Harjutie, tontti, Vääksy, Asikkala

Velaton myyntihinta 59 000 € Myyntihinta: 59 000 €
Pinta-ala
0,1 ha

Vääksy tunnetaan pääasiassa kauniista Kanavastaan, mutta nykyään myös idyllisestä Vanhasta Vääksystä. Se on täynnä pikkuputiikkeja, joihin tullaan bussilasteittain ympäri Suomen. Nyt tarjolla todella harvinainen tonttiherkku keskeltä tätä idylliä, kappaletta kauneinta Suomea. Tontilla rakennusoikeutta 372 neliötä. Voit rakentaa omakotitalon sijaan myös paritalon. Kaikki lähellä. Vierestä löytyy Vääksy mylly, josta saat jauhot leipomuksiin ja kauraryynit aamupuuroon. Ranskalaisesta kyläkaupasta löydät Ranskalaiset herkut. Janon sammutat Kanavan Panimon terassilla. Samasta rakennuksesta löydät myös runsaasti lähituottajien tuotteita. Kuuluisa Vääksyn Kanava on vain 300 metrin päässä. Asikkala tunnetaan myös Suomen liikkuvimpana kuntana. Puitteet ovatkin ihan parhaasta päästä. Kanavagolfin golfkenttä vain 3 kilometrin päässä. Kunnan asukkaille ilmaiset liikuntapaikat: kuntosali, liikuntahalli ja urheilukenttä valaistuine latuineen, niinikään vain 300 metrin päästä. Samalta suunnalta löytyvät myös kirjasto, jäähalli, koulut (3-9 luokat+lukio) ja lähin päiväkoti, The English Playschool. K- ja S-kaupat, Tokmanni, Alko, R-Kiosti ym. vain kilometrin päässä. Pois Vääksystä pääset kätevästi myös bussilla jokaiseen ilmansuuntaan 200 päässä sijaitsevalta päätepysäkiltä.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Kohteen tiedot

  Perustiedot

  Kohdenumero
  522956
  Kohdetyyppi
  Okt-tontti
  Osoite
  Harjutie, tontti, 17200 VÄÄKSY
  Omistusmuoto
  Omistus

  Hintatiedot

  Myyntihinta
  59 000,00 €

  Tontti ja kaavoitus

  Tontin pinta-ala
  0,1 ha
  Omistus
  Oma
  Tie perille
  Ei
  Kaavoitus
  Asemakaava (ohjeellinen tonttijako). Asikkalan Kunta Asikkalan Kunta
  Rakennusoikeus
  372 m2
  Lisätietoja maapohjasta
  E=0,30

  Vesi ja viemäröinti

  Vesijohto
  Ei
  Käyttövesi
  Kunnallinen käyttövesi suunnitteilla.
  Lisätietoa käyttövedestä
  Liittyminen kunnan käyttöveteen mahdollista
  Viemäri
  Ei
  Lisätietoa viemäristä
  Liittyminen kunnan käyttöveteen mahdollista
  Jätevesihuolto
  Kunnallinen viemäröinti suunnitteilla.
  Jätevesi-selvitys tehty
  Ei

  Palvelut ja liikenneyhteydet

  Palvelut: Vääksyn Vanhan keskustan palvelut 200 m päässä. Maankuuluja lukuisia pieniä putiikkeja: Ranskalainen Kyläkauppa, Vääksyn Mylly, Lauran kauppa, Zoom Design, Kanavan Panimo, ym. Yksi Suomen kauneimmista paikoista Vääksyn Kanava 300 m päässä. Koulut: 1-2 luokat Vääksyn keskustassa 1,2 km, 3 luokasta ylöspäin + lukio 200 m. Päiväkoti: Englanninkielinen leikkikoulu 350 m, toinen päiväkoti 1,2 km Vääksyn keskustassa. Liikunta- ja jäähalli + urheilukenttä pururatoineen sekä kirjasto 300 m. Vääksyn keskustan palvelut (K-Market, apteekki, S-Market, Tokmanni, R-Kioski, jne) ja terveyskeskus 1 km. Kirjasto 350 m. Liikenneyhteydet: Linja-auton Vääksyn päätepysäkki 200 m päässä, jonka kautta kulkee kaikki linjat etelään, pohjoiseen ja itään

  Lisätiedot

  Kiinteistörekisteriotteen mukainen oikeus 6 metriä leveän tien rakentamiseen Mäntymäki kiinteistön kautta (16-402-7-17). Tie rakennetaan kevään 2022 aikana myyjän lukuun. Tien valmistumisen jälkeen kiinteistöllä oleva huonokuntoinen rakennus siirretään mahdollisesti Asikkalan Kunnan toimesta. Mikäli kunta ei rakennusta siirrä, ostaja voi kunnostaa rakennuksen omaan käyttöön tai purkaa sen.

  Joustavalla lainalla
  unelmiesi kotiin

  Tutustu OP:n rakennuslainaan
  Asuntolainan myöntää osuuspankki

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kuvat

  Kohdetta välittää

  Vääksy OP Koti Järvi-Häme Oy LKV

  Rusthollintie 1, VÄÄKSY

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä
  Hae asuntolainaaOsuuspankista!