Kohteessa esittely su 29.1. klo. 15:15 - 15:45.

Kallvikinrinne 7 B, Saunalahti, Espoo

Velaton myyntihinta 415 000 € Myyntihinta: 415 000 €
Pinta-ala
494 m2

Asunto Oy -muotoinen rakennuspaikka omakotitalolle Kallvikin upeissa merimaisemissa Espoossa!

Näihin upeisiin maisemiin voit toteuttaa merellisen unelmakotisi. Rakennuspaikalle on rakennuslupa valmiina ja asunnon pohjaa voit vielä muokata omalle perheellesi sopivaksi. Ostaja saa kaupan päälle arkkitehti Minna Magnussenin tekemät rakennuslupapiirustukset, joten rakentamaan pääsee nopeastikin.

Rannassa on yhteiskäyttöön tarkoitettu laituri, johon on käyttöoikeus ainoastaan Asunto Oy Helenanrannan asukkailla.

Kiinteistö 49-45-156-16 on jaettu hallinnanjakosopimuksella hallinta-alueiksi A, B ja C. Osapuolet omistavat kiinteistön yhdessä ja jakavat sopimuksella kiinteistön hallinta- ja käyttöoikeuden sekä niihin liittyvät velvoitteet. Asunto Oy Espoon Helenanranta III B hallitsee yksin määritettyä aluetta B, jonka hallinta alue on pinta-alaltaan noin 494 m², kokonaisrakennusoikeus 229 m². Alueiden A, B ja C omistajat hallitsevat yhdessä yhteisiä Y-alueita, jotka ovat suuruudeltaann 35 m² ja 118 m². Y-alueiden oikeudet ja vastuut on sovittu hallinnanjakosopimuksessa.

Varainsiirtovero 2 % maksetaan kauppojen yhteydessä.

Alueelta löydät niin suomen- kuin ruotsinkielisetkin päiväkodit ja koulut. Alue onkin lapsiperheiden suosima. Saunalahden ja Kauklahden kattavat palvelut ovat lähellä. Tuleva Länsimetro jatkuu Kivenlahteen ja Kauklahden juna-asemalla on liittymäpysäköinti omaa autoa käyttäville. Alueella on erinomaiset harrastusmahdollisuudet ja meri ja ympäröivä luonto tarjoavat täällä parastaan. Lapsiperheille täältä löytyy mm. jalkapalloa ja Espoon golfia sekä luonnossa liikkumista niin merellä kuin maallakin. Aluetta on myös kutsuttu Espoon uudeksi Westendiksi. Tule tekemään asuntounelmistasi totta!

Lisätiedot ja esittelyt: Ulla Helenius kiinteistönvälittäjä, LKV p. 050 441 3464, ulla.helenius@op.fi ja Petra Mantere, kiinteistönvälittäjä, LKV p. 050 365 1765, petra.mantere@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Kohteen tiedot

  Perustiedot

  Kohdenumero
  533283
  Kohdetyyppi
  Okt-tontti
  Osoite
  Kallvikinrinne 7 B, 02780 ESPOO
  Omistusmuoto
  Omistus

  Hintatiedot

  Myyntihinta
  415 000,00 €

  Hallinta-alue B:n osakkeiden omistaja on yksin vastuussa omaan kiinteistöosuuteensa kohdistuvista kiinnityksistä ja muista rasitteista. Yhteisalueen 1 rakentamisesta ja kunnossapidosta sekä niiden aiheuttamista kustannuksista vastaa alueen B hallitsija. Hallinta-alueen B:n osakkeiden omistaja huolehtii omistamansa rakennuksen (tai sen osan) rakentamisesta, peruskorjauksesta, korjauksista ja kunnossapidosta sekä vastaa niistä aiheutuvista kustannuksista sekä hallitsemansa piha-alueen kunnostamisesta ja hoidosta ja niistä aiheutuvista kustannuksista sekä kaikista muistakin kustannuksista, jotka voidaan kohdistaa hänen omistamaansa rakennukseen (tai sen osaan) tai hänen hallitsemaansa maa-alueeseen. Hallinta-alue B:n osakkeiden omistaja vastaa omista lämmitys-, vesi-, viemäri-, sähkö-, vakuutus- ja muista niihin verrattavista ylläpitokustannuksista. Koko kiinteistöön kohdistuvat kustannukset jaetaan osakkeen omistajien kesken tasan. Tällaisia kustannuksia ovat esimerkiksi jätehuollon maksut, jollei tästä erikseen sovita.

  Tontti ja kaavoitus

  Tontin pinta-ala
  494 m2
  Omistus
  Oma
  Tie perille
  Kyllä
  Kaavoitus
  Asemakaava (sitova tonttijako), rakennuslupa. Espoon kaupunki, puh. 09-81621/kaavoitus
  Rakennusoikeus
  228 m2
  Lisätietoja maapohjasta
  Hankkeelle on myönnetty rakennuslupa 49-2017-701-A. Rakennusluvalle on myönnetty kahden vuoden jatkopäätös 29.6/2020.

  Rantaoikeudet

  Ranta
  Laiturioikeus
  Vesistön tyyppi
  Meri

  Vesi ja viemäröinti

  Käyttövesi
  Kunnan.
  Jätevesihuolto
  Kunnan.
  Lisätietoa kunnallistekniikasta
  Ostaja tekee liittymäsopimuksen ja tilaa liitoksen kunnallistekniikkaan.

  Palvelut ja liikenneyhteydet

  Palvelut: S-Market Saunalahti 1,9 km, K-Supermarket Lasihytti 2,4 km, Kivenlahden uusi Lippulaiva 5,5 km. Koulut: Suomen- ja ruotsinkieliset alueella. Päiväkoti: Suomen- ja ruotsinkieliset alueella.

  Lisätiedot

  Asunto Oy Espoon Helenanranta III B:n osakesarja 1-100, sähköinen merkintä. Varainsiirto 2 % maksetaan kaupanteon yhteydessä.

  Joustavalla lainalla
  unelmiesi kotiin

  Tutustu OP:n rakennuslainaan
  Asuntolainan myöntää osuuspankki

  Kuvat

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kohdetta välittää

  Espoo OP Koti Uusimaa Oy LKV

  Länsituuli 8, ESPOO

  010 255 5930 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä
  Hae asuntolainaaOsuuspankista!