Revontulenpuisto 6, Tapiola, Espoo

Vuokra Kysy välittäjältä
Pinta-ala
706 m2
Toimistotila

Luonnonläheinen ja moderni KOY Metsätapiola kutsuu syliinsä sekä suuryrityksiä, että startupeja. Jo eteisaulasta avautuva näkymä tekee vaikutuksen: sitä rytmittävät mahtipontiset ja arkkitehtuuriset puurakenteet.

Vapautumassa 2. kerroksen tasokkaat toimistotilat toimistokäyttäjälle, joka arvostaa mukavuutta, korkealaatuisia materiaaleja sekä moderneja teknisiä ratkaisuja. Tilat ovat valmistuneet 2012.

Vuokralaisille kuuluvat aula- ja postipalvavelut , sekä vartiointi. Metsätapiolan ensimmäisessä kerroksessa. Vuokrattavana on 27 erilaista neuvottelutilaa, joissa on käytössä moderni av- ja kokoustekniikka. Henkilöstötavintola on 250-paikkainen, ja se toteuttaa vaivattomasti myös kokoustarjoilut.

Kävelyetäisyys Tapiolan metroasemalle ja liikekeskuksen palveluihin on noin 400 metriä. Toimistokiinteistöön on helppoa saapua myös bussilla. Myös kevyen liikenteen saavutettavuus on oivallinen. Kiinteistön pysäköintihallissa on turvallinen pyöräparkki. Metsätapiolan omasta, lämpimästä parkkihallista on mahdollista vuokrata pysäköintitilaa. Vieraspaikat sijaitsevat pihalla, pääsisäänkäynnin lähellä.

Lisätietoja ja esittelyt: Mika Nyman 0400347758 tai mika.nyman@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Kohteen tiedot

  Perustiedot

  Kohdenumero
  527089
  Kohdetyyppi
  Toimistotila
  Osoite
  Revontulenpuisto 6, 02100 ESPOO
  Huoneet
  Toimistotila
  Kokonaispinta-ala
  706 m2
  Vapautuminen
  Sopimuksen mukaan

  Hintatiedot

  Vuokra
  Kysy välittäjältä

  Sähkö laskutetaan kulutuksen mukaan. Autohallipaikat 120 € /kpl.

  Rakennuksen tiedot

  Energialuokka
  E 2018

  Suunnitellut korjaukset

  2022 Rikosilmoitusjärjestelmän uusiminen, 2022(varauksin) sähköautojen latauspaikkojen asentaminen K2-tasolle(1-vaiheessa 6 kpl), 2022-23 neuvottelutilojen tilausjärjestelmän uusiminen, 2023 pysäköintihallin K1- kannen vesivuotokorjaukset, 2023-25 B-E lohkojen käytävien ja yleisten tilojen pienloistevalaisimien vaihtaminen led-valaisimiin, 2023-24 B-E lohkojen ilmanvaihtokanavien nuohous, 2025 B-E lohkojen lämmitysvesiverkoston säätöventtiilien uusimisia tarvittavilta osin

  Lisätiedot

  Jälleenvuokraus, jossa vuokralaisena OP. Vuokranantajan tulee hyväksyä tuleva vuokralainen. Vuokrasopimuksen vuokrakausi päättyy 30.6.2027, ellei sitä kirjallisesti irtisanota 12 kk. ennen vuokrakauden päättymistä. Tämän jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassaolevana 6 kk. irtisanomisajalla. Vuokraan on sisältänyt vesimaksu, aulapalvelut ja vartiointi, siinä laajudessa, kuin ne on yleisesti kiinteistöllä käytössä. Erilliskustannukset sähköstä, jonka laskuttaa KOY Metsätapiola, sekä kokouskeskuksen käytöstä ja autopaikoista. Vuokralaiselle varattu 21

  Pohja

  Kuvat

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kohdetta välittää

  Helsinki OP Koti Uusimaa Oy LKV

  Hakaniemenranta 1, HELSINKI

  0400 347 758 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä
  Hae asuntolainaaOsuuspankista!