Pellontie 14, Oravala (Valkeala), Kouvola

Velaton myyntihinta 74 000 € Myyntihinta: 74 000 €
Käyttöönottovuosi 1947
Pinta-ala
86,5 m2
Oh, 2-3mh, k, 2wc, psh, s, varastotiloja

Kouvolan Oravalassa, 1947 valm. iso kuntotarkastettu talo n. 86,5/138 m2. Tilan koko on 5700 m2, osa tilasta on niittyä ja puustoa, pihapiiristä löytyy myös iso ulkorakennus, joka toimii varastotilana. Taloa on remontoitu vuosien varrella viimeisimpänä 2016 valm. kattoremontti, myöskin käyttövesi- ja viemäriputket ovat vedetty taloon kunnallistekniikan liittymisen myötä. Ikkunat uusittu, sähköjä on uusittu vuosien varrella. Talossa toimivat pönttöuuni ja puuhella, tuovat säästöjä sähkökustannuksissa.

Kuntotarkastuksia on tehty ja uusin kuntotarkastus tehtiin helmikuussa 2022, samoin energiatodistus. Tästä tekevälle pariskunnalle mahdollisuus tehdä ja toteuttaa omia haaveita, tilan koko on iso ja se antaa monia mahdollisuuksia.

Kunnallistekniikan lisäksi tialla on myös erilliset porakaivo sekä rengaskaivo. Kyläkuitu on vedetty tilan rajalle. Halutessasi sinulla on mahdollisuus ottaa oma liittymä, jolla saat nopeat yhteydet.

Tilaan kuuluu oikeus venevalkamaan, joka Pellontien päässä, Kymijokea. Pääset veneellä Pyhäjärvelle ja sieltä aina Kimolan kanavan kautta vaikka Päijäntelle.

Kouvola-Heinola tielle n. 400 m, josta sujuvat yhteydet pidemmällekin. Soita ja lähdetään katsomaan taloa, Lea Varjola 050 433 7429 tai lea.varjola@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Kohteen tiedot

  Perustiedot

  Kohdenumero
  525468
  Kohdetyyppi
  Omakotitalo
  Osoite
  Pellontie 14, 45940 ORAVALA
  Omistusmuoto
  Omistus
  Huoneluku
  4
  Huoneet
  Oh, 2-3mh, k, 2wc, psh, s, varastotiloja
  Asuinpinta-ala
  86,5 m2
  Kokonaispinta-ala
  138 m2
  Käyttöönottovuosi
  1947
  Yleiskunto
  Tyydyttävä
  Kerros
  2
  Sauna
  Kyllä
  Vapautuminen
  Sopimuksen mukaan

  Hintatiedot

  Myyntihinta
  74 000,00 €
  Kiinteistövero
  148,94 euroa (2021)

  Sähköpatterit, sähkölämmitys. Lämmityksessä on käytetty paljon puuta (olohuoneessa on pystyuuni, keittiössä puuhella, puukiuas). Puuta on kulunut noin 8-10 mottia/vuosi.

  Varustus

  Keittiö

  Jääkaappipakastin, sähköliesi, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet, Keittiössä puuhella (käytetty, toimii).. Keittiöön mahtuu hyvin isompikin ruokapöytä, hyvin kaappi- ja työskentelytilaa.

  Pesutilat

  Sauna, puukiuas, kylpyhuone, erillinen wc eteisen yhteydessä, toinen kylpyhuoneen yhteydessä, suihku, peilikaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kiinteät valaisimet. Lattialämmitys asennettu kellarikerroksen takka- ja pesuhuonetilaan, entisessä autotallitilassa myös lattialämmitys ei toimi, ilmeisesti termostaattisäädin rikkoutunut. Kellarikerroksen muovimatot poistettu ja pinnat hiottu 3/2022, johtuen kuntotarkastuksen suosituksesta poistaa kellaritilan muovimatot.

  Säilytystilat

  Vintti, ulkovarasto, kaapistot

  Materiaalit

  Asuinhuonetilat: lattiat; - laminaattia, muovimattoa. Seinät; - maalia, tapettia, panelia.. Kellarikerros: lattiat; - laattaa, betonia. Seinät; - laattaa, panelia..

  Rakennuksen tiedot

  Rakennusmateriaali
  Puu. Puurunko, lautaverhous.
  Kattotyyppi
  Harja
  Kattomateriaali
  Pelti. Kattoremontti tehty 2015-2016, myös aluskate ja kattoruoteita lisätty.
  Lämmitysjärjestelmä
  Sähkö. Tulisijat, puuhella, pönttöuuni.
  Lämmönjakojärjestelmä
  Sähköpatterilämmitys
  Ilmanvaihtojärjestelmä
  Painovoimainen. Ilmanvaihto on rakennusajalle tyypillinen. Asuinhuoneiden korvausilmansaanti on pääosin tuuletusikkunoiden varassa. Ilmanvaihtoa voidaan tehostaa asentamalla korvausilmaventtiilit tai koneellinen ilmanvaihto. Koneellisen ilmanvaihdon rakentaminen on jäänyt kesken. Kuntotarkastuksessa on suositeltu sen rakentamista valmiiksi.
  Energialuokka
  E 2018
  Lisätietoa energiatodistuksesta
  viimeinen voimassaolopäivä 26.2.2032

  Tehdyt korjaukset

  Sähköt uusittu 1995 / 1996 ja 2008. Talosta löytyy vielä osittain vanhoja sähköjohtoja, katkaisijoita, pisto- ja jakorasioita. Ikkunat uusittu 1995 / 1996. Kellarikerros jossa mm. sauna- ja pesutilat - nämä uusittu 1995 / 1996. Keittiö remontoitu 1995 / 1996. Käyttövesi- ja viemäriputket 2002, jolloin liitytty kunnallistekniikkaan. Alakerran (1.asuinkerros) kaksi huonetta uusittu 2008 ja 2018, tällöin olohuone ja pienempi huone yhdistettiin avarammaksi tilaksi, sekä pintamateriaaleja uusittiin. Mahdollisuus tehdä alakertaan esim. kolmas makuuhuone, muuttamalla järjestystä mikäli tarvetta on. Olohuoneessa oleva pystyuuni uusittiin 2018, vanhaa ovat vain luukut ja metallikehikko. Katto uusittu 2015 / 2016 myös aluskate uusittu ja kattoruoteita lisätty. Alakerran wc-tilan pinnat uusittu 2021, kuntotarkastuksen yhteydessä havaittu wc-istuimen tuloputken liitoskohdan tiputteluvuoto korjattu, heti kuntotarkastuksen havainnon myötä. Kellaritilan muovimatot poistettu ja niiden osalta paljastuneet pinnat hiottu 3/2022.

  Tontti ja kaavoitus

  Tontin pinta-ala
  5 700 m2
  Omistus
  Oma
  Tie perille
  Kyllä
  Kaavoitus
  Yleiskaava, rakennuslupa. Kouvolan kaupunki. Tila sijaitsee yleiskaavassa, AT alueella. Kaavamääräyksessä AT-alue on kyläalue, kylämäisen rakentamisen aluetta. Kouvolan kaupunki

  Vesi ja viemäröinti

  Vesijohto
  Kyllä
  Käyttövesi
  Kunnan.
  Lisätietoa käyttövedestä
  Piha-alueelta löytyvät myös erilliset porakaivo ja vanha rengaskaivo, joka sijaitsee tilan niittymäisellä osalla.
  Viemäri
  Kyllä
  Jätevesihuolto
  Kunnan.

  Palvelut ja liikenneyhteydet

  Uimaranta lähellä, tilalla on venevalkamaoikeus. Liikenneyhteydet: Bussipysäkki, talosta n. 400 m. Heinola-Kouvola tien varrella.

  Lisätiedot

  Mahdollisuus liittyä kyläkuituun, tulee tontin rajalle. Yläkerran porinmattia ei ole käytetty vuosiin, pelti on jumittunut. Kellarikerroksessa on ns. kevyttakka - tätä ei ole juurikaan käytetty. Rakennuksen pinta-alatietojen paikkaansapitävyyttä ei ole voitu selvittää, joten ilmoitetut pinta-alat voivat poiketa nykystandardien mukaisesta pinta-alasta merkittävästikin. Rakennuksen saunalle ei ole löytynyt rakennuslupaa.

  Asuntolaina –
  Avain unelmiesi kotiin

  Tutustu OP:n asuntolainaan
  Asuntolainan myöntää osuuspankki

  Hanki kotisi
  kokoinen vakuutus

  Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
  Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

  Pohja

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kuvat

  Kohdetta välittää

  Kouvola OP Koti Kymenlaakso Oy LKV

  Kouvolankatu 16, KOUVOLA

  010 257 7450 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä
  Hae asuntolainaaOsuuspankista!