatalo.
  Kattotyyppi
  Harja
  Kattomateriaali
  Tiili. Katto uusittu vuonna 2012.
  Lämmitysjärjestelmä
  Sähkö. Sähkö / puu. Olohuoneessa varaava takka. Takka muurattu 1980-luvulla.
  Ilmanvaihtojärjestelmä
  Painovoimainen.
  Energialuokka
  Ei energiatodistusta
  Lisätietoa energiatodistuksesta
  Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa

  Tehdyt korjaukset

  Talo on peruskorjattu 1980-luvulla. Silloin on tehty laajennus, johon on tullut sauna, pesuhuone, pukuhuone ja eteinen. Katon harja on siirretty keskelle ja nostettu. Yläkerran huoneet rakennettu laajennuksen yhteydessä. Katto / tiilikatto 2012.

  Tontti ja kaavoitus

  Tontin pinta-ala
  0,2 ha
  Omistus
  Oma
  Tie perille
  Kyllä
  Kaavoitus
  Asemakaava, rakennuslupa. Asemakaava. Kiinteistö on edelleen tilan nimellä ja mahdollisesti tulevia uudistuksia varten haettaessa rakennuslupaa, ostajalle saattaa syntyä kustannuksia, kun tila määrämitataan tontiksi kaupungin toimesta. Turun kaupunki

  Vesi ja viemäröinti

  Vesijohto
  Kyllä
  Käyttövesi
  Kunnan.
  Viemäri
  Kyllä
  Jätevesihuolto
  Kunnan.
  Jätevesi-selvitys tehty
  Kyllä

  Palvelut ja liikenneyhteydet

  Pinta-alatieto noin arvio. Mitattu piirustuksen välitilojen sisämitoista. Yläkerta laskettu yli 160 cm2 tila piirustuksesta 6mx7,5m / n.45m2 - vähennettynä portaikko n.3m2 sekä piippu/kantavat seinät n.2m2 - noin 40m2. Alakerta n. 7.8mx9,1m/n.71m2 - vähennettynä muuri, kantavat rakenteet, kellariin menevä portaikko n.4m2 - noin 67m2. Portaikko ja pieni kellaritila noin 6m2.

  Lisätiedot

  OP Koti tuntee Yli-Maarian! Yli-Maariassa viehättävällä rauhallisella omakotitaloalueella 1980-luvulla peruskorjattu kahden kerroksen omakotitalo isolla puutarhamaisella omalla tontilla päättyvän tien päässä, pyörätie kulkee kiinteistön yhdellä sivustalla. Suojainen pihapiiri, pensasaidan siimeksessä. Talo on peruskorjattu 1980-luvulla. Laajennukseen on silloin rakennettu sauna, pesuhuone, pukuhuone ja eteinen. Katon harjaa on laajennuksen yhteydessä siirretty keskemmälle ja nostettu ylöspäin. Näin on saatu yläkertaan kolme makuuhuonetta, wc ja vaatehuone. Katto / tiilikatto laitettu 2012. Ikkunat 1980-luvulta. Alakerrassa sijaitsee pesutilojen ja eteisen lisäksi keittiö, makuuhuone ja olohuone sekä wc. Vanhan osuuden alla rossipohja ja laajennus osan alla on maanvarainen laatta. Taloa ei ole uudistettu laajennuksen jälkeen, joten tässä on oiva mahdollisuus tehdä tästä talosta mieleinen omiin tarpeisiin soveltuva kodikas koti. Makuuhuoneiden määräkin on oivallinen lapsiperheelle sekä tietenkin iso suojainen tontti pihaleikkeihin. Pihapiirissä sijaitsee vanha autotalli/varastorakennus. Talo sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, Paattisten tie kulkee kiinteistön läheisyydessä ja noin kolmen kilometrin etäisyydellä Turku-Tampere moottoritie. Päiväkoti Touhula ja Yli-Maarian koulu Ypsilon, jossa luokat 1-9, nuorisotila, kirjasto, päiväkoti/iltapäiväkerho ja neuvola sijaitsee myöskin noin kolmen kilometrin päässä, toki jalkaisin kulkiessa matka on lyhyempikin. Ruokakauppaa ja apteekkiin matkaa on myöskin noin kolmen kilometrin verran. Bussiyhteydet keskustaan, bussipysäkki sijaitsee melkeinpä ikkunan alla sekä kevyen liikenteen väylä. Ruskon uimapaikka Nummilampi ja Turun uimapaikka Maarian uimaranta löytyvät myös mukavan matkan päästä. Sähkö-, vesi- ja viemäriliittymät.

  Asuntolaina –
  Avain unelmiesi kotiin

  Tutustu OP:n asuntolainaan
  Asuntolainan myöntää osuuspankki

  Hanki kotisi
  kokoinen vakuutus

  Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
  Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

  Pohja

  Kuvat

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kohdetta välittää

  Raisio OP Koti Turun Seutu Oy LKV

  Torikuja 1, RAISIO

  010 2569 118 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä
  Hae asuntolainaaOsuuspankista!