Kalajärvenkallio, tontti nr 5, Kalajärvi, Espoo

Velaton myyntihinta 120 000 € Myyntihinta: 120 000 €
Pinta-ala
703 m2

Upea tontti luonnonkauniin Kalajärven maisemista. Tontti nr 5 on kooltaan 703m2 ja kaavan mukaan AgO II e=0,20, erillispientalojen korttelialue. Tontti 5 ensimmäinen tontti vasemmalla Kalajärvenkalliolla Kalajärvenrannalta päin tultaessa. Kävelymatkan päähän on valmistumassa uusi Kalajärven koulu ja päiväkoti. Päivittäispalvelut n. 1 km päässä. Erinomaiset liikenneyhteydet, mm. lentokentälle n. 20 min ajomatka. Kalajärvenkallion asemakaava rajautuu lähivirkistysalueeseen, jonka jälkeen alkaa Kalajärvenkallioiden luonnonsuojelualue.

Tervetuloa tutustumaan paikan päälle tähän upeaan järvi- ja korpimaisemaan. Alueella myyntikyltit.

Onko nykyinen kotisi myymättä? Jos tarvitset luotettavaa välityspalvelua kokeneelta kiinteistönvälittäjältä, sovitaan tapaaminen. Myyn kotisi vankalla kokemuksella. Tiedustelut ja myynti, kiinteistönvälittäjä Niina Kankaanpää, KTM, puh. 046 922 5439, niina.kankaanpaa@op.fi.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Kohteen tiedot

  Perustiedot

  Kohdenumero
  531727
  Kohdetyyppi
  Okt-tontti
  Osoite
  Kalajärvenkallio, tontti nr 5, 02970 ESPOO
  Omistusmuoto
  Omistus

  Hintatiedot

  Myyntihinta
  120 000,00 €

  Rakennuksen tiedot

  Rakennusmateriaali
  Muu
  Kattotyyppi
  Muu
  Kattomateriaali
  Muu
  Lämmitysjärjestelmä
  Muu
  Lämmönjakojärjestelmä
  Muu

  Tontti ja kaavoitus

  Tontin pinta-ala
  703 m2
  Tie perille
  Kyllä
  Kaavoitus
  Asemakaava (sitova tonttijako). Espoon kaupunki, kaavoitus, puh. 09 8162 5500. Espoon kaupunki, kaavoitus, puh. 09 8162 5500.

  Vesi ja viemäröinti

  Vesijohto
  Kyllä
  Käyttövesi
  Kunnan.
  Lisätietoa käyttövedestä
  Alueelle rakennetaan kaupungin vesi- ja viemäriverkosto. Ostaja vastaa liittymiskustannuksista.
  Viemäri
  Kyllä
  Lisätietoa viemäristä
  Alueelle rakennetaan kaupungin vesi- ja viemäriverkosto. Ostaja vastaa liittymiskustannuksista.
  Jätevesihuolto
  Kunnan.
  Jätevesi-selvitys tehty
  Ei

  Palvelut ja liikenneyhteydet

  Palvelut: Keskustaajamassa, n. 1 km, K-Market, parturi, apteekki, kuntosali ja kaksi pizzeriaa. Matkahuolto-, Schenker- ja Postnord- palvelut K-Marketilla n. 1km. Postin palvelupiste Lahnuksessa n. 1,7 km. Kalajärven kirjasto n. 1 km. Kalajärven terveysasema n. 1 km. Koulut: Kalajärven koulu, n. 600m, ala- ja yläkoulun käsittävä yhtenäiskoulu. Koulun tiloissa toimii lisäksi esikoulu ja nuorisotila. Päiväkoti: Päiväkoti n. 800m. Kalajärvellä Ruskatalossa sijaitsee Espoon kaupungin palvelutori. Palvelutorilla toimivat kaupungin asiointipiste, terveyskeskus, hammashoitola, neuvola ja kirjasto. Kalajärven taajamassa on laaja puistoalue sekä kunnalliset leikkipuistot. Kalajärven läpi kulkee talvisin latureitit mm. Nuuksion eräalueille. Kalajärveltä latu/kuntoilureitti Petikkoon Serenan kautta. Vihdintien varren kevyenliikenteen väylät ovat kesäisin suosittuja pyöräilijöiden keskuudessa. Liikenneyhteydet: Linja-auto, pysäkit Vihdintiellä n. 600m, toinen pysäkki koulun vieressä 800 m. Lentokentälle noin 20 min ajomatka.

  Lisätiedot

  Kalajärvelle rakennetaan uudet kadut, Kalajärvenkallio ja Järvenkallionkuja. Kalajärvenranta -kadun rakennekerrokset uusitaan vastaamaan nykyisiä määräyksiä. Rakentamisen toteuttaminen edellyttää louhintaa. Kaduille asennetaan asuinrakentamisen vaatima kunnallistekniikka: hulevesiviemäröinti sade- ja pintavesille, jätevesiviemäri ja vesijohto, suojaputkitukset sähkö- ja telekaapeleille sekä rakennetaan katuvalaistus. Kalajärvenkallion länsipäähän rakennetaan myös jätevesipumppaamo. Kalajärvenkallion ja Kalajärvenrannan toiseen reunaan rakennetaan jalkakäytävä. Ajoradat ja jalkakäytävät asfaltoidaan. Piennaralueet viimeistellään kylvämällä nurmikoksi. Kalajärvenrannan puistoalueelle (lähivirkistys- ja ulkoilualueelle) rakennetaan/on rakennettu hulevesipainanteita valumavesille sekä hulevesikasettikenttä, johon johdetaan Kalajärvenranta-kadun hulevesiviemärin sade- ja pintavedet. Alueelle rakennettavien hulevesikasettien sekä neljän hulevesipainanteen tavoitteena on imeyttää ja puhdistaa alueelta kertynyttä sade- ja pintavettä ja vähentää kiintoainesta Kalajärvessä. Kalajärvenrannan puistoalueelle rakennetaan jalankulku- ja pyöräilyreittejä, joita käytetään lisäksi virkistysalueen vesihuoltojärjestelmien huoltoajossa. Rakentaminen aloitettiin alkuvuodesta 2022 ja sen arvioidaan kestävän noin kaksi vuotta. Espoon kaupunkitekniikan arvio asuinrakentamisen aloitusajankohdasta on syksy 2023.

  Joustavalla lainalla
  unelmiesi kotiin

  Tutustu OP:n rakennuslainaan
  Asuntolainan myöntää osuuspankki

  Pohja

  Kuvat

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kohdetta välittää

  Klaukkala OP Koti Uusimaa Oy LKV

  Liikekuja 1, KLAUKKALA

  010 254 2855 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä
  Hae asuntolainaaOsuuspankista!