Kalajärvenkallio, tontti nr 5, Kalajärvi, Espoo

Velaton myyntihinta 109 000 € Myyntihinta: 109 000 €
Pinta-ala
703 m2

Upea tontti luonnonkauniin Kalajärven maisemista. Tontti nr 5 on kooltaan 703m2 ja kaavan mukaan AgO II e=0,20, erillispientalojen korttelialue. Tontti 5 ensimmäinen tontti vasemmalla Kalajärvenkalliolla Kalajärvenrannalta päin tultaessa. Kävelymatkan päähän on valmistumassa uusi Kalajärven koulu ja päiväkoti. Päivittäispalvelut n. 1 km päässä. Erinomaiset liikenneyhteydet, mm. lentokentälle n. 20 min ajomatka. Kalajärvenkallion asemakaava rajautuu lähivirkistysalueeseen, jonka jälkeen alkaa Kalajärvenkallioiden luonnonsuojelualue.

Tervetuloa tutustumaan paikan päälle tähän upeaan järvi- ja korpimaisemaan. Alueella myyntikyltit.

Onko nykyinen kotisi myymättä? Jos tarvitset luotettavaa välityspalvelua kokeneelta kiinteistönvälittäjältä, sovitaan tapaaminen. Myyn kotisi vankalla kokemuksella. Tiedustelut ja myynti, kiinteistönvälittäjä Niina Kankaanpää, KTM, puh. 046 922 5439, niina.kankaanpaa@op.fi.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    531727
    Kohdetyyppi
    Okt-tontti
    Osoite
    Kalajärvenkallio, tontti nr 5, 02970 ESPOO
    Omistusmuoto
    Omistus

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    109 000,00 €

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Muu
    Kattotyyppi
    Muu
    Kattomateriaali
    Muu
    Lämmitysjärjestelmä
    Muu
    Lämmönjakojärjestelmä
    Muu

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    703 m2
    Omistus
    Oma
    Tie perille
    Kyllä
    Kaavoitus
    Asemakaava (sitova tonttijako). Espoon kaupunki, kaavoitus, puh. 09 8162 5500. Espoon kaupunki, kaavoitus, puh. 09 8162 5500.

    Vesi ja viemäröinti

    Vesijohto
    Kyllä
    Käyttövesi
    Kunnan.
    Lisätietoa käyttövedestä
    Alueelle rakennetaan kaupungin vesi- ja viemäriverkosto. Ostaja vastaa liittymiskustannuksista.
    Viemäri
    Kyllä
    Lisätietoa viemäristä
    Alueelle rakennetaan kaupungin vesi- ja viemäriverkosto. Ostaja vastaa liittymiskustannuksista.
    Jätevesihuolto
    Kunnan.
    Jätevesi-selvitys tehty
    Ei

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Keskustaajamassa, n. 1 km, K-Market, parturi, apteekki, kuntosali ja kaksi pizzeriaa. Matkahuolto-, Schenker- ja Postnord- palvelut K-Marketilla n. 1km. Postin palvelupiste Lahnuksessa n. 1,7 km. Kalajärven kirjasto n. 1 km. Kalajärven terveysasema n. 1 km. Koulut: Kalajärven koulu, n. 600m, ala- ja yläkoulun käsittävä yhtenäiskoulu. Koulun tiloissa toimii lisäksi esikoulu ja nuorisotila. Päiväkoti: Päiväkoti n. 800m. Kalajärvellä Ruskatalossa sijaitsee Espoon kaupungin palvelutori. Palvelutorilla toimivat kaupungin asiointipiste, terveyskeskus, hammashoitola, neuvola ja kirjasto. Kalajärven taajamassa on laaja puistoalue sekä kunnalliset leikkipuistot. Kalajärven läpi kulkee talvisin latureitit mm. Nuuksion eräalueille. Kalajärveltä latu/kuntoilureitti Petikkoon Serenan kautta. Vihdintien varren kevyenliikenteen väylät ovat kesäisin suosittuja pyöräilijöiden keskuudessa. Liikenneyhteydet: Linja-auto, pysäkit Vihdintiellä n. 600m, toinen pysäkki koulun vieressä 800 m. Lentokentälle noin 20 min ajomatka.

    Lisätiedot

    Kalajärvelle rakennetaan uudet kadut, Kalajärvenkallio ja Järvenkallionkuja. Kalajärvenranta -kadun rakennekerrokset uusitaan vastaamaan nykyisiä määräyksiä. Rakentamisen toteuttaminen edellyttää louhintaa. Kaduille asennetaan asuinrakentamisen vaatima kunnallistekniikka: hulevesiviemäröinti sade- ja pintavesille, jätevesiviemäri ja vesijohto, suojaputkitukset sähkö- ja telekaapeleille sekä rakennetaan katuvalaistus. Kalajärvenkallion länsipäähän rakennetaan myös jätevesipumppaamo. Kalajärvenkallion ja Kalajärvenrannan toiseen reunaan rakennetaan jalkakäytävä. Ajoradat ja jalkakäytävät asfaltoidaan. Piennaralueet viimeistellään kylvämällä nurmikoksi. Kalajärvenrannan puistoalueelle (lähivirkistys- ja ulkoilualueelle) rakennetaan/on rakennettu hulevesipainanteita valumavesille sekä hulevesikasettikenttä, johon johdetaan Kalajärvenranta-kadun hulevesiviemärin sade- ja pintavedet. Alueelle rakennettavien hulevesikasettien sekä neljän hulevesipainanteen tavoitteena on imeyttää ja puhdistaa alueelta kertynyttä sade- ja pintavettä ja vähentää kiintoainesta Kalajärvessä. Kalajärvenrannan puistoalueelle rakennetaan jalankulku- ja pyöräilyreittejä, joita käytetään lisäksi virkistysalueen vesihuoltojärjestelmien huoltoajossa. Rakentaminen aloitettiin alkuvuodesta 2022 ja sen arvioidaan kestävän noin kaksi vuotta. Espoon kaupunkitekniikan arvio asuinrakentamisen aloitusajankohdasta on syksy 2023.

    Joustavalla lainalla
    unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n rakennuslainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Klaukkala OP Koti Uusimaa Oy LKV

    Liikekuja 1, KLAUKKALA

    010 254 2855 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!