Harvassaari, Hauhuu, Virrat

Velaton myyntihinta 25 000 € Myyntihinta: 25 000 €
Pinta-ala
2 400 m2

Myydään tarjousten perusteella kaksi hienoa (kartan tontit 1 ja 2) Tarjanneveden tonttia Harvassaaresta. Rakennusoikeus 80 m²/tontti. Osin luonnonhiekkarantaisilta tonteilta aukeaa upeat näkymät Tarjannevedelle ja avointa, saarten pirstoittamaa järvenselkää on näkyvissä 4-6 kilomeriä. Tonttien pohjahinta 25 000 euroa/tontti. Mahdollisuus on myös ostaa lisämaata tonttien oheen. Myydään tarjousten mukaan, kirjalliset tarjoukset 25.8.2022 mennessä. Lisätiedot tarjousmenettelystä toimistoltamme.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Kohteen tiedot

  Perustiedot

  Kohdenumero
  529174
  Kohdetyyppi
  Vapaa-ajan tontti
  Osoite
  Harvassaari, 34800 VIRRAT
  Omistusmuoto
  Omistus

  Hintatiedot

  Myyntihinta
  25 000,00 €
  Kiinteistövero
  Kiinteistövero määräytyy lohkomisen jälkeen.

  Lopullinen tiemaksu ja kiinteistövero määräytyvät lohkomisen jälkeen. Tiemaksu koko kiinteistöltä (josta nyt myydään määräaloja) on ollut noin 40,00 / vuosi ja kiinteistövero 128,00 / vuosi.

  Tontti ja kaavoitus

  Tontin pinta-ala
  2 400 m2
  Omistus
  Oma
  Maasto
  Loivia rinnetontteja, selkeäpiirteiset rannat. Tontin 1 kohdalla lisämaa ostaminen mahdollistaa hiekkarantaisen rannan molemmin puolin tonttia.
  Tie perille
  Ei
  Kaavoitus
  Ranta-asemakaava, yleiskaava. Virrat, Harvassaaren rantakaava. Virtain kaupunki 03 485 111
  Rakennusoikeus
  80 m2
  Lisätietoja maapohjasta
  Kaavamerkintä RA, I. Loma-asuntojen korttelialue. Kokonaisrakennusoikeus 80 m². Rakennuspaikkaa kohden saa rakentaa yhden loma-asunnon ja erillisen sauna- ja talousrakennuksen. Erillisen saunarakennuksen, jonka kerrosala saa olla enintään 20 m2 saa sijoittaa rakennusrajan ulkopuolelle, kuitenkin vähintään 10 m päähän rantaviivasta.

  Rantaoikeudet

  Ranta
  Oma ranta
  Lisätiedot
  Tieoikeus venevalkamaan, oikeus venevalkamaan ja oikeus autojen pitämiseen kiinteistön 936-401-5-17 Aitohelmi alueella, rasitetoimituksessa määritellyllä paikalla. Osuus yhteiseen vesialueeseen: 936-410-876-1 Monosen vedet.
  Rannan pituus
  noin 40 m
  Rannan suunta
  Ranta avautuu kaakkoon.
  Vesistön tyyppi
  Järvi
  Vesistö
  Näsijärven vesistöön kuuluva Tarjannevesi.
  Rannan kuvaus
  Loivasti syvenevät, osin luonnonhiekkaiset rannat, upeat näkymät järvelle. Venematka venevalkamasta tonteille noin 2,6 km (kala-aterian aineet saa matkalta...) Veneily-yhteys Tampereelle, Ruovedelle ja Virroille.

  Vesi ja viemäröinti

  Vesijohto
  Ei
  Viemäri
  Ei
  Jätevesi-selvitys tehty
  Ei

  Palvelut ja liikenneyhteydet

  Palvelut: Venevalkamasta Virroille noin 25 kilometriä. Tonteilta veneellä Visuvedelle, jossa kauppapalvelut, noin seitsemän kilometriä.

  Lisätiedot

  Myydään kaksi kaavanmukaista tonttia tarjousten perusteella, pohjahinta 25.000,00 / tontti. Ostaja maksaa varainsiirtoveron 4 % kauppahinnasta, lohkomis- ja lainhuudatuskulut sekä kaupanvahvistajan palkkion 120 euroa. Kirjalliset tarjoukset 25.8.2022 mennessä merkinnällä "Harvassaari" osoitteella OP Koti Pohjois-Häme Oy LKV, Keskustie 6 B, 34800 Virrat tai jussi.makitalo@op.fi. Myyjä pidättää itselleen oikeuden hyväksyä tai hylätä tehdyt tarjoukset. Ja lisäksi myyjällä on oikeus hyväksyä tarjouksia myös ennen tarjousajan päättymistä. On myös mahdollisuus tehdä tarjous myös molemmista tonteista sekä esimerkiksi tontin 1 kohdalla lisämaasta, joka käsittäisi viereisen Sotamiehennokka -nimisen niemen. Saaressa ei ole sähköä. Tonttien sähköistys kohtuulliseen hintaan edellyttäisi, että saaren muut tontin omistajat (saaressa on yhteensä 10 rakennuspaikka) lähtisivät hankkeeseen mukaan. Mikäli nyt myytävän määräalan / myytävien määräalojen todetaan myöhemmin rajoittuvan ns. vesijättöön, vastaa ostaja vesijätön lunastamisesta aiheutuvista kuluista, mikäli ostaja haluaa liittää vesijätön nyt myytävään määräalaan / myytäviin määräaloihin. Tonttien pinta-aloja ei ole mitattu ja lopullinen pinta-ala määräytyy lohkomistoimituksessa. Kaupan osapuolet eivät ole velvollisia maksamaan mitään kauppahinnnan lisäsuorituksia tai hyvityksiä, mikäli tonttien pinta-alojen todetaan eroavan markkinointimateriaalissa mainituista pinta-aloista.

  Joustavalla lainalla
  unelmiesi kotiin

  Tutustu OP:n rakennuslainaan
  Asuntolainan myöntää osuuspankki

  Kuvat

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kohdetta välittää

  Virrat OP Koti Pohjois-Häme Oy LKV

  Keskustie 6 B, VIRRAT

  044 7852644 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä
  Hae asuntolainaaOsuuspankista!