Pajakuja 1, Oulunsalo, Oulu

Vuokra 5 400 €/kk
Pinta-ala
631 m2
Hallitilat, verstas, toimistot, sos.tilat

Kiinteistö on rakennettu v. 2011, kunnostettu ja toimistotilojen osalta laajennettu 2018. Tilavat hallitilat, verstas, vastaanotto ja henkilökunnan tauko / sos. tilat. Yläkerrassa toimistot ja neuvottelutila. Tilava katos pysäköintiin tai varastointiin. Hyvä piha-alue, josta osa asfaltoitu. Kaukolämpö, ilmalämpöpumput, koneellinen iv kahdella koneella, huoltomontut, suuret nosto-ovet (6 kpl), kameravalvonta, sähköinen kulunvalvonta jne. Monipuolinen ja hyvä kohde, jossa erinomainen varustelu. Vuokra 5 400 € / kk + alv. Lisäksi vuokralainen vastaa kohteen hoitokuluista. Kokonaisvuokra arviolta 10 € / m2 / kk (alv 0 %). Vuokravakuus sopimuksen mukaan. Kohde vapautuu viimeistään 1.8.2022, mutta aikaisempikin vapautuminen on mahdollista. Kysy tarvittaessa lisätiedot ja sovi aika tarkemmalle tutustumiselle.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Kohteen tiedot

  Perustiedot

  Kohdenumero
  531052
  Kohdetyyppi
  Tuotantotila
  Osoite
  Pajakuja 1, 90460 OULUNSALO
  Huoneluku
  6
  Huoneet
  Hallitilat, verstas, toimistot, sos.tilat
  Kokonaispinta-ala
  631 m2
  Vapautuminen
  Viimeistään 1.8.2022, mutta myös aiemmin mahdollista

  Hinta ja ehdot

  Vuokra
  5 400,00 €/kk

  Vuokra 5 400 € / kk + alv 24 %. Vuokralainen vastaa kohteen hoitokustannuksista (lämmitys, sähkö, vesi, puhtaanapito, jätehuolto), jotka ovat kaikkinensa arviolta 1,5 € / m2 / kk.

  Rakennuksen tiedot

  Energialuokka
  Ei energiatodistusta
  Lisätietoa energiatodistuksesta
  Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa

  Tontti ja kaavoitus

  Tontin pinta-ala
  3 883 m2
  Omistus
  Oma

  Lisätiedot

  Kiinteistö on rakennettu v. 2011, sekä kunnostettu ja toimistotilojen osalta laajennettu 2018. Tilavat hallitilat, verstas, vastaanotto ja henkilökunnan tauko / sos. tilat. Yläkerrassa toimistot ja neuvottelutila. Tilava katos pysäköintiin tai varastointiin. Hyvä piha-alue, josta osa asfaltoitu. Kaukolämpö, ilmalämpöpumput, koneellinen iv kahdella koneella, huoltomontut, suuret nosto-ovet (6 kpl), kameravalvonta, sähköinen kulunvalvonta jne. Monipuolinen ja hyvä kohde, jossa erinomainen varustelu. Vuokra 5 400 € / kk + alv. Lisäksi vuokralainen vastaa kohteen hoitokuluista. Kokonaisvuokra arviolta 10 € / m2 / kk (alv 0 %). Vuokravakuus sopimuksen mukaan. Kohde vapautuu viimeistään 1.8.2022, mutta aikaisempikin vapautuminen on mahdollista. HUOM, myös kohteen osto on mahdollista. Kysy tarvittaessa lisätiedot ja sovi aika tarkemmalle tutustumiselle.

  Pohja

  Kuvat

  Kohdetta välittää

  Oulu OP Koti Pohjoinen Oy LKV

  Isokatu 14, OULU

  010 2535 400 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä
  Hae asuntolainaaOsuuspankista!