Suonsyrjäntie rp 1, Isolahti, Muurame

Velaton myyntihinta 46 000 € Myyntihinta: 46 000 €
Pinta-ala
1,8 ha

Tilaisuus omakotirakentajalle!

Loiva etelä/länsirinteinen rakennuspaikka omakotitalolle noin 14 km etäisyydellä Jyväskylän keskustasta. Rakennusoikeus 600 kem² ja vesiosuuskuntamuotoinen tekniikka saatavilla. Määräalatontin pinta-ala noin 1,75 hehtaaria.

Tie valmiina rakennuspaikan rajalle.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Kohteen tiedot

  Perustiedot

  Kohdenumero
  527401
  Kohdetyyppi
  Okt-tontti
  Osoite
  Suonsyrjäntie rp 1, 40500 JYVÄSKYLÄ
  Omistusmuoto
  Omistus

  Hintatiedot

  Myyntihinta
  46 000,00 €

  Tontti ja kaavoitus

  Tontin pinta-ala
  1,8 ha
  Omistus
  Oma
  Tie perille
  Kyllä
  Kaavoitus
  Yleiskaava. Muuramen kunta, Maria Jukkala
  Rakennusoikeus
  600 m2

  Vesi ja viemäröinti

  Jätevesi-selvitys tehty
  Ei
  Lisätietoa kunnallistekniikasta
  Vesiosuuskuntamuotoinen vesi- ja viemäriliittymä saatavilla. Muuramen Rannankylän ja Isolahden vesiosuuskunta. Liittymän hinta on 15.000 euroa. Elenia -verkkoyhtiön sähköliittymän hinta on 3.155 euroa + mittarin asennusmaksu 160 euroa (hintatiedot 23.2.2018)

  Palvelut ja liikenneyhteydet

  Palvelut: Muuramen keskustassa noin 14 km päässä, Jyväskylän keskustaan tulee matkaa noin 14 km. Koulut: Muuramessa noin 14 km päässä ja Isolahdessa noin 1 km päässä. Päiväkoti: Isolahdessa noin 1 km päässä. Isolahteen on avattu elokuussa 2022 uusi hirsinen päiväkoti koulun viereen, joten Isolahdessa palvelee siis nykyään yli 100 lapsen päiväkotikoulu. Liikenneyhteydet: Jyväskylän paikallisliikenne, pysäkki noin 1 km päässä

  Lisätiedot

  Rakennusluvan edellytyksenä on liittyminen vesiosuuskunnan vesi- ja viemäriverkkoon. Ostaja vastaa määräalan lohkomiskustannuksista. Muurame on Suomen kunta, joka sijaitsee Keski-Suomen maakunnassa Päijänteen pohjoispään länsipuolella, Jyväskylän keskustasta etelään. Aiemmin Muurame kuului Korpilahteen, mutta on nykyisin itsenäinen kunta. Muuramessa on noin 10 000 asukasta. Kunnan pinta-ala on 194,06 km², josta 50,00 km² on sisävesiä. Väestötiheys on 72,4 asukasta/km². Nykyisin Muuramella on yhteistä maarajaa ainoastaan Jyväskylän kanssa. Ennen vuotta 2009 rajanaapureita olivat Jyväskylän lisäksi Jyväskylän maalaiskunta ja Korpilahti sekä ennen vuotta 1993 Säynätsalo. Säynätsalo yhdistyi Jyväskylän kaupunkiin vuonna 1993, Jyväskylän maalaiskunta ja Korpilahti puolestaan vuonna 2009. Yhteistä vesirajaa Muuramella on edelleen paitsi Jyväskylän myös Toivakan kanssa. Isolahti on noin 450 asukkaan kylä Muuramessa. Kylä on 15 kilometrin päässä Jyväskylästä ja Muuramen keskustasta. Isolahdella on koulu, jonka ympärille kylä on kehittynyt. Vuosiluokilla 1–6 on yhteensä noin 60 oppilasta. Isolahdessa toimii aktiivinen kyläyhdistys, Isolahden kyläyhdistys ry. Kyläyhdistyksen tarkoituksena on Isolahden kylän asukkaiden yleisten ja yhteisten etujen ajaminen, viihtyvyyden ja yhteishengen lisääminen, perinteiden vaaliminen, ammatti– ja elinkeinotoiminnan yleisten edellytysten edistäminen ja kaikenpuolisen hyvinvoinnin ja kylän elinkelpoisuuden edistäminen. Isolahden kylätoimikunta rekisteröitiin 12.3.2001 ja nimeksi tuli Isolahden kyläyhdistys ry.

  Joustavalla lainalla
  unelmiesi kotiin

  Tutustu OP:n rakennuslainaan
  Asuntolainan myöntää osuuspankki

  Pohja

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kuvat

  Kohdetta välittää

  Jyväskylä OP Koti Keski-Suomi Oy LKV

  Kauppakatu 22, JYVÄSKYLÄ

  010 256 5950 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä
  Hae asuntolainaaOsuuspankista!