Kohteessa esittely su 29.1. klo. 15:15 - 15:45.

Kallvikinrinne 7 C, Saunalahti, Espoo

Velaton myyntihinta 470 000 € Myyntihinta: 470 000 €
Pinta-ala
597 m2

Asunto Oy -muotoinen rakennuspaikka omakotitalolle Kallvikin upeissa merimaisemissa Espoossa! Näihin upeisiin maisemiin voit toteuttaa merellisen unelmakotisi vain puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta! Tontilta avautuu merimaisema lounaan suuntaan.

Rakennuspaikalle on rakennuslupa valmiina ja asunnon pohjaa voit vielä muokata omalle perheellesi sopivaksi. Ostaja saa kaupan päälle arkkitehti Minna Magnussenin tekemät rakennuslupapiirustukset, joten rakentamaan pääsee nopeastikin.

Rannassa on yhteiskäyttöön tarkoitettu laituri, johon on käyttöoikeus ainoastaan Asunto Oy Helenanrannan asukkailla. Yhtiön osakkeet tuottavat hallintaoikeuden yhtiön omistamissa rakennuksissa tai rakennettavissa rakennuksissa oleviin huoneistoihin A, B ja C sen perusteella, minkä rakennuksen hallintaan kunkin osakesarjan omistaminen oikeuttaa. Asunto Oy Helenanranta III C osakesarjan 1-100 tonttiosuus kiinteistöstä 49-45-156-16 on 598m2.

Alueelta löydät niin suomen- kuin ruotsinkielisetkin päiväkodit ja koulut. Alueella on myös erinomaiset harrastusmahdollisuudet. Alue onkin lapsiperheiden suosima. Lähialueella on myös useita golf-kenttiä: Espoon Golf-kenttä Kauklahdessa ja Kirkkonummen golf-kentät mm. Sarfvik, Hirsala, Peuramaa ja Kurk-golf. Meri ja ympäröivä luonto tarjoavat täällä parastaan Tuleva Länsimetro jatkuu Kivenlahteen ja Kauklahden juna-asemalla on liittymäpysäköinti omaa autoa käyttäville. Saunalahden, Kauklahden ja Espoonlahden kattavat palvelut ovat lähellä. Täällä asut upean luonnon ja meren äärellä ja kuitenkin vain puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Aluetta on myös kutsuttu Espoon uudeksi Westendiksi.

Tule tekemään asuntounelmistasi totta!

Lisätiedot ja esittelyt: Ulla Helenius, kiinteistönvälittäjä, LKV p. 050 441 3464, ulla.helenius@op.fi, ja Petra Mantere, kiinteistönvälittäjä, LKV, p. 050 365 1765, petra.mantere@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Kohteen tiedot

  Perustiedot

  Kohdenumero
  533417
  Kohdetyyppi
  Okt-tontti
  Osoite
  Kallvikinrinne 7 C, 02780 ESPOO
  Omistusmuoto
  Omistus

  Hintatiedot

  Myyntihinta
  470 000,00 €

  Hallinta-alue C:n osakkeiden omistaja on yksin vastuussa omaan kiinteistöosuuteensa kohdistuvista kiinnityksistä ja muista rasitteista. Yhteisalueen 1 rakentamisesta ja kunnossapidosta sekä niiden aiheuttamista kustannuksista vastaa alueen C hallitsija. Hallinta-alueen C:n osakkeiden omistaja huolehtii omistamansa rakennuksen (tai sen osan) rakentamisesta, peruskorjauksesta, korjauksista ja kunnossapidosta sekä vastaa niistä aiheutuvista kustannuksista sekä hallitsemansa piha-alueen kunnostamisesta ja hoidosta ja niistä aiheutuvista kustannuksista sekä kaikista muistakin kustannuksista, jotka voidaan kohdistaa hänen omistamaansa rakennukseen (tai sen osaan) tai hänen hallitsemaansa maa-alueeseen. Hallinta-alue C:n osakkeiden omistaja vastaa omista lämmitys-, vesi-, viemäri-, sähkö-, vakuutus- ja muista niihin verrattavista ylläpitokustannuksista. Koko kiinteistöön kohdistuvat kustannukset jaetaan osakkeen omistajien kesken tasan. Tällaisia kustannuksia ovat esimerkiksi kiinteistövero ja jätehuollon maksut, jollei tästä erikseen sovita.

  Tontti ja kaavoitus

  Tontin pinta-ala
  597 m2
  Omistus
  Oma
  Tie perille
  Kyllä
  Kaavoitus
  Asemakaava (sitova tonttijako), rakennuslupa. Espoon kaupunki, puh. 09-81621/kaavoitus
  Rakennusoikeus
  187 m2
  Lisätietoja maapohjasta
  Hankkeelle on myönnetty rakennuslupa 49-2017-701-A. Rakennusluvalle on myönnetty kahden vuoden jatkopäätös 29.6/2020.

  Rantaoikeudet

  Ranta
  Laiturioikeus
  Vesistön tyyppi
  Meri

  Vesi ja viemäröinti

  Käyttövesi
  Kunnan.
  Jätevesihuolto
  Kunnan.
  Lisätietoa kunnallistekniikasta
  Ostaja tekee liittymäsopimuksen ja tilaa liitoksen kunnallistekniikkaan.

  Palvelut ja liikenneyhteydet

  Palvelut: S-Market Saunalahti 1,9 km, K-Supermarket Lasihytti 2,4 km, Kivenlahden uusi Lippulaiva 5,5 km. Koulut: Suomen- ja ruotsinkieliset alueella. Päiväkoti: Suomen- ja ruotsinkieliset alueella.

  Lisätiedot

  Asunto Oy Espoon Helenanranta III C:n osakesarja 1-100, sähköinen merkintä. Varainsiirto 2 % maksetaan kaupanteon yhteydessä.

  Joustavalla lainalla
  unelmiesi kotiin

  Tutustu OP:n rakennuslainaan
  Asuntolainan myöntää osuuspankki

  Kuvat

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kohdetta välittää

  Espoo OP Koti Uusimaa Oy LKV

  Länsituuli 8, ESPOO

  010 255 5930 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä
  Hae asuntolainaaOsuuspankista!