Nevantie 9 A, Tornionmäki, Kouvola

Velaton myyntihinta 35 000 € Myyntihinta: 35 000 €
Käyttöönottovuosi 1963
Pinta-ala
48 m2
2h, kk, kph, vhx2, lp

Hyvä pohjaratkaisu, tämä päätykaksio lasitetulla parvekkeella, 1. kerroksesta. LVIS-saneeraus taloyhtiössä käynnissä ja työt aloitettu tämän asunnon osalta.

Muuttoaikataulu urakkasopimuksen mukaan tähän asuntoon osuus juhannuksen aikoihin. Linjasaneerauksen myötä, asuntoon tule täysin uusi kylypyhuone lattialämmityksin ja kalustein. Käyttövesi- ja viemäriputket, sekä sähkönousut kuuluvat myös työlistalle.

Yhtiössä on uusittu aikaisemmin myös ikkunat, lukitus, parvekesaneeraukset, lämmönjakokeskus.

Asunnon lasitettu parveke jää talon päätyyn, kaakon suuntaan. Ensimmäinen kerros, yhdet rappunousut näin asunto ei ole maantasalla.

Huoneistossa on harmaanvaaleat laminaattilattiat.

Ole yhteydessä, Lea Varjola 050 433 7429 tai lea.varjola@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Kohteen tiedot

  Perustiedot

  Kohdenumero
  531652
  Kohdetyyppi
  Kerrostalo
  Osoite
  Nevantie 9 A, 45200 KOUVOLA
  Omistusmuoto
  Omistus
  Huoneluku
  2
  Huoneet
  2h, kk, kph, vhx2, lp
  Asuinpinta-ala
  48 m2
  Kokonaispinta-ala
  48 m2
  Käyttöönottovuosi
  1963
  Yleiskunto
  Hyvä
  Kerros
  1/3
  Hissi
  Ei
  Sauna
  Ei
  Parveke
  On, lasitettu
  Vapautuminen
  Heti

  Hintatiedot

  Myyntihinta
  35 000,00 €
  Neliöhinta
  729,17 €
  Hoitovastike
  158,40 €/kk
  Yhtiövastike yht
  158,40 €/kk
  Vesimaksu
  22,00 €/hlö/kk

  Yhtiössä alkanut LVIS-saneeraushanke, töiden valmistuttua ja lopputarkastettua tulee osakkaille kysely miten huoneistoon kohdistuva osuus on tarkoitus maksaa, haluaako osakas maksaa kerralla vaiko kuukausittain pääomavastikkeella. Asunto A 1 osuus hankerahoituslaskelman mukaan on kertamaksuna 28.234,72 euroa tai pääomavastikkeella 155,71 euroa /kk, laina-aika 20 vuotta. Lainaosuudet / huoneisto ovat arvioita perustuen, hankerahoituslaskelmaan. Kunnes LVIS saneerausurakka on tullut tehdyksi ja lopputarkastukset suoritettu, tarkentuvat lopulliset kustannukset. Hoitovastike ja pääomavastike, peruste yksikkö/m2.

  Varustus

  Keittiö

  Jääkaappi, sähköliesi, kiinteät valaisimet.

  Pesutilat

  Kylpyhuone, suihku, peilit, kiinteät valaisimet. Taloyhtössä käynnissä linjasaneeraus, kylpyhuoneet uusitaan mm. lattialämmitys tulee saneerauksen myötä.

  Säilytystilat

  Vaatehuone, yhtiön huoneistolle kuuluva häkkivarasto

  Materiaalit

  Keittiö: lattia; - laminaattia, seinät; - maalia. Olohuone: lattia; - laminaattia, seinät; - maalia, tapettia. Makuuhuone 1: lattia; - laminaattia, seinät; - maalia, tapettia. Kylpyhuone: lattiat ja seinät tulevat laatoitetuksi.

  Taloyhtiö

  Taloyhtiön nimi
  Asunto-Oy Kouvonkangas
  Isännöitsijä
  Kouvolan Isännöintikolmio Oy
  Kiinteistönhuolto
  Huoltoyhtiö
  Asuinhuoneistoja
  24
  Liikehuoneistoja
  2
  Liikehuoneistojen pinta-ala
  139 m2
  Taloyhtiössä on
  Sauna, talopesula, mankeli, urheiluvälinevarasto, askarteluhuone, väestösuoja, yhteisantennijärjestelmä

  Rakennuksen tiedot

  Rakennusmateriaali
  Tiili. Tiili/betoni.
  Kattotyyppi
  Harja
  Kattomateriaali
  Pelti
  Lämmitysjärjestelmä
  Kaukolämpö
  Lämmönjakojärjestelmä
  Vesikiertoinen patterilämmitys
  Ilmanvaihtojärjestelmä
  Painovoimainen
  Energialuokka
  G 2013
  Lisätietoa energiatodistuksesta
  Viimeinen voimassaolopäivä 4.11.2025

  Tehdyt korjaukset

  1984 Kaukolämpöliittymä. 1997 Julkisivukorjaus ja lisälämmöneristys. 1998 Lämmitysjärjestelmän tasapainoitus ja perussäätö. 1999 Sokkeleiden korjaus. 2001 Ikkunoiden uusiminen. 2003 Antennijärjestelmän saneeraus, digi. 2006 Porraskäytävätilojen maalaus. 2009 Räystäskourujen ja sadevesikourujen korjaus, lukitus uusittu. 2010 Yleisten saunatilojen remontti. 2011 Lämmityskaapelti sadevesikouruihin ja syöksytorviin korkea osa. 2012 Parvekkeiden peruskorjaus, kaikkien parvekkeiden lasittaminen. 2013 Lämmityskaapelit sadevesikouruihin ja syöksytorviin matala osa. 2013 Seurakunnan piha-alueelle kellarivaraston kohdalle asennettu patolevyt. Vaihdettu maamassoja ja korjattu sadevesien ohjausta. Seurakuntatilan korvausilmaventtiileihin asennettu tuloilmalämmittimet. 2014 Antenniverkon talovahvistimen uusinta (HD-valmis). 2016 Sisäpyörävaraston huoltomaalaus, talotikkaiden korjaus, turvatuotteiden asennus, jätekatokseen ovi, lukitus ja muut muutokset. 2018 Lämmönjakokeskuksen uusiminen. 2019 LVIS-hankesuunnittelu, talosaunan kiukaan ohjauskeskuksen uusiminen. 2020 Porraskäytävien alatasanteen mattojen uusinta, vanhan lämmönvaihtimen purku ja hävitys ja uuden mattotelineen kasaus, pihapuiden kaatoa ja kantojen jyrsintä. Liiketilan lukkojen sarjoitus talon sarjaan, LVI-järjestelmien korjauksia, Bauer vedenkäsittelylaitteen aennus kylmään käyttöveteen. 2021 LVIS-saneerauksen toteutussuunnitelma.. Asunnon remontit: Pintaremonttia, - laminaatteja ja tapetteja ja maalauksia.

  Suunnitellut korjaukset

  Ylimääräinen yhtiökokous 9.2.2022 päätti linjasaneeraushankkeen toteuttamisesta. Pääurakoitsijaksi valittiin Kymen STG Oy. Viemäreiden sisäpuolisen saneerauksen totetuttajaksi valittiin Kymen Sukituspalvelu Oy. Suunnittelun sisällöksi hyväksyttiin hankesuunnitelmassa esitetty sisältö; - kaikkien huoneistojen kylpyhuoneet uusitaan, kaikki pinnat, sähkö ja kalusteet. - viemärit joko uusitaan kokonaisuudessaan tai sukitetaan ja sujutetaan. - käyttövesiputkien uusinta, rakennusvalvonnan lupaehtojen mukaisesti. - kaikki vesikalusteet uusitaan;- sekoittajat ja hanat. - tonttivesijohto uusitaan, vanha öljysäiliö poistetaan. - huoneistojen ilmanvaihtoventtiilit uusitaan, painovoimasien ilmanvaihdon lautasventtiileihin ja ilmanvaihtokanavat puhdistetaan, korvausilmaventtiilit huoneistoihin jos mahdollista. - lämmitysjärjestelmän tasapainoitus tarkastetaan ja kaikki patteriventtiilit, rungot ja ilmausnipat uusitaan tarvittaessa. - yhtiön ja huoneistojen sähköpääkeskuksen uusiminen, nousujen uusiminen 3-vaiheiseksi, antenniverkko tähti 1000.

  Muut tiedossa olevat korjaukset

  Asunto-osakeyhtiön hallituksen kunnossapitotarveselvitys, huoneistojen märkätilat LVIS-toteutussuunnittelu, ilmanvaihto - normaali kunnossapito, sähkö- ja tietojärjestelmät - normaali kunnossapito. Antenniverkko-tietoliikenne - Elisa-valokaapeli yhteys.

  Tontti ja kaavoitus

  Tontin pinta-ala
  2 451 m2
  Omistus
  Oma
  Kaavoitus
  Kouvolan kaupunki

  Lisätiedot

  Urakka-aikatalusta ilmenee että asunnon A1 linja ylöspäin, aikataulu juhannukseen mennessä olisi valmis. Tällöin pääsee tähän asuntoon asumaan. Kylmäsäilytyksen kellarikomerot on poistettu käytöstä. Yhtiö omistaa huoneiston A 2, 42 m2.

  Asuntolaina –
  Avain unelmiesi kotiin

  Tutustu OP:n asuntolainaan
  Asuntolainan myöntää osuuspankki

  Hanki kotisi
  kokoinen vakuutus

  Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
  Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

  Pohja

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kuvat

  Kohdetta välittää

  Kouvola OP Koti Kymenlaakso Oy LKV

  Kouvolankatu 16, KOUVOLA

  010 257 7450 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä
  Hae asuntolainaaOsuuspankista!